• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Oncek/JBS Akademik
Nick v hre: Oncek
Nick na forku: Oncek
Odkaz na profil: ucp.php
VEK: 15
STEAM ID: STEAM_0:1:45762664
SEKCIA: Jailbrak
ODKAZ NA HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6990
Prečo chcem akademika: Protože často když jsem na severu hráči dělají to co je v pravidlech zakázané. Tak bych tyto hříšníky hlásil do porušování pravidel zde na webu.
Moje prehrešky na GS alebo inde: Nedávno jsem dostal ban za neúmyslný MFK potom jsem si to uvědomil a omluvil se. Nikde jinde než na GS nehrávám.
Nick na forku: Oncek
Odkaz na profil: ucp.php
VEK: 15
STEAM ID: STEAM_0:1:45762664
SEKCIA: Jailbrak
ODKAZ NA HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6990
Prečo chcem akademika: Protože často když jsem na severu hráči dělají to co je v pravidlech zakázané. Tak bych tyto hříšníky hlásil do porušování pravidel zde na webu.
Moje prehrešky na GS alebo inde: Nedávno jsem dostal ban za neúmyslný MFK potom jsem si to uvědomil a omluvil se. Nikde jinde než na GS nehrávám.
-Oncek
- Oncek
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Oncek/JBS Akademik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Oncek/JBS Akademik
Ahoj,
jelikož máš jeden příspěvek, tak mám pro tebe bojový úkol o 3 dějstvích.
1. Nahlásíš aspoň 5 porušení pravidel, jakéhokoliv druhu: Cheating, FK, MFK, Kazení hry jakéhokoliv druhu, Reklama, Nadávky.
2. Získáš minimálně 20 příspěvků. Máš ode mě povolených 5 ve flame, 5 a více získáš pomocí nahlašování hráčů a zbytek bude pomáhání hráčům všeho druhu = Counter Strike 1.6, GO, Dota, LOL, GTA a další.
3. Navýšíš mnohem více svou aktivitu a pomoc hráčům ve hře.
Momentálně ti akademika nedám, kdybych neměl žádné pravidla, je akademik každej druhej.
Až to budeš mít, napiš mi soukromou zprávu a já se na to podívám.
Momentálně zamítám.
jelikož máš jeden příspěvek, tak mám pro tebe bojový úkol o 3 dějstvích.
1. Nahlásíš aspoň 5 porušení pravidel, jakéhokoliv druhu: Cheating, FK, MFK, Kazení hry jakéhokoliv druhu, Reklama, Nadávky.
2. Získáš minimálně 20 příspěvků. Máš ode mě povolených 5 ve flame, 5 a více získáš pomocí nahlašování hráčů a zbytek bude pomáhání hráčům všeho druhu = Counter Strike 1.6, GO, Dota, LOL, GTA a další.
3. Navýšíš mnohem více svou aktivitu a pomoc hráčům ve hře.
Momentálně ti akademika nedám, kdybych neměl žádné pravidla, je akademik každej druhej.
Až to budeš mít, napiš mi soukromou zprávu a já se na to podívám.
Momentálně zamítám.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1