Vše ohledně kategorie serverů: Public Servery

OldSchool - reconnect a další

Příspěvekod silentoff » 07 čer 2016, 15:34

Ahoj, píšu tady ohledně návrhu na pár vylepšení na oldu. Hlavní dva jsou reconnect a teambalancer.

Koukal jsem že o reconnectu už tu nějaké topicy byly, s tím že ten plugin zatěžuje server. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=555695. Nevím jak moc rozumíte Pawnu, potažmo C, ale když se ten plugin rozumně nastaví tak server nijak zvlášť nezatíží. Rozhodně ne víc jak neustále se reconnectující hráč. Když se nastaví že ho to kickne, tak se hráči odnaučí používat reconnect a uleví to serveru. Zároveň tahle možnost vyřeší i spawn dvakrát za kolo. Místo reconnectu bych dal plugin na /rs, které ale bude fungovat tak, že když to použije hráč co žije zabije ho to, resetuje skóre a dá mu to $800. Když je mrtvý tak ho to samozřejmě nezabije, ale udělá to jen to ostatní :D Nevím jestli takový plugin někde byl, ale možná ho někde budu mít anebo tomu klidně věnuju pár desítek minut a něco takového napíšu kdyby byl zájem.
Tyhle pluginy opravdu nejsou náročný a věřte mi že sečíst dvě čísla nebo ověřit jestli jedna je nula fakt pro počítač není takový problém jak se zdá :D .

Druhá věc, která již není tak nenáročná, ale pro rozumné hraní na serveru podle mě nezbytná, je Teambalancer, proč třeba na ten old nehodit klasický PTB, dá se poměrně dobře nastavit a zabrání tomu, že budou hrát 3 dobrý proti 3 totálním lamám a výsledkem bude prázdný server. Vím že je to občas nepřijemné když tě to přehodí, ale ten teambalancer je fakt nutnost pokud na serveru nemáš partu s trochou soudnosti, což na publicu není asi skoro nikdy.

e.Smokeyy: Přesunuto do vhodnější sekce
silentoff
Amatér
Amatér

OldSchool - reconnect a další

od Rumcajz » 07 čer 2016, 15:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Public Servery