I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

OPět SMOKEY !!!

Příspěvekod MajkLias » 27 čer 2015, 11:38

AHOJ DOSTAL SEM BAN OD ADMINA Smokeyy UŽ VČERA JSEM NA NĚJ UPOZORŇOVAL ASI SE MI CHTĚL POMSTÍT NEBO JÁ FAKT NEVÍM...

JEHO JMÉNO NA SERVERU smokeyy
server Furien 5
detaily banu
Nickname /.:CUTE:. :3/ MAJKY
SteamID STEAM_0:1:67766946
SteamCommunity ID 76561198095799621
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla [Kemp]
Zabanován dne 27.06.2015 - 10:09:32
Vyprší dne 27.06.2015 - 10:39:32 (11 Minut zbývá)
Zabanovaný od Smokeyy
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Furien #5 (de_dust2_2006)
Celkem obdržených banů 0

mé odůvodnění: Jsem tak na serveru hraju je tam týpek co je jistý že má wh a ab :D napíšu to adminovi do veřejného chatu takže to viděli všichni, a admin se samozřejmě nezajmá tak sem to napsal ještě asi 2x a furt nic tak sem se naštval jelikož mám win8 tak sem si na klavesnici stisknul windows tlačítko šel sem na plochu stím že si zapnu fraps mezitím co se mi to načítalo tak jsem se rychle vrátil na server páč jsem už slyšel že je další kolo hrála mi u toho hudba z nastavení koupil sem si obyčejnou ganu šel jsem k levému rohu s tím že jdu do předu na Ačko a zničeho nic mě zabil admin okamžitě sem věděl že to byl on a pak byl si zabanován důvod kemp haha kdyby se chlapeček díval na ostatní jak tam všude možně po mapě kempí lozí na textury a kdyby se raději díval na cheatery kteří tam byli víc než jasní !!!! tak bych nepípl ani půl slova byl bych rád kdyby ten ban byl nějakým způsobem vimazán vím že ted už mi zbívá asi 10 minut takže si půjdu leda tak zapálit ale přišel jsem do dobrou půl hodinu hraní jen díky tomu že to prostě Smokeyy neumí !! :) nedobírám si ho a ni nic podobného ale kdyby ste mu sebrali admin práva možná by si uvědomil že na to nemá ... pravidla může znát každý strafovat a mít hrubý rank může mít taky každý druhý ale mít oči a hlavu to má jen opravdu rozumný člověk ... já kdybych byl admin a někdo mě na něco upozornil stylem " ten a ten má wh ab nebo ten a ten kempí atd " tak si ho první posleduju a né že mu dám hned ban to ani nejde dát hned z fleku ban to jen v případě kdy bude jasně viditelné na 100% že porušuje nějak pravidla hry ! :)

Já jsem nekempil a za tím si budu stát dělám moc špatně že si nenatáčím každou hru frapsem takhle bych měl alespon nějakej živej důkaz slyšel sem že se to automaticky na tom serveru natáčí takže si tu jdu nějak najít a ještědalším příspěvkem vložím ... omlouvám se jetsli je někde v téhle stížnosti hrubka či sprosté psaní ale jsem hodně naštvanej .. nenávidím nefér jednání a tohle nefér bylo ! :) ... z pozdravem Majk
Nenávist stvořená nenávistí plodí jen další sploděnou nenávist stvořenou nenávistí ;) !
MajkLias
Amatér
Amatér

OPět SMOKEY !!!

od Rumcajz » 27 čer 2015, 11:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: OPět SMOKEY !!!

Příspěvekod Smokeyy » 27 čer 2015, 12:15

Koukal jsem na HLTV, abych si připomněl který ty si. Začalo nové kolo, chviličku si byl AFK, pak sis vybral zbraň, toulal ses po CT spawnu, nakonec ses postavil do rohu a hodil před sebe granát. Samozřejmě jsem tě hodil o zem a dal ti BAN. Díval jsem se na všechny, to se neboj, ale že by někdo lezl do textury, to se tam dneska vůbec neviděl.

Nějakou chvíli předtím, jsem psal že za kemp budu dávat automaticky ban, protože abych si furt hlídal kdo kempí a kdo ne a furt si to hledal v konzoli, to vážně ne. Takhle bych nestačil nic hlídat a vy by jste nadávaly, že nic nehlídám, že jsem admin na prd, atd. atd.

btw: za nic se ti nemstím, ani nevím že si to byl ty. Nepamatuji si že by mi někdo psal že tam je cheater, chvíli jsem byl taky mimo, protože jsem někomu měnil reason banu + si nemůžu všímat všeho.
Pořád to samé dokola, admini nejsou roboti, ale pouze lidi, jako jste vy všichni.

To asi vše ;)

btw: můžeš si natáčet demo.. do konzole napiš "record <název dema>" a stopneš ho příkazem "stop" do konzole, nebo odpojením ze hry. Takhle budeš mít aspoň ty tvé důkazy ;)
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod iDeviLeKKK » 27 čer 2015, 13:19 VIP

Předem mě omluvte za vyjádření.

Ahojte, hraju si po dlouhé době furien 5 a celý ct team kempi, přišel smokey a tuším že i upozorňoval aby jste nekempili..
Dal ban za kemp a vy za ct zas kempite na spawne se slowama a ty si tu stezujes ještě? Já jsem rád když přijde admin na f5 za tu dobu, protože bez administrátora se tam nedá hrát, furt porusujete pravidla a když dostanete kick/slay/ban tak začnete ještě víc.. Celá furien 5 jde do loje a všechno co napsal smokey je pravda.

Doufám že tento příspěvek nesmazete i když se tu nemám vyjadřovat,

iDeviLeKKK
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod GrooS » 27 čer 2015, 14:32 VIP

vyjádření admina zde máš
příště neporušuj pravidla jinak budeš dostávat delší bany
lock