• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Omluva
Zdravíčko, aby jsem se vyjádřil k mému banu a předešel k tomu co chci zde napsat, tak se omlouvám adminum, že to házím jsem ale nevěděl jsem to do jaké sekce to zapsat.
Píši ohledně https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1748, na dané hltv i s časem jsem se sám podíval a ujistil si, že FK jsem nedal i když Kozlak říkal, že ano. Po demu zhlednutí jsem si uvědomil, že FK jsem dal aniž by jsem si toho všimnul, danému hráčovy kterému jsem FK dal se omlouvám takhle veřejně nechtěl jsem tě zabít, ale měl jsem nejspíše halusinace že si opustil blok tak proto jsem tě zabil, dale se chci omluvit Kozlakovy a dalším co to s ním řešeli ten můj ban protože si myslím, že bylo zbytečné to řešit, kdybych se nepřehlídl. A unban či zkrácený banu nepožaduji, za činy které učiníte buď v realitě nebo virtualitě tak se musí pykat, jenom lidi kteří si nedokáží přiznat, že udělali chybu tak buď brečí nebo chtějí unban/zkracený unban, toď vše, můžete klidně lock. děkuji.
Píši ohledně https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1748, na dané hltv i s časem jsem se sám podíval a ujistil si, že FK jsem nedal i když Kozlak říkal, že ano. Po demu zhlednutí jsem si uvědomil, že FK jsem dal aniž by jsem si toho všimnul, danému hráčovy kterému jsem FK dal se omlouvám takhle veřejně nechtěl jsem tě zabít, ale měl jsem nejspíše halusinace že si opustil blok tak proto jsem tě zabil, dale se chci omluvit Kozlakovy a dalším co to s ním řešeli ten můj ban protože si myslím, že bylo zbytečné to řešit, kdybych se nepřehlídl. A unban či zkrácený banu nepožaduji, za činy které učiníte buď v realitě nebo virtualitě tak se musí pykat, jenom lidi kteří si nedokáží přiznat, že udělali chybu tak buď brečí nebo chtějí unban/zkracený unban, toď vše, můžete klidně lock. děkuji.
- niverxgasatovec
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Omluva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Omluva
Pekné gesto, Kozlak aj hráč ktorému si dal FK to určite ocenia
Ban ti už vypršal, takže nemám čo skrátiť...
Pokladám za vyriešené

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1