I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Orion

Příspěvekod realone » 21 čer 2016, 11:15

Simon řekl: "Rozdělíme si vás na dvě skupinky realone a xxx jděte za tímhle CT a zbytek za mnou. Mutněte si to CT které není u vás, ať slyšíte." Poté mi 3 CT tvrdili že jsem měl poslouchat příkazy toho CT za kterým jsem měl jít a když jsem napsal že to je blbost, tak jsem dostal BAN za neznalost pravidel.

DEMO nemám ale ať ho sem hodí Orion když si je jist že mi dal oprávněný ban. Nevím proč bych měl mít důkaz já a ne ten co mě trestá.

Jinak i kdyby simon řekl že máme poslouchat to druhé CT, což neřekl, tak se mi zdá jako dost divné někomu říct za simona "mutni si mě, abys pořádně slyšel to druhý CT"....co když CT umře a já mám Simona v mutu?
realone
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Orion

od Rumcajz » 21 čer 2016, 11:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Orion

Příspěvekod Soliii7 » 21 čer 2016, 11:22

a) Od čeho je vzor stížnosti?
b) Ve stížnostech máš dodat důkazy ty
c) Máš 48h na sehnání důkazů, jinak je stížnost vyřešená
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Příspěvekod realone » 21 čer 2016, 11:40

a) To taky nechápu :)....Řekl bych, že jsem vše napsal srozumitelně a má to hlavu a patu, tak co máš za problém?
Jak jednou pravil jeden moudrý člověk: "Nejsme na úřadě" Soliii7 2016.

b) To mám 24/7 natáčet kvůli tomu, že si Orion nezvládne přiznat chybu a radši mi dá ban?

c) Napsat, že příkaz co dal simon je pěkná blbost je prohřešek za který se dává hodinový ban? :shock:
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod realone » 21 čer 2016, 12:01

Důkaz: https://ctrlv.cz/IV5G
-Tady je dokonce jasně vidět, že ban vůbec nesouvisel s neznalostí pravidel.
realone
Zkušený
Zkušený

Re: [Čeká se na dodání důkazu]Orion

Příspěvekod realone » 21 čer 2016, 15:20

Důkaz: https://ctrlv.cz/Vozd
Jak vidíte tak dokonce i Karlos napsal že tento příkaz je blbost.

Jinak jelikož nemám demo, tak mě napadlo že se můžete poptat například hráče Severus Rape, který byl v tu chvíli také na serveru a je to akademik+dělal testy tak by mohl být důvěryhodný svěděk.
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod realone » 21 čer 2016, 16:11

Jinak server: JB6
HLSTats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... r=&page=67
Čas od kdy je chat zajímavej: 2016-06-21 11:32:22
Doporučuji: OrIoN7531 - Čokoládka (orion) (Team) a vyzera to tak ze dostane ban za vymyslanie vlastnych pravidiel kedze aj v darkovy hlada chyby ------>Orion se sám přiznal k tomu, že mi chtěl dát ban kvůli tomu, že jsem měl problémy s CT zónami.
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DarkMouse » 21 čer 2016, 16:43 VIP

Já se nedivím, taky bych ti nejradši dal ban už jen za to, že si hraješ na haura, ale když dojde na řešení něčeho, jedeš si to své. Jestli chceš hledat chyby na jiných, začni nejprve u sebe, děkuji. Oba dva důkazy nedostatečné
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod realone » 21 čer 2016, 17:27

Chceš mi říct, že to co jsem psal do chatu bylo na instantní BAN bez varování?
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod realone » 21 čer 2016, 17:36

Jinak byl bych rád, kdyby sem Orion sám napsal jak to bylo.
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod realone » 23 čer 2016, 01:09

Komentář jiného admina na situaci co se stala před udělením banu: https://ctrlv.cz/tQx8

Proč má Orion pokyn se sem nevyjádřit k tomu co se přihodilo? viz.: https://ctrlv.cz/HzvM

Další Orionův prohřešek: https://uloz.to/!QDaGtHCpE/takano-dem ----> Začíná to v čase 11:00, Orion si tam jasně vzal zbraně pomocí bugu ze zbrojky.
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DarkMouse » 23 čer 2016, 06:23 VIP

A kde jsi zjistil, že je to admin? Pokud já vím, tak do teď nahozený nebyl. Orion mi situaci vysvětloval na TS, toto kdybys udělal mě, čapneš ban tak i tak, avšak s jiným reasonem. Ban oprávněný, stížnost nikoli.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Re: [Vyřešeno] Orion

Příspěvekod realone » 23 čer 2016, 07:33

To že mě nemáte rádi(ty i orion jste to jasne napsali) neznamená, že bych měl mít stejný banovací metr jako má Lotr. To že vas upozorňuji na chyby je jen moje dobrá vůle a pomoc GS komunitě.Poté co jsem dostal FK, navíc díky příkazu který i podle Karlose je blbost, jsem měl naprosté právo psát do chatu to co jsem psal-žádne sprosťárny ani urážky tam nevidím a jak jistě víš tak se tady na forku psalo, že MauZ pouhým kickem za urážky neudělal chybu, napiš mi tedy co jsem udělal horšího? To že je Severus admin, vidím v termínech testů kde je vypsán zeleně. DM můžeš mi vysvětlit proč píšeš vyřešeno, když ses ještě ani nevyjádřil k bugování?
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DarkMouse » 23 čer 2016, 07:38 VIP

Jak jednoduché.. až se přestaneš ohánět pravidlama, které sám pořádně neovládáš, nebudeme se k tobě tak chovat. Stížnost není o bugování, ale o banu, který byl naprosto oprávněný a jestli hodláš rejpat do adminů, těš se až tam potkáš mě a 1 si rejpneš :)

Demo jsem přehlédl za což se omlouvám, ale shlédnu si ho až budu na mém PC.

PS: V termmínech může být co chce, nejde o to jak je to tam napsané, ale jestli má dotyčný nahozená práva a to Severus v tuto chvíli nemá.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod OrIoN7531 » 23 čer 2016, 08:03

Tak nakoniec sa ti sem vyjadrím ako si si mohol všimnuť snažíš sa len huntiť keďže screeny z chatu ktoré dávaš teraz aj minule všetky si si prispôsobil tak aby pasovali tebe.
http://leteckaposta.cz/766826981 tu je čo pokračovalo a potom keďže som na mobile som ti pekne písal že bez pádneho dôkazu nemám dôvod sa sem vyjadrovať.
Dôvod banu som dal neznalosť keďže dôvod ktorý by som dal je zakázany.Tak som dal reason ktorý celkom sedí.

Iný admin ti môže povedať čo chce keďže si mu určite dodal takéto dôkazy ako tu.

Ohľadom bugu myslíš že by som mu povedal že mám gunu a nezabil ho od zadu?.. Bol som sním totiž na tsku a už včera sme vedeli aké demo sem hodíš.

Keďže ako som písal hore si "hunter".
Dôvod banu som posunul darkovy ak by bol nejaký problém určite by to riešil. .
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Příspěvekod DarkMouse » 23 čer 2016, 08:24 VIP

Každopádně pokud jde o příkaz, jako takový, je to naprostá hovadina. Hru má tvořit Simon a ne nějaké random CT. Předat slovo nebo podobné věci lze jen pouze, když je Simon AFK. Pokud chcete vymýšlet takový kraviny, tak to nezkoušejte tady a uvidím-li, že nějaký admin vymyšlí podobné hlouposti, udělám s ním krátký proces. Avšak důkaz k tomuto zde nebyl, takže není co řešit.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy