Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Only dust 2 #1 Izmael [W]oo[D]y

Příspěvekod WooDas1998 » 17 srp 2015, 21:13

1)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Izmael.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : [W]oo[D]y
[AMXBans] Duvod : ' Cheating / PP '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 119630923 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] ===============================================

2) Ban jsem dostal z nahlášení viz. zde cheating-ooy-dust-2-only-1-t97875.html
tak to zrychlím a napíšu k tomu můj názor.
02:50 - wtf? to co bolo? kombinacia ab a wh..2killy - Ano od kdy se dostává ban za to že to zkouším děrovat, i když káždé kolo tam béhají. Ano zkusím trefím + hit co dostane se mi jako VIP ůkáže
03:15 - ??? :D - normální kill? vidím že letí flesh(granát) tak otočím-odběhnu a zazumuji do dveří?
03:30 - ja neviem ci ma silent ab alebo čo ale striela uplne inde a hraci dostavaju.. viz. deagle a potom na strede v behu v strafe- toto sám nechápu, ale jak jsem psal jako VIP hráči se kaźdej hit ukáže, proto děruji
07:10 - predstrel (dajte si aj spomalene 1/2)
09:15 - flash pred oci + predstrel
09:30 - toto co bolo ? :DDD mozno luck, ale neverim, skor ab
09:40 - on skace s awp a dava ako na CSGO... v 1.6 ked skocite s awp a vystrelite tak nemozte strielat rovno a zabijat :DD
11:25 - po kom strielal? dajte si aj slow , nikoho tam nevidno
13:25 - dajte si spomalene 1/2 (ked skoci a mieri rovno ale naboje mu strielaju po enemy)
14:25 - kazde kolo predtym tam skakal a strielal sa a cakal proste, teraz nikoho nevidi cez wh tak si to vytahuje
14:45 - slow 1/2 vidno spomalene predstrel (vidno to aj v rychlosti)
17:25 - cez spoluhracov zabija, ale potom este lepsie, otaca sa flashu ktory nevidel
20:20 - ahaaa tie jeho strely s awp so strafeom nepochopim take presne :D
20:23 - dajte si aj spomalene aj zrychlene. nikoho tam nevidel, ale reflexol to tam
21:40 - uplne inde mieri a da mu hlavu (dajte si aj spomalene) silent
23:25 - predstrel (ale bolo ho pocut), neskor zase skace a striela do dolnych, ale naboje mu lietaju presne na enemy :D v skoku
WooDas1998
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Only dust 2 #1 Izmael [W]oo[D]y

od Rumcajz » 17 srp 2015, 21:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Only dust 2 #1 Izmael [W]oo[D]y

Příspěvekod WooDas1998 » 17 srp 2015, 21:27

Omlouvám se nějak mnešlo psát tak jsem to odeslal pokračováni zde.

07:10 - predstrel (dajte si aj spomalene 1/2) to že obćas takhle zkouśím zda tam bude a vběhne tam pŕedstřel okay..
09:15 - flash pred oci + predstrel -Myslím že né jen mé se stalo to že spadl kousek odemne flash a vobec mě to neoslepilo.
09:30 - toto co bolo ? :DDD mozno luck, ale neverim, skor ab- Ano som Lucker... len jsem mél svoj den.
09:40 - on skace s awp a dava ako na CSGO... v 1.6 ked skocite s awp a vystrelite tak nemozte strielat rovno a zabijat :DD- toto si sám nedokáźu okomentovat, ale prostě to tam takhle padalo... žadný NoRecoil nebo AB prostě jak jsem psal.. Měl jsem svůj den.
11:25 - po kom strielal? dajte si aj slow , nikoho tam nevidno - Každé kolo tam nékdo stoupne .. len som to zkusil
13:25 - dajte si spomalene 1/2 (ked skoci a mieri rovno ale naboje mu strielaju po enemy)- Hloupost...Mít AB tak vám Cross haže na ně a ne že naboje lítaj rovno do nich a Cross nic.
14:25 - kazde kolo predtym tam skakal a strielal sa a cakal proste, teraz nikoho nevidi cez wh tak si to vytahuje- Proč bych s AK 47 skákal a rushoval keď mohu jít ? a sundat je rovnou.-.-...
14:45 - slow 1/2 vidno spomalene predstrel (vidno to aj v rychlosti) nevím zda hráč, který mě nahlásil zná podstatné jméno sluchátka s smysl sluch.
17:25 - cez spoluhracov zabija, ale potom este lepsie, otaca sa flashu ktory nevidel-Přez spoluhráče aha...:DDDa otáčam sa ?... len som kůkal kolko nás je
20:20 - ahaaa tie jeho strely s awp so strafeom nepochopim take presne :D- střely téź nechápu... ale AB jak jsem psal hore..:)
20:23 - dajte si aj spomalene aj zrychlene. nikoho tam nevidel, ale reflexol to tam-Díra
21:40 - uplne inde mieri a da mu hlavu (dajte si aj spomalene) silent
23:25 - predstrel (ale bolo ho pocut), neskor zase skace a striela do dolnych, ale naboje mu lietaju presne na enemy :D v skoku
WooDas1998
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod WooDas1998 » 17 srp 2015, 21:33

ještě jednou se molbne mi Firofox...

