Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Olaf

Příspěvekod SponErko » 20 čer 2015, 20:30 VIP

Olaf
Obrázek
berserker


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Berserkerův hněv (Passivka)
Obrázek

Za každé chybějící 1 % zdraví se Olafova rychlost útoků zvyšuje o 1 %.

Vrhnout sekerou (Q)
Obrázek
Dosah: 1000

Olaf hodí na označenou pozici sekeru. Všem jednotkám, které přitom zasáhne, způsobí poškození a sníží jejich rychlost pohybu. Když Olaf sekeru opět zvedne, přebíjecí doba této schopnosti se zkrátí o 4,5 sekundy.

Olaf hodí na určené místo svoji sekeru. Každá jednotka, kterou při tom zasáhne, bude zraněna za fyzické poškození, a navíc až na 2.5 sek. zpomalena. Čím déle sekera letí, tím kratší dobu zpomalení trvá, ale nikdy neklesne pod hodnotu 1.5 sek.Pokud Olaf poté sekeru sebere, přebíjecí doba této schopnosti se zkrátí o 4,5 sekundy.

Zákeřné údery (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Olaf má vyšší rychlost útoků, získává léčení útoky a má zvýšený účinek léčení ze všech zdrojů podle toho, kolik zdraví mu chybí.

Na dobu 6 sekund Olaf získá léčení útoky a jeho rychlost útoků se zvýší.Během této doby Olaf také získá o 1 % zvýšené léčení ze všech zdrojů za každých 2 % zdraví, které mu chybí.

Zběsilá rána (E)
Obrázek
Dosah: 325

Olaf útočí takovou silou, že cíli i sobě způsobuje přímé poškození. Pokud svůj cíl zničí, vrátí se mu cena zdraví.

Olaf zuřivě máchne svými sekerami a způsobí svému cíli přímé poškození. Cena této schopnosti je rovna 30 % jeho celkového způsobeného poškození, ale tato cena se mu vrátí, pokud svůj cíl zabije.Základní útoky snižují přebíjecí dobu Zběsilé rány o 1 sekundu.

Regnarog (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Olaf je dočasně imunní vůči omezujícím efektům.

Pasivní efekt: Olaf získá bonus k hodnotě brnění a bonus k odolnosti vůči magii.
Aktivace: Olaf se zbaví všech omezujících efektů a bude proti nim imunní po dobu příštích 6 sek. Navíc na 1 sek. obdrží bonus k rychlosti pohybu, pokud běží směrem k nepřátelským šampionům. Během této doby ztrácí Olaf pasivní účinek Ragnaroku a získá bonus k útočnému poškození.


MYTOLOGIE


Většina lidí by řekla, že smrti se má jeden bát. Olafa by to ovšem ani ve snu nenapadlo. Tenhle berserker žije jen pro bitevní vřavu a řinčení oceli. Hlad po slávě a hrůza z toho, že by se jeho smrt nemusela nijak zapsat do dějin, ženou Olafa bezhlavě do každého boje. Olaf se oddává bytostně hluboké touze po krvi a plně naživu se cítí snad jedině tehdy, když zrovna laškuje se zubatou.

Přímořský poloostrov Lokfar patří mezi nejdrsnější místa v celém Freljordu. Zuřivost je tam jediným ohněm, který dokáže zahřát zmrzlé kosti, krev je jediná volně tekoucí kapalina a není horší osud, než zestárnout, zchřadnout a zůstat zapomenut. Olaf byl válečník z Lokfaru, který si na nedostatek slavných skutků rozhodně nemohl stěžovat a rád se o ně podělil. Když se jednou nad dohasínajícími uhlíky vypálené vesnice svým soukmenovcům něčím chvástal, usoudil jeden ze starších válečníků, že už má toho jeho chlubení plné zuby. Starý bojovník vybídl Olafa, aby si zkusil vyvěštit budoucnost. A schválně, zda se bude s jeho vychloubáním shodovat. Olafa taková výzva povzbudila. Posmíval se starému nájezdníkovi, že prý mu závidí, a hned před sebe rozhodil kůstky nějakého dávno mrtvého zvířete, které mu měly ukázat, jakou slávou bude ve své smrti ověnčen. Veselí náhle opadlo, když bojovníci spatřili zlé znamení: kosti mluvily o dlouhém životu a nenápadné smrti v ústraní.

Rozzuřený Olaf vyrazil do noci, rozhodnut dokázat nepravdivost předpovědi tím, že najde a zabije nejobávanějšího ledového hada Lokfaru. Ta příšera už za svůj dlouhý život pozřela tisíce odvážných mužů a zničila tucty lodí; zemřít v boji s ní by byl příhodný konec pro každého válečníka. Jak se Olaf vrhal do černé hadí tlamy, propadal se stále hlouběji do temnoty své mysli. A když ho ze tmy probudila vlna mrazivé vody, ležela vedle něj chladnoucí mrtvola zabité nestvůry. Olafovi to zkřížilo plány, nedal se však odradit. Rozhodl se ulovit všechny legendární nestvůry s drápy a tesáky v naději, že třeba právě ten příští boj bude jeho posledním. Pokaždé se po hlavě vrhal vstříc vytoužené smrti, jen aby ho nakonec zachránilo šílenství, které se mu prohnalo myslí, když byl právě na jejím prahu.

Olaf dospěl k závěru, že na světě není žádné divoké zvíře, které by mu dokázalo dopřát smrt hodnou pravého válečníka. Rozhodl se to tedy vyřešit tak, že se utká s nejobávanějším kmenem ve Freljordu: Zimním spárem. Sejuani tato výzva pobavila, přesto však byla rozhodnuta nemít s Olafem žádné slitování. Zavelela k útoku a poslala na něj tucty svých válečníků. Jeden po druhém však padali k zemi, až se jej opět zmocnilo bojové šílenství. Bez námahy si prosekával cestu až k náčelnici Zimního spáru. Střet Olafa a Sejuani rozezněl svojí silou samotné ledovce, a ačkoliv se chrabrý bojovník zdál nezastavitelný, Sejuani se s ním odhodlaně bila. Až se náhle jejich zbraně setkaly a zůstaly spojeny. Zatímco stáli a měřili síly, pronikl Sejuanin pohled Olafovým závojem šílenství tak, jak to žádná zbraň nemohla dokázat. Jeho zuřivost pohasla na dost dlouho, aby mu stačila učinit nabídku: Sejuani přísahala, že Olafovi jeho slavnou smrt najde, pokud propůjčí svoji sekeru jejímu dobyvačnému tažení. V tu chvíli Olaf slíbil, že vyryje svůj odkaz do samotného Freljordu.

„Až se setkáš s předky, řekni jim, že tě posílá Olaf.“
-- Olaf


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Olaf
Forsaken Olaf (520 RP)
Galactic Olaf (520 RP)
Brolaf (1820 RP)
Pentakill Olaf (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Olaf

od Rumcajz » 20 čer 2015, 20:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků