• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ◄█ ┼OfTheWeek┼ █► / Jailbreak
Nick na serveru: ◄█ ┼OfTheWeek┼ █►
SID: STEAM_0:1:124281568
Sekcia, na ktorú chcem práva: Jailbreak
Vek: 16
Môj HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=50641
Bany, ktoré som dostal: Bez trestu
Niečo o mne: Ahojte. Volám sa Maroš. Mám 16 rokov za 14 dní to už bude 17. Bývam na východnom slovensku v dedinke neďaleko mesta Michalovce. Navštevujem Strednú Odbornú Školu Technickú a úspešne som zvládol 2. ročník. Moje záľuby sú šport, počítač. Taktiež rád chodím niekam s rodinou, kamarátmi atd.
Prečo práve ja: Chcel by som udržiavať poriadok na vašich JB serverov. Hrám tam skoro každý deň a stále vidím ako niekto porušuje pravidla väčšinou ide o úmyselné kazenie hry a kým takýchto hráčov nahlásim a budu potrestaný prejde aj pár hodín a hráč si tak môže "užívať" a kaziť hru ďalej.
Skúsenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahratých 1039 hodín. Každým dňom sa snažím zlepšovať.
SID: STEAM_0:1:124281568
Sekcia, na ktorú chcem práva: Jailbreak
Vek: 16
Môj HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=50641
Bany, ktoré som dostal: Bez trestu
Niečo o mne: Ahojte. Volám sa Maroš. Mám 16 rokov za 14 dní to už bude 17. Bývam na východnom slovensku v dedinke neďaleko mesta Michalovce. Navštevujem Strednú Odbornú Školu Technickú a úspešne som zvládol 2. ročník. Moje záľuby sú šport, počítač. Taktiež rád chodím niekam s rodinou, kamarátmi atd.
Prečo práve ja: Chcel by som udržiavať poriadok na vašich JB serverov. Hrám tam skoro každý deň a stále vidím ako niekto porušuje pravidla väčšinou ide o úmyselné kazenie hry a kým takýchto hráčov nahlásim a budu potrestaný prejde aj pár hodín a hráč si tak môže "užívať" a kaziť hru ďalej.
Skúsenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahratých 1039 hodín. Každým dňom sa snažím zlepšovať.
- LieToMe
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] ◄█ ┼OfTheWeek┼ █► / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Reference] ◄█ ┼OfTheWeek┼ █► / Jailbreak
- Nemáš splněné nahlášení = nesplňuješ podmínky.
- Bylo mi řečeno adminy, že nadáváš do voice.
- Není hezké chováníTvůj chat píše:2018-06-21 14:44:59 (Team) ty si riadny kokod.
2018-06-22 14:44:55 ty si kokod ?:.
Zamítnuto.
Zkus to za měsíc.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1