I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Otázka na admina Nsoo

Příspěvekod Kocour » 07 led 2024, 01:24

Je až s podivem,když člověk musí za admina zklidnovat lidi, vysvětlovat co smí v hře, či ne.
Ja za to včera večer opět dostal ban.....tentokát na cheat od Admina Nsoo.
Nechapu, proč admini chodí na server pod svým nickem. Proč, jak za mne, když jsem byl adminem, nechodite v skrytu jiného nicku. Aby jste poznali co hráči, hlavně kteří, dělaji zlo ostatním hračum a kazí jim hru. Jak přístupem, tak i charakterem. V momentě, jak se napojí admin, jsou tito hráči jak miliusové a schopni vlezt do zadku. Přál bych Vám, vidět a zažít chvile.

Rovzpoměl jsem si, proč tak dlouho jsme nehrál na servrech Gamesites. Nezlobte se, ale nejsem v věku, kdy tohle davám.
Prč tohle píšu....protože se třeba zamyslíte a krapet změnite konečně tu Vaši politiku a uděláte něco pro dobre a normalni hráče, kteří si chtěji dobře zahráat, pobavit se.
Je mi vlastně líto...jak to všechno dopadlo. Potenciál byl dobrý, ale.....
Tak se tu mějte a nemějte obavy....já už hrát na tomhle servru nebudu.

Ahojte Kocour
Kocour
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]Otázka na admina Nsoo

od Rumcajz » 07 led 2024, 01:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otázka na admina Nsoo

Příspěvekod Nsoo » 07 led 2024, 02:06

prečítal som si tento text 2x a hľadám v ňom hlbší zmysel - neúspešne.
Takmer každého hráča na CTF poznám a viem ako hrá a či plní mód bežne alebo občas z nepozornosti nie je tam kde má byť. To, že prídem na server so svojím menom a hráči vedia, že prišiel admin väčšinu "ukľudní" a začnú hrať poctivo. Samozrejme nejaká časť má z toho holubník naďalej.
Keďže po mojom príchode tam bol celkom bordel a jediný ty si písal nie zrovna vhodné narážky na inú hráčku, dosť citlivé, dostal si extra upozornenie do chatu, potom aj kick, následne aj mute na 10min.
Ak máš podozrenie na cheaty, neplnenie povinností mimo prítomnosť admina, je možné spraviť demo alebo vyčasovať hltv a vložiť tu do porušení pravidiel.
Považujem za vybavené
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Otázka na admina Nsoo

Příspěvekod Seweee » 07 led 2024, 12:41

Stížnost bez důkazů a bezpředmětná.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy