• Stránka 1 z 1
OnYourFace/Basebuilder/Poppz
Zdravím.Chcel by som podať stiažnosť na admina menom Poppz. a to z dôvodu že mi dal ban za nič.
Môje dôkazy : dôkazy sice nemám ale napíšem stručný popis.Hrala sa mapa bb_basement6 bol som CT a niečo som si riešil tak som behal po mape,a admin Poppz si tam staval svoje.Skončil sa staviací čas a každý šiel sa schovať,lenže admin poppz to nestihol a ako inak aby si to nedostaval zneužitím grabu..Potom sa otvorili ZM a jeho zabili lebo to nestihol aj tak.A hneď ako ho zabili po chvíľke som dostal ban za blokovanie a lozenie do cudzieho kempu...
Výpis :
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Poppz.
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:78087055'
[AMXBans] Tva IP: '176.101.176.13'
A mimochodom hral som s kamarátom ktorý si vedla teba staval a ty si mu zobral bloky "grabom"...
Bol by som veľmi rád za vyriešenie tohoto..
Z mojej strany všetko
ďakujem
Môje dôkazy : dôkazy sice nemám ale napíšem stručný popis.Hrala sa mapa bb_basement6 bol som CT a niečo som si riešil tak som behal po mape,a admin Poppz si tam staval svoje.Skončil sa staviací čas a každý šiel sa schovať,lenže admin poppz to nestihol a ako inak aby si to nedostaval zneužitím grabu..Potom sa otvorili ZM a jeho zabili lebo to nestihol aj tak.A hneď ako ho zabili po chvíľke som dostal ban za blokovanie a lozenie do cudzieho kempu...
Výpis :
[AMXBans] Zabanovan adminem: Poppz.
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:78087055'
[AMXBans] Tva IP: '176.101.176.13'
A mimochodom hral som s kamarátom ktorý si vedla teba staval a ty si mu zobral bloky "grabom"...
Bol by som veľmi rád za vyriešenie tohoto..
Z mojej strany všetko
ďakujem
STEAM : JusT FaC?e
Šťastný je ten, kto vie, že je šťastný
-
OnYourFace - Pokročilý
OnYourFace/Basebuilder/Poppz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: OnYourFace/Basebuilder/Poppz
Zdravím , asi by som sa do toho nemal miešať ale trochu sa to týka aj mna pretože ten ban bol neopravneny lebo som blokoval no vlastne neblokoval ale bral som si blok ktorý mi zobral grabom a pred limitom asi 5 sekund . A ostal tam a bugol kemp a ešte som mu tam aj liezol ja pod nickom ,,Jhonynnko,, a nie FACE a to je všetko ... dakujem 

- jhonnny
- Kolemjdoucí
Poprosím vyjádření administrátora.
-
Xter - Spamerův sluha
Ahoj, ospravedlňujem sa za neskoré napísanie avšak mal som školu tak prejdeme k danej veci.
• Ako píšeš hrala sa mapa bb_basement6 a ja som mal kemp rovno pred spawnom, a ty si si začal stavať rovno vedľa mňa. Čo mi je úplne jedno kde, kto a ako si stavia svoj kemp. Staval som si klasický anti-bhop tunel zložený z 4 rovných veľkých blokov, 2 široké veľké bloky, 2 veľké strechy a 4 rovné malé bloky. Čo sa samozrejme všetko nedá označiť a tak som si to všetko nahádzal vedľa kempu. Začal som si stavať anti-bhopák a ty si mi svojou strechou blokol priechod. Tak som ti to posunul preč aby si mi neblokoval môj kemp. Keďže si nestíhal svoj kemp dostavať tak si to tam hádzal rýchlo aby to aspoň nejak bolo. Načož si mi nechtiac blokol zase môj kemp. Takže som si po uplynutí blok vzal a odhodil preč.
