• Stránka 1 z 1
Opakovane zneužívání práv admina!!
Nenašel jsem přímo rubriku pro stížnosti na adminy tak to píšu sem, server Public classic, nejsem si jistej jestli je admin hráč m4shIna nebo KYLE ale během votování mapy, si hráči zvolili mapu cs_italy, která měla být jako další mapa, a po připojení těchto dvou hráčů výše zmíněných, se mapa znova votovala ale v nabídce bylo už jen de_dust2 a druhá mapa, momentálně nevím jaká.
samozřejmě mapa se ihned změnila na dust2. Údajně to udělal pro to, že na italy hrají jen 3 hráči. Neviděl jsem tam hrát méně jak 14lidí. Takže prosím, prošetřete tohoto admina který zneužívá práva (již po několikáté se tohle stalo) který si dává mapy podle toho co se mu lépe hraje. Poté jsem dostal ban na hodinu za nadávky, což mě velmi překvapilo že slovo "teplouš" je nadávka, spíše by to mělo zmíněnému adminovi lichotit, že jsem mu neřekl že je buzík, nicméně napsal jsem to v afektu naštvanosti což mě samozřejmě neomlouvá. Taková malá vsuvka, a zpráva pro toho 4% admina, Dust2 můžeš hrát kdekoliv na jiným publiku.
Díky čau.
Váš milovaný Sylvery
samozřejmě mapa se ihned změnila na dust2. Údajně to udělal pro to, že na italy hrají jen 3 hráči. Neviděl jsem tam hrát méně jak 14lidí. Takže prosím, prošetřete tohoto admina který zneužívá práva (již po několikáté se tohle stalo) který si dává mapy podle toho co se mu lépe hraje. Poté jsem dostal ban na hodinu za nadávky, což mě velmi překvapilo že slovo "teplouš" je nadávka, spíše by to mělo zmíněnému adminovi lichotit, že jsem mu neřekl že je buzík, nicméně napsal jsem to v afektu naštvanosti což mě samozřejmě neomlouvá. Taková malá vsuvka, a zpráva pro toho 4% admina, Dust2 můžeš hrát kdekoliv na jiným publiku.
Díky čau.
Váš milovaný Sylvery
- Sylvery
- Kolemjdoucí
Opakovane zneužívání práv admina!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Opakovane zneužívání práv admina!!
Dodatek: Momentálně je mapa ITALY kterou tam admin dal zpět a poté se samozřejmě (srab) zdekoval a utekl. Lidi to samozřejmě odradilo protože si zvolili mapu ITALY a zničeho nic se tam hodilo D2. Tak se nedivte že momentálně tam hraje málo hráčů, když jen já dotáhnu 7 hráčů na server kde se hraje ITALY, jenže díky adminovi mam BANan. (nedivte se že píšu takto podrobně jak debil, ono ale jinak se nahlídnutí výše zmíněné situace nedá přiblížit.)
Díky čau
Váš milovaný Sylvery.
Díky čau
Váš milovaný Sylvery.
- Sylvery
- Kolemjdoucí
Hned pod sekciou Porusovanie pravidiel mas sekciu Staznosti na adminov.
Temu som ti presunul, jedna sa zjavne o admina ruler, ktorý nam to tu urcite rad vysvetli a nasledne si to hlsa pubu vyriesia.

Temu som ti presunul, jedna sa zjavne o admina ruler, ktorý nam to tu urcite rad vysvetli a nasledne si to hlsa pubu vyriesia.

-
jamsY - Profesionál
Díky za nahlášení, probíhá vyšetřování admina. Vše je stíženo adminovou nekomunikací. Až se nám ho podaří zastihnout, necháme ho vyjádřit. Admin bude potrestaný, o výši trestu tě tu budeme informovat po skončení vyšetřování. 

-
freeky - Zkušený
Ahoj,
vzhledem k tomu, co píše pan Sylvery musím reagovat:
za 1) nikdy jsem neměnil mapu sám od sebe, že bych si nějakou vybral a změnil jí. Vždy bylo votování o změnu. V tomto případě jsem se připojil na server a bylo mi z řad hráčů řečeno abych dal vote a změnil jí. V tu dobu bylo na cs_italy cca 10 hráčů. Následně se tedy odvotovala mapa D2, kde mě druhá půlka lidí viz Sylvery začali říkat proč jsem to měnil a ten počet byl daleko více lidí, než co chtěla změnu.
V tu chvíli jsem to tedy vrátil na cs_italy a chvíli tam byl, po cca 10 minutách jsme tam zůstali ve 4. Kdy i Sylvery odešel.
To Sylvery: jak píšeš, nadávky tě neomlouvají, nebyl jediný důvod mě atakovat. Nemám potřebu ti říkat teplouši, nevím jak na tom ve skutečnosti jsi, ale já to v tomhle směru mám srovnané.
Ahoj.
vzhledem k tomu, co píše pan Sylvery musím reagovat:
za 1) nikdy jsem neměnil mapu sám od sebe, že bych si nějakou vybral a změnil jí. Vždy bylo votování o změnu. V tomto případě jsem se připojil na server a bylo mi z řad hráčů řečeno abych dal vote a změnil jí. V tu dobu bylo na cs_italy cca 10 hráčů. Následně se tedy odvotovala mapa D2, kde mě druhá půlka lidí viz Sylvery začali říkat proč jsem to měnil a ten počet byl daleko více lidí, než co chtěla změnu.
V tu chvíli jsem to tedy vrátil na cs_italy a chvíli tam byl, po cca 10 minutách jsme tam zůstali ve 4. Kdy i Sylvery odešel.
To Sylvery: jak píšeš, nadávky tě neomlouvají, nebyl jediný důvod mě atakovat. Nemám potřebu ti říkat teplouši, nevím jak na tom ve skutečnosti jsi, ale já to v tomhle směru mám srovnané.
Ahoj.
- ruler
- Kolemjdoucí
Jako admin by jsi měl vědět že máme přísně zakázáno měnit mapy a to i kdyby chtěli všichni hráči na serveru, od toho je tam RTV a pokud chtějí určitou mapu ať si ji nominují. ( Omlouvám se za vyjádření )

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Ahoj. Vyjadrenie admina si dostal. Admin nesmie meniť mapu ani dávať vote. Na to slúži RTV (rockthevote) pre hráčov. Admin bude patrične potrestaný za zneužívanie práv. Tebe ďakujeme za podnet, ale v budúcnosti zváž slovník ktorý použiješ.
Česť.
e.Awee
Česť.
e.Awee
-
Jessie - Zkušený
• Stránka 1 z 1