[Přijat]OnlyGrab:* -žádost o Akademika All Jb"s

Příspěvekod TomMyGS » 14 črc 2015, 11:08 VIP

Zdravím tímto topicem bych chtěl požádat o akademika
Na Jailbreak serverech:)-Děkuji za přečtení celého topicu.

Nick ve hře:OnlyGrab:*

Nick na foru:Svestka

Odkaz na profil:https://www.gamesites.cz/forum/svestka-u40633.html

Věk:15(30.9.1999)

Sekce,kde bych chtěl akademika:JB

Odkaz na HL.Stats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=34303

Steam ID:STEAM_0:1:68835035

Proč,chci být akademikem:Chtěl bych vyčistit server od hackerů,lidí co spamují chat-voice,neumí pravidla ,dávají FK,MFK,nadávají.Dále bych chtěl poradit lidem co neví v dané situaci co dělat.Jsem klidné povahy.Dokážu zachovat klidnou hlavu když je potřeba.Jsem člověk chápavý.(není podstatné ,ale umím i s AMX_MOD_MENU -8/10)-Chtěl bych ,aby lidé co se nějak na portálu porušili pravidla ,aby pikali za to co udělali.Chtěl bych vyčistit server od všech nečistot.

Forum:Příspěvků 35-minimální počet 20-Splněno

Mikrofon:Funkční

Aktivita:Na Steam ůčtu nahráno na JB:1d 15h +/- Na Valve učtu 6d+/-

Znalost modu:Mod hraji již něco přes rok ,takže znalost už tam nějaká je.

VIP:EVIP vlastním na serveru JB 8,VIP:JB8 ,VIP:JB 7

Nahlášení:Zatím jen 3-4 ,většinou volám admina.

Něco málo o mně:Jmenuji se Tomáš,je mi 15 let a pocházím z městečka Napajedla blízko města Zlín.Countestrice 1.6 už hraju asi 4 roky.Mezi mé záliby patří jízda na kole,floorbal,fotbal ,hraní cska a Left 4 dead ,popřípadě zahraju i TF2 na vašich serverech,Minecraft.Také mám rád velmi jídlo:)-Knedlo vepřo zelo atd.Také se občas koknu na filmy -mezi mé oblíbené filmy patří Rychle a Zběsile 7,Pach krve 1,2,3,4!,SAW -většinou sleduji Horory.Jsem člověk klidný,umluvený,zachovám klidnou hlavu,ale nenechám si na sebe sáhnout.Ve školo mi to jde -dostal jsem se na GYMPL v UH.8,9-třída samé 1.Také jsem sportovní typ jak u jsem psal tak hraji fotbal ,florbal.(Pár dní jsem byl na jednom nízko rozpočtovém serveru Admin-takže nějaká ta zkušenost s Amx MOD menu tam je)

Mé zkušenosti s Adminováním:No takže jak už jsem psal byl jsem Adminem na nízko rozpočtovém portálu nebu dělat reklamu,kde jsem byl zaučen s AMX mod menu mé zkušenosti s AMX bych ohodnotil tak 8/10.Dříve jsem se zajímal o minecraft kde jsem si založil i svůj vlastní server na kterém hrálo +- 30/40 lidí.Sice odbočuji vedle o hry CS 1.6 ,ale chci sdělat zkušenosti .Minecraft jsem začal hrát ve svých 8 letech první jsem hrál teda asi 2 roky Survival ,potom mi řekl kámoš o Multiplayeru tak jsme hráli spolu časem jsem se zlepšoval vyhrával eventy o vip,Evip.Jednoho dne mě můj bratranec zavedl na HG server ,který běžel asi 2-3 roky -byl to jediný server svého typu -Různé kity jako bomberman-Bouchací šípy a různé vymakanosti.Časem jsem se tam stal Helperem pak Admin ,HL.Adminem,SpoluMajitelem -Přistup ke konzoli ,všechna práva atd.Pak jsem vlastnil tedy svůj server,ale pak tedy jsem narazil na JB a s minecraftom se končil.(Také jsem byl správce FB stránky minecraft portálu-Moderátor()

Mé prohřešky na GS ,či jiných portálech:1.10 minutový ban,za přemístění ku T a následovné připojení ku T.

Děkuji všem ,kteří si dali práci s přečtením této žádosti.A přeji krásný zbytek dne.

S pozdravem OnlyGrab:*
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Přijat]OnlyGrab:* -žádost o Akademika All Jb"s

od Rumcajz » 14 črc 2015, 11:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: OnlyGrab:* -žádost o Akademika All Jb"s

Příspěvekod TomMyGS » 14 črc 2015, 18:42 VIP

Udělal jsem chYbu ku ct
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: OnlyGrab:* -žádost o Akademika All Jb"s

Příspěvekod miklklein » 14 črc 2015, 22:04 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Memento mori
miklklein
Zkušený
Zkušený

Zpět na Přihlášky