Vše ohledně kategorie serverů: Minigames a Surf serverů

Ohladne mg/course

Příspěvekod MAGINniga » 03 kvě 2016, 08:07 VIP

Zdravim,

Takze toto som sem chcel uz dlho napisat ale nejakym sposobom som sa k tomu nikdy nedostal. Na mg/course som uz hraval asi tak pred pol rokom a vidim ako to tam ide dole vodou.... Vzdy som si tam rad zahral kedze tam bola skvela komunita ludi s ktorymi sa dalo porozpravat a zabavit sa, lenze v poslednych cca 2 mesiacoch tam nic ine ako deti co votuju neustale minigames mapy nenajdete.... Davnejsie tam hravali ludia, ktory sa spravali normalne, mali skill na course a hlavne to neboli poliaci ako teraz... Toto je takisto dovod preco na vasich serveroch tak aktivne nehravam, na mg/course mam nahranych 7 dni, ale za posledne 2 mesiace mozno tak 2 hodiny..
Dobre, nehovorim ze ja som sa spraval vzdy vzorovo na vasich serveroch , ale moje spravanie bolo vzdy zle len voči adminom ktorych som ani nepoznal a teraz, ked som sa s nimi lepsie spoznal som zisitil, ze predsa len nie su na vyhodenie ;)
No a teraz pointa celeho prispevku :D. Chcel by som navrhnut nieco take, ze na mg servery by sa hrali len mg mapy a na mg/course by sa uplne odstranili vsetky mg mapy a pridali by sa dalsie course mapy(napr. mg_saw, mg_devcourse a milion dalsich vybornych map co sa tu hravali lenze boli odstranene).
Dufam ze vyborny A-team nad tym aspon trosku pouvazuje, kedze mi je toho naozaj luto.... Mozno tý co tu nehravali pred pol rokom to nepochopia ale mozno sa este najdu nejaky páni, ktory tu hravali a pamataju si tie casy 8-)

Dakujem za precitanie, najvacsia skilla magiiN :)
MAGINniga
Pokročilý
Pokročilý

Ohladne mg/course

od Rumcajz » 03 kvě 2016, 08:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Jump Servery