• Stránka 1 z 1
otázka: kdo by chtěl ?
Simon se nás zeptá kdo by chtěl náhodu, já jako jedinej skočím poté mě sám zavře do klece a dá mi náhodu dal mi nevýhodu právem ano a nebo ne ?
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
-
Fapi - Zkušený
otázka: kdo by chtěl ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: otázka: kdo by chtěl ?
Pokud se SIMON zeptal
- kdo chce náhodu? ať skočí, a ty skočíš jediný, tak simon pošle ostatní bokem a tobě tu náhodu může dát

-
komi36 - Pokročilý
Hlavně si tedy neměl vůbec co skákat, pokud byly zákazy..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Děkuju za objasnění a simon se nás ptal kdo chce náhodu ať skočí. špatně jsem to napsal.
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
-
Fapi - Zkušený
Náhodu jen tobě dát nesmí. Přeci je hned několik situací, kdy se Simon ptá na tu samou věc: "kdo chce karaoke ať skočí", to že chceš aby bylo karaoke neznamená, že hned musíš jít zpívat, jen někoho chceš slyšet zpívat. Případně to samé u: "kdo chce fotbal/bazén/aim ať skočí". Je to jen pro informaci Simona, kolik hráčů chce co dělat. To že ty chceš dělat danou atrakci neznamená, že ji může dát jen tobě a tak tě znevýhodnit oproti ostatním, i když ji ostatní nechtějí dělat. Samozřejmě je to myšleno tak, že si náhodu dají všichni.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Byl sem simon a měl sem tři vězně.
Poslal sem je do boxu na zadní stěnu a dal zákazy.
Pak sem řekl "kdo chce náhodu ať skočí" jeden skočil.
Proto sem ty dva poslal na stoly a dal náhodu jen tomu co skočil.
..kdo chce kill ať skočí
Samozřejmě pokud se pletu tak se všem hráčům omlouvám a rád se nechám poučit.
Poslal sem je do boxu na zadní stěnu a dal zákazy.
Pak sem řekl "kdo chce náhodu ať skočí" jeden skočil.
Proto sem ty dva poslal na stoly a dal náhodu jen tomu co skočil.
Gustik píše:Přeci je hned několik situací, kdy se Simon ptá na tu samou věc: "kdo chce karaoke ať skočí", to že chceš aby bylo karaoke neznamená, že hned musíš jít zpívat, jen někoho chceš slyšet zpívat. Případně to samé u: "kdo chce fotbal/bazén/aim ať skočí".
..kdo chce kill ať skočí

Samozřejmě pokud se pletu tak se všem hráčům omlouvám a rád se nechám poučit.

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Pepik89 píše:Gustik píše:Přeci je hned několik situací, kdy se Simon ptá na tu samou věc: "kdo chce karaoke ať skočí", to že chceš aby bylo karaoke neznamená, že hned musíš jít zpívat, jen někoho chceš slyšet zpívat. Případně to samé u: "kdo chce fotbal/bazén/aim ať skočí".
..kdo chce kill ať skočí
To přeci neznamená, že ho můžeš zabít... On může chtít klidně pozabíjet celý CT tým, ty ho to ale nenecháš udělat jen proto, že on chce.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Když třeba simon řekne "Kdo chce výhodu/PP/zabít CT ať skočí" a skočí jen 1 vězeň z 20-ti, tak mu asi nedáš výhodu/PP/zabít CT atd... Chtít může vězeň cokoli, ale dostane to pouze zásluhou po nějaké reakci/atrakci o výhodu např., ale když to je o výhodu, tak určitě né PP..

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Jednomu hráči náhodu dát je nesmysl.
Pokud by byli alespoň dva, tak je to v pořádku.
Pokud by byli alespoň dva, tak je to v pořádku.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1