[P] Ondra 3255 Přihláška do akademie/Pokus č. 3

Příspěvekod Ondra3255 » 01 bře 2022, 00:00 VIP

Nick ve hře: Ondra3255
Odkaz na steam profil: Steam profile
Věk: 16 let
Steam ID: STEAM_0:1:194580339
Odkaz na HLStast: HLStat

Proč by jsem se chtěl dostat do akademie: Do akademie bych se rád dostal, abych co nejvíce pomohl serveru a aby tam byl klid, protože někdy se tam dějí fakt hrozné věci. A taky protože bych se rád dostal do vaší skvělé komunity.

Něco o mně: Jmenuji se Ondra, je mi 15 let, chodím na základní školu do 9. třidy. Jsem hodně přátelský člověk, který rád vysvětluje lidem co je správné. Baví mě velice sporty například cyklistika, házená, plavání. Moje historie co se týče hry CSGO hraju od svých 9 let a nikdy jsem tu hru nepřestal hrát, mám jí moc rád, na CSGO mám nahraných více než 3000 hodin ( je to na více účtech) Myslím si že na jsem normální kluk co by se chtěl jednou stát adminem. Moje nejvíce oblíbené serialy jsou Peaky Blinders, La case de Papel, The Punisher a teďka můj nově oblíbený serial je Karate kid. To je ve zkratce něco o mně.

Moje prohřešky na GS: Celkově jsem dostal dva bany, jeden za fk ( Bylo to ze začátku když jsem se učil, vím neomlouvá mě to, z té chyby jsem se poučil), můj druhý ban byl za zneužívaní bloků, je to čistě jenom má blbost. Po tom co se resetoval banlist tak jsem nedostal žádný ban.

PS: Podmínky z minulé přihlášky jsem se snažil splnit.
S pozdravem Ondřej, děkuju za přečtení.
Obrázek Obrázek
Ondra3255
CS:GO Admin
CS:GO Admin

[P] Ondra 3255 Přihláška do akademie/Pokus č. 3

od Rumcajz » 01 bře 2022, 00:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz