• Stránka 1 z 1
Old style menu
Dobry den.
Mal som taky problem a ten som vyriesil vymazanim configu, problem som vyriesil ale nastal novy problem. Zacal som si nastavovat vsetko tak ako som mal a chcel som si nastavit aj vzhlad menu na old style tak som siel do options - multyplayer - advanced no tabulka kde ma byt moznost nastavit menu z vgui na old style bol uplne prazdna, viete mi s tym nejako poradit?
http://postimg.org/image/pkxpw5ewz/
opakujem ze tento problem nastal po vymazani suboru config.cfg predtym to slo bezproblemov.
Mal som taky problem a ten som vyriesil vymazanim configu, problem som vyriesil ale nastal novy problem. Zacal som si nastavovat vsetko tak ako som mal a chcel som si nastavit aj vzhlad menu na old style tak som siel do options - multyplayer - advanced no tabulka kde ma byt moznost nastavit menu z vgui na old style bol uplne prazdna, viete mi s tym nejako poradit?

opakujem ze tento problem nastal po vymazani suboru config.cfg predtym to slo bezproblemov.

-
jamsY - Profesionál
Old style menu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Old style menu
Skus reinstall mne to neukazovalo vôbec multiplayer, reinstalloval som a v pohode.
-
Sawwi - Zkušený
Re: Old style menu
reinstalu som sa chcel vyhnut, ale vyskytli sa dalsie problemi takze predsa len som musel reinstalovat a je to vyriesene, moze locknut

-
jamsY - Profesionál
• Stránka 1 z 1