• Stránka 1 z 1
otázka ohladom zabitia hráča
Zdravím, mám daľšiu otázku. Ak simon povie T hráčom nech idú na stredovú čiaru futbalu a T hráč odtlačí z čiary druhého T hráča pomocou lopty... následne tento odtlačený dostane kill (od CT). Je toto správne ?
Lebo simon povie: "to nieje môj problém že ťa odtlačil z čiary" Následne sa to stalo aj u ostatních hráčoch a tí tiež podostávali kill od CT.
Dík za odpoveď.
JB4 Leo

Dík za odpoveď.
JB4 Leo
- Lou74
- Kolemjdoucí
otázka ohladom zabitia hráča
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: otázka ohladom zabitia hráča
Pripomína mi to situáciu keď borec skáče na čiare a ty si pod neho čupneš a on opustí miesto určené simonom, podla mňa by sa to mohlo brať rovnako ale radšej si počkaj čo napíše life.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Dá se to srovnat s hodně situacema, ale já bych se držel spíše toho, že hráč nedobrovolně opustil místo určené simonem a to právě chybou samotného simona, který si to měl uhlídat a zamezit něčemu takovému, pokud by se hráč ihned vrátil na čáru, nezabijel bych ho, pokud by tam nešel, dostal by kill..
Ale jelikož jde o pravidlo, s kterým jsem se nikdy nesetkal, teprve až teď a nikdo si v tom není jistý, přenechám slovo našemu Aweemu, který mi buď dá za pravdu, nebo se to vyřeší úplně jinak
Ale jelikož jde o pravidlo, s kterým jsem se nikdy nesetkal, teprve až teď a nikdo si v tom není jistý, přenechám slovo našemu Aweemu, který mi buď dá za pravdu, nebo se to vyřeší úplně jinak
-
byLife - CS:GO Admin
Pokud je hráč míčem bugnut z místa určeného Simonem, dostane prostor neprodleně se ma místo vrátit. V případě že tak neudělá, dostane kill.
CT v čele se Simonem by této situaci měli předcházet.
CT v čele se Simonem by této situaci měli předcházet.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee, chcel by som sa spýtať, či by nemal dostať kill aj ten človek, čo sa snaží toho druhého vytlačiť, keďže sa snaží kaziť hru niekomu inému.

-
sndT - Drbna
S1nd3T píše:Awee, chcel by som sa spýtať, či by nemal dostať kill aj ten človek, čo sa snaží toho druhého vytlačiť, keďže sa snaží kaziť hru niekomu inému.
Ne.
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1