20:23 - dajte si aj spomalene aj zrychlene. nikoho tam nevidel, ale reflexol to tam-Díra (1 střela sluchátka jde to slyšet...)
poté 20:28 nejde nahoru tak jasné že skáče na krabice.-.-...
21:40 - uplne inde mieri a da mu hlavu (dajte si aj spomalene) silent- kéd jdu a střílím munice líta jinam... LUCK
23:25 - predstrel (ale bolo ho pocut), neskor zase skace a striela do dolnych, ale naboje mu lietaju presne na enemy :D v skoku- Sluchátka- opět to samé AB by házelo s Crossem

4)Jsem VIP Hráč.

Moc dékuji za rychlost a seriózní jednání... nemám důvod Hackovat a mít VAC ban.Ale jak vidíte stači trochu štéstí sluchátka a rozum... a dáte nemožné..:) Děkuji.

Váš hráč [W]oo[D]y
WooDas1998
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 17 srp 2015, 21:35 VIP

Zdravím,

jak sám píšeš, byl jsi nahlášen hráčem, že používáš cheaty - [url]cheating-ooy-dust-2-only-1-t97875.html[/url].
Dle dema jsem usoudil, že tomu tak skutečně je a trvám si na tom, nyní to ale necháme na cheathuterech, kteří se rozhodnou, zda jsi měl cheaty a zůstane ti ban nebo jsem pochybil a dostaneš unban, pokud jsem pochybil, pak se ti předem omlouvám.

Takže poprosím o strpení. ;)

S pozdravem,
Izmael (Public Admin).
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod WooDas1998 » 17 srp 2015, 22:06

v pohodě Izmaely... Jen doufám že rozhodnou správně... neříkej mi že ty si neměl Hru, kde si dal nemožné...a jak sám víš Káždý z nebe nespadl aby posoudil správné takže se neomlouvej...:)) jen je mi líto toho zé me se jedna hra povede a hned ban... a když se koukneš tak hráč kapo kempí celé hodiny a dostane ban na 30 minut... poté pŕijde a jede dál.....

jak jsem psal Nechci skončit z Cskem kvoli nepravdivém banu lebo jako NS hrát nechci a kupovat new steam + VIP...+ EVIp... v 17 letech se mi nechce.... Jen jsem se těšil jak přijdu večer z práce domů vemu pivko zapnu Csko a budu se chvilku bavit... :( bohužel musím řešit toto..
WooDas1998
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod iamfamasmachin » 18 srp 2015, 09:18

09:40 - on skace s awp a dava ako na CSGO... v 1.6 ked skocite s awp a vystrelite tak nemozte strielat rovno a zabijat :DD- toto si sám nedokáźu okomentovat, ale prostě to tam takhle padalo... žadný NoRecoil nebo AB prostě jak jsem psal.. Měl jsem svůj den.

toto nemyslis vazne? :DDDDDD

mal som svoj den? a preto si skaces a v skoku davas hity s awp presne? jeden kill je nahoda, ale ked to robis vkuse a v skoku ti naboje lietaju len po enemy, tak to nieje nahoda... a prosim ta ty tu nikoho nepoucuj ze keby si mal AB tak ti cross lieta... uplna sprostost, su rozne ABčka, a ty si nemal to ab, ktoré, ked spectujes enemy tak to hned vidno... tie skoky na a hity do dolnych kat su v 1.6 nemozne bez pomocneho softwareu... ked chces ti to natocim a poslem ti to tu ako sa ma spravne spravat cross pri ak47 v skoku a pri awp... ked skocis tak ti to vystreli uplne dohora a mimo, ale ty si skakal a daval rovno + do hracov... ako som uz povedal sam seba klames ked napises ze nic nemas.. lebo toto sa neda odvratit, to nieje len wh (ze mozno si nejak vedel a mal svoj den), ale toto je jasne AB s kombinaciou silentu alebo niečo podobneho... cheathuntera som robil na ligach viac ako 3 roky.. takze napisat ze si mal len "svoj den" nebude stacit... a ak mas 17 rokov, a nemas chut si kupovat steam a dalsie vip a evip,nemal si si zapinat, nestacilo ti ze si mal ine vymozenosti oproti druhym hracom, ktoré prinašaju evipka?... tot všo.. dovi
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 srp 2015, 11:38

Zbytečně to okecáváš, nikoho to nezajímá.
Vyčkej až CHH ban potvrdí a topic locknou.
Zatím si pročti možnosti.
1. KLIK
2. KLIK
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AlweR790 » 18 srp 2015, 12:46

Na demu WH, Silent AB..., žádost zamítnuta.
Možnosti jak získat UB máš v postu nad mým.

Lock
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

Obrázek
AlweR790
Mistr
Mistr

Zpět na Unban Žádost