• Stránka 1 z 1
OnlyDust2 AWP CAMPER
Ahoj chtěl bych vám navrhnout tuto věc a to je camp metr pro AWP hráče a max AWP v týmu tak stačily by 2 hráči proč
Protože každého normálního hráče štvou AWP CAMPEŘI kteří neumí nic jen hrát a pořád hrát s AWP a dělají z Dustu AWP server
toto je můj nápad a na DUST 2 ONLY by se to OPRAVDU HODILO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ibalgin

Ibalgin
-
Ibagin - Kolemjdoucí
OnlyDust2 AWP CAMPER
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: OnlyDust2 AWP CAMPER
Podle mě je to každého věc. Samozvřejmě jak ty říkáš ˝camp˝ s AWP je intenzivně trestán: Grab, Kick a po opakování BAN:)
Ale když kempí s AWP na dustONLY u prostřední lajny, tak je to asi jediné místo kde může uspět.. Pochopitelne když poběží s AWP na T spawn tak asi Proti enemy teamu s AK nemá šanci:) Já bych to takhle nechal. Ale například na Furien serverech na mapě dust 2006 je nížší stěna u B plantu a tam si Snipeří vylezou a je jich tam třeba 5 ,ale mě to nevadí. Když mám SK tak je sundám
Podle mě: Já tedy AWPeri obdivuju.. pokud to s ním umí. Rychlý přehoz, no AIM-cfg čsté Awp bez přísad
Tak je mím vzorem pro AWP 
Ale když kempí s AWP na dustONLY u prostřední lajny, tak je to asi jediné místo kde může uspět.. Pochopitelne když poběží s AWP na T spawn tak asi Proti enemy teamu s AK nemá šanci:) Já bych to takhle nechal. Ale například na Furien serverech na mapě dust 2006 je nížší stěna u B plantu a tam si Snipeří vylezou a je jich tam třeba 5 ,ale mě to nevadí. Když mám SK tak je sundám

Podle mě: Já tedy AWPeri obdivuju.. pokud to s ním umí. Rychlý přehoz, no AIM-cfg čsté Awp bez přísad

(EVIP) Furien #2
NO CHEATING BITHES!
GaM3sItEs.cz FuR13n#2 !!!
~My Drug is AIR STRAFE ♡ ,*^)~
-
FreakGamer - Amatér
• Stránka 1 z 1