I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

omar sy/only dust2-1

Příspěvekod wilczo » 25 bře 2015, 11:37

Dobrý den, chtěl bych podat stížnost na vašeho admina omar sy, který podle mého názoru zneužívá v některých případech svá práva...v prvním případě jsem dostal kick za kemp, kdy byla bomba celé kolo AFK a i když jsem to napsal do chatu, hráč nedostal slay..po jeho zabití jsem i s bombou běžel na plant a i tak jsem dostal kick..v druhém případě jsem dostal ban na 30min za kemp, kdy jsem stál asi po 30sek před katami (mapa dust 2), myslím, že jsem měl ještě dost času na plant a admin v tomto případě neměl reagovat banem, dodám jen že ban jsem nedostal pouze já ale i další hráči. Navíc dostalo hodně hráčů slay za neplnění povinnosti, kdy bomba byla zneškodněna a teroristi ji neuhlídali.. myslím, že v tomto případě by se slay neměl dávat když hráči nedoběhnou na plant včas..
Pokud byste uznali, že má žádost je oprávněná nechci nic jen omluvu od daného admina.
Díky za vyjádření
wilczo
wilczo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

omar sy/only dust2-1

od Rumcajz » 25 bře 2015, 11:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: omar sy/only dust2-1

Příspěvekod Maxipes » 25 bře 2015, 12:10

Zdravim,

hrace jsem na serveru opakovane upozornoval, ze pokud budou kempit ci jinak neplnit povinnosti mapy, budou za to trestani. Ty jsi byl jeden z tech, co si moje upozorneni k srdci nevzali. V prvni instanci jsi dostal slovni upozorneni v chatu, ve druhe slay, no zrejme ses nepoucil, a opet jsi kempil kousek od spawnu u kat a cekal jsi, az ti tam nabehnou CTcka, tudiz jsi dostal ban.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod wilczo » 25 bře 2015, 14:17

slay jsem za dobu hraní nedostal, dal jsi mi hned kick i když jsem běžel na plant, psal jsem že je bomba afk, musel jsem počkat až ho někdo příjde zabít abych si mohl vzít bombu...u těch kat jsem čekal na hráče s bombou navíc bylo ještě déle než 1 minuta času, takže by nebyl problém stihnout jít plant ..podle mě ses zachoval v tomto případě špatně..všechno je to na hltv byl bych rád kdyby se na to podíval někdo objektivně ...25. 03. 11:11 de_dust2
wilczo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Maxipes » 25 bře 2015, 14:33

Ano, mas pravdu, slay jsi nedostal, dostal jsi kick. Za banem si nicmene stojim.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Jessie » 25 bře 2015, 17:13

Niekedy sa stane, že admin si nevšimne čo sa píše v chate. To len tak na okraj. Prešiel som si demo. Admin riešil urážky na jeho osobu a ty mu napíšeš do chatu: 2015-03-25 11:11:20 klidek admin. Ďalej si niekoľko krát kempil pred katami a nebolo to len 30. sekúnd. Aby som to zhrnul. Do budúcna zváž či sa budeš ďalej starať do admina keď sa bude snažiť riešiť chod hry. Ban oprávnený. Sťažnosť zamietam.
Jessie
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy