• Stránka 1 z 1
Omluva,Bugy,Návrh
Dobrý den, Jsem Bc.Max2015 a chci se omluvit za nevhodné chování kvůli novýmu ZM modu, Omlouvám se za nadávky. A připravil jsem pár chyp na upgradu :
Bug č.1 : Když máte bazooku, A koupíte motorovku, Tak se vám bazooka dropne,
Bug č.2 Když máte motorovku, a kopuíte bazooku, Motorovka vám vypadne a niede kupit, Ked ji kupite, Stane se ten bug č.1
Bug č.3 Tento neviem jestli se to děje jen mě, Ale posledních 10sekunds nabijení bazooky, Se smaže, A napíše bazooka je nabitá.
Zde ještě menší návrh . : Napadlo mě, Jestli by jste do bonus menu (Obchodu) nedali třeba náboje do M4GR guny, Řekněme třeba 5 nebo 10náboju, Třeba za 100 bodů ,Nevím přesně, Nebo náboje do té lego guny, Třeba za 200bodů, To by bylo jedno, Prosím o odpověd na tento Menší návrh,
S pozdravem a omluvou : Bc.Max2015
Bug č.1 : Když máte bazooku, A koupíte motorovku, Tak se vám bazooka dropne,
Bug č.2 Když máte motorovku, a kopuíte bazooku, Motorovka vám vypadne a niede kupit, Ked ji kupite, Stane se ten bug č.1
Bug č.3 Tento neviem jestli se to děje jen mě, Ale posledních 10sekunds nabijení bazooky, Se smaže, A napíše bazooka je nabitá.
Zde ještě menší návrh . : Napadlo mě, Jestli by jste do bonus menu (Obchodu) nedali třeba náboje do M4GR guny, Řekněme třeba 5 nebo 10náboju, Třeba za 100 bodů ,Nevím přesně, Nebo náboje do té lego guny, Třeba za 200bodů, To by bylo jedno, Prosím o odpověd na tento Menší návrh,
S pozdravem a omluvou : Bc.Max2015
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Omluva,Bugy,Návrh
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Omluva,Bugy,Návrh
Omg, vše co jsi sem dal, tak bylo součastí updatu, přečti si to! Nespamuj fórum kravinama, jako je tato. Mimochodem nevím proč si založil topic.
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
Jaj tak to se omlouvám
A co stím návrhem ?

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Těmito zbraněmi lze ty body na novou získat docela dost rychle.
Takže za návrh díky, ale nepoužijeme ho.

-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1