• Stránka 1 z 1
Oprava chyb nového updatu
Ahoj,pokud při hraní CS 1.6 neslyšíte mikrofony ostatních hráčů,stahnete si toto:: http://www40.zippyshare.com/v/94424843/file.html a překopirujte to misto stare slozky Half-life ve slozce common.
Mozna tam budete pak mit nejake portuguese,ale já se pokusim vytvořit nebo najit lepsi soubor.
Nevím,jestli to funguje i na jiné chyby,takze muzete zkusit a psat vysledky,pripadne si tu slozku cstrike_portuguese muzete prejmenovat na cstrike_czech/slovak
Mozna tam budete pak mit nejake portuguese,ale já se pokusim vytvořit nebo najit lepsi soubor.
Nevím,jestli to funguje i na jiné chyby,takze muzete zkusit a psat vysledky,pripadne si tu slozku cstrike_portuguese muzete prejmenovat na cstrike_czech/slovak
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Oprava chyb nového updatu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Oprava chyb nového updatu
Opravilo to problem aj zo zelenou obrazovkou po spusteni CS 

Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
Prepáč, že ti do toho kecám, ale : tak viem ako obnovit CSko...tak ked niekto chce tak to skuste
ako mate raz CSko steam/steamapps/common/Half-life otvorite half-life a vsetky subory stamad vymazte(dajte si ich niekto an plochu keby vam to neslo), potom chodte do steam/steamapps/nick/counter strike/ ale ked ste nahodov reistalovali steam a zlozku s vasim menom tak stiahnite toto http://uloz.to/xoroVmG/counter-strike-rar, rozbalte a rozbale to hdte do steam/steamapps/common/Half-life vsetky zlozky cstrike, cstrike czech, s cfg si mozete dat prec gl_sync a tie prikazy aj z launch optins...a este 1 vec ked to urobite zapnete csko bude to algovat zotaciatku, lagne cela hra, ale asi po 2-3 zapnuti cska to pojde ako ma... Tento postup sem našel, vyzkoušel a funguje mi to :ú proto taky vyzkoušejte a třeba vám to půjde.
Tento návod mi príde lepší. Mne a daľším adminom funguje, zatiaľ nikto nehlásil, že by mu nešiel.. v podstate je to to isté čo sem pridal : STIG.
ako mate raz CSko steam/steamapps/common/Half-life otvorite half-life a vsetky subory stamad vymazte(dajte si ich niekto an plochu keby vam to neslo), potom chodte do steam/steamapps/nick/counter strike/ ale ked ste nahodov reistalovali steam a zlozku s vasim menom tak stiahnite toto http://uloz.to/xoroVmG/counter-strike-rar, rozbalte a rozbale to hdte do steam/steamapps/common/Half-life vsetky zlozky cstrike, cstrike czech, s cfg si mozete dat prec gl_sync a tie prikazy aj z launch optins...a este 1 vec ked to urobite zapnete csko bude to algovat zotaciatku, lagne cela hra, ale asi po 2-3 zapnuti cska to pojde ako ma... Tento postup sem našel, vyzkoušel a funguje mi to :ú proto taky vyzkoušejte a třeba vám to půjde.
Tento návod mi príde lepší. Mne a daľším adminom funguje, zatiaľ nikto nehlásil, že by mu nešiel.. v podstate je to to isté čo sem pridal : STIG.
SteamNick : aLc_R
-
aLc - Amatér
Díky,žes to sem dodal,ještě bych byl rád,kdyby někdo tento topic nějak označil za důležitý,aby zbytečně lidé nevytvářeli nové topicy.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Týmto poďakovaním to zároveň aj posúvam vyššie aby to ľudia ktorý majú problém (steam update) videli
Mne stačilo spraviť len to čo sem pridal stig... Síce mam bugnutu SID ale šlape to
)
ĎAKUJEM!!
Mne stačilo spraviť len to čo sem pridal stig... Síce mam bugnutu SID ale šlape to

ĎAKUJEM!!

-
RuLLeZ - Pokročilý
Aha no neviem csko pustí jak má lenže ked mi nechce prehodiť keď si dám myšku na inu citlivosť dám apply,OK tak mi to zase hodí na 1.8 aj ked si dam skok na koliečko dole znovu to hodi na koliečko hore čo stým mam robiť?
-
RuLLeZ - Pokročilý
Už to je v pohode zmazal som si hl znova nakopiroval a ide to sry za spam
-
RuLLeZ - Pokročilý
Docela se to bojím nahradit celým cstrike. Za 1.) Nebylo by příjemné po každém připojování klikat na nějaké errory ok.
2.) Nový update přinesl změnu ve střelbě, teda spíše přesněji řečeno updavený recoil+hitboxy. Kdybych teda hrál zase jako dříve, jak by se pak střílelo proti těm co update mají aktivní? Mám pocit, že by se to spolu nemuselo shodnout a hitbox by plaval neskutečně za hráčem, nebo před. Navíc bych se bál i dalších menších chyb. Např. pomalejší střelba.
Neví někdo o tom, jestli bude další update, kde opraví chybu, že se hráči s odlišným protokolem neslyší?
2.) Nový update přinesl změnu ve střelbě, teda spíše přesněji řečeno updavený recoil+hitboxy. Kdybych teda hrál zase jako dříve, jak by se pak střílelo proti těm co update mají aktivní? Mám pocit, že by se to spolu nemuselo shodnout a hitbox by plaval neskutečně za hráčem, nebo před. Navíc bych se bál i dalších menších chyb. Např. pomalejší střelba.
Neví někdo o tom, jestli bude další update, kde opraví chybu, že se hráči s odlišným protokolem neslyší?
-
Creativ718 - Kolemjdoucí
Ahoj,
Rovnou k věci. Podle aLcho postupu jsem došel až k znovuobnovení hry CS 1.6 na staré verzi. ALE, poté co jsem se připojil na server mi to hodilo chybu a to takovou, že mi nešlo EVIP,Práva a obecně CS 1.6 steam, proto bych vám doporučil zůstat na verzi, která je. Díky.
Rovnou k věci. Podle aLcho postupu jsem došel až k znovuobnovení hry CS 1.6 na staré verzi. ALE, poté co jsem se připojil na server mi to hodilo chybu a to takovou, že mi nešlo EVIP,Práva a obecně CS 1.6 steam, proto bych vám doporučil zůstat na verzi, která je. Díky.
-
MaRfFaSiO - Kolemjdoucí
Řekl bych, že když ti nešlo Evip ani práva tak jsi měl bugle SID.
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
Uz je xy fixu na opravu CS 1.6 ale porad ani jeden neni update vpohode..valve musi otevrit oci a ne jen mazat jejich blbe forum a konecne to zacit resit nejlepsi by byl old update... 

Norge? er båst :3
-
beescr - Kolemjdoucí
A jak jste dávali ten odkaz na stažení, kam mám dát skiny zbraní ? 

-
Ca5p3r - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1