[Vyjadrenie k jhonnny]
• Nepamätám si že či si ty behal po mape avšak len tak pre nič za nič som ti nedal ban. Snažil si sa dostať do kempu k 2 [EXTRA]VIP ľudom ktorý ti písali aby si k ním nešiel a rovno si tam vliezol a pustil si full-out načož si rovno aj zapálil a vyžieral si im killy. Načož mi písali aby som ťa zabanoval za opakované lezenie do kempu. Neraz ani ne dva-krát som ťa graboval aby si už nevliezal do kempu ktorý nieje tvoj a daný hráč ťa tam nechce, a taktiež lezieš do kempu kde sú viac ako 2-ja ľudia. Tak som ti nahodil ban na 1 hodinu ako to mám dané v AMXMODMENU.
[Vyjadrenie k OnYourFace]
• Si v sekcií sťažnosti na adminy kde máš mať aspoň dôkaz že sa daný admin prehrešil avšak to už ja riešiť nebudem. Tož vše z mojej strany.
Vyhni sa spamu a počkaj na vyjadrenie zodpovedného admina.
• Ako píšeš hrala sa mapa bb_basement6 a ja som mal kemp rovno pred spawnom, a ty si si začal stavať rovno vedľa mňa. Čo mi je úplne jedno kde, kto a ako si stavia svoj kemp. Staval som si klasický anti-bhop tunel zložený z 4 rovných veľkých blokov, 2 široké veľké bloky, 2 veľké strechy a 4 rovné malé bloky. Čo sa samozrejme všetko nedá označiť a tak som si to všetko nahádzal vedľa kempu. Začal som si stavať anti-bhopák a ty si mi svojou strechou blokol priechod. Tak som ti to posunul preč aby si mi neblokoval môj kemp. Keďže si nestíhal svoj kemp dostavať tak si to tam hádzal rýchlo aby to aspoň nejak bolo. Načož si mi nechtiac blokol zase môj kemp. Takže som si po uplynutí blok vzal a odhodil preč.
[Vyjadrenie k jhonnny]
• Nepamätám si že či si ty behal po mape avšak len tak pre nič za nič som ti nedal ban. Snažil si sa dostať do kempu k 2 [EXTRA]VIP ľudom ktorý ti písali aby si k ním nešiel a rovno si tam vliezol a pustil si full-out načož si rovno aj zapálil a vyžieral si im killy. Načož mi písali aby som ťa zabanoval za opakované lezenie do kempu. Neraz ani ne dva-krát som ťa graboval aby si už nevliezal do kempu ktorý nieje tvoj a daný hráč ťa tam nechce, a taktiež lezieš do kempu kde sú viac ako 2-ja ľudia. Tak som ti nahodil ban na 1 hodinu ako to mám dané v AMXMODMENU.
[Vyjadrenie k OnYourFace]
• Si v sekcií sťažnosti na adminy kde máš mať aspoň dôkaz že sa daný admin prehrešil avšak to už ja riešiť nebudem. Tož vše z mojej strany.
Vyhni sa spamu a počkaj na vyjadrenie zodpovedného admina.
-
Poppz - Zkušený
Tak som ti to posunul preč aby si mi neblokoval môj kemp. Keďže si nestíhal svoj kemp dostavať tak si to tam hádzal rýchlo aby to aspoň nejak bolo. Načož si mi nechtiac blokol zase môj kemp. Takže som si po uplynutí blok vzal a odhodil preč.
Sám si napísal že som ti ho blokol nechtiac a ty si ho dal teda preč..dobre.
Ale chcel by som vedieť,prečo si staval SVOJ bunker PO STAVACOM CASE??
A ešte k tomu nechtiac a ty si to dal preč ale prišlo to keď išli zombie,a teba zabili a hneď po tvojej smrti som dostan BAN za toto?
To si chytil nervy akože? nechápem
STEAM : JusT FaC?e
-
OnYourFace - Pokročilý
Pokiaľ by si si to aspoň trošku prečítal tak by si zistil že to bola odpoveď k jhonnny... Takže nabudúce prosím čítaj 

-
Poppz - Zkušený
Lock. Nemám nervy.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1