• Stránka 1 z 1
Otazka
Zdravím.
Mám tu jednu otázku, která se mi vyskytla při hraní JB. Administrátor mi napsal, že měli čupět, ale nejsem si opravdu jistý tak se chci ujistit zde.
Simon řekl příkaz "v čupě do boxu na zadní stěnu a tam pustíte klávesnici a myš" v průběhu jak vězni šli tak simon řekl zákazy "skákat, boxovat, begripovat, stát, pohyby" a pak teda co měli na zadní stěně udělat? Podle mého by měli stát, když předtím simon řekl, že tam mají pustit K a M, ale admin dominikkriz mi napsal, že měli čupet, protože dostali zákazy.
Mám tu jednu otázku, která se mi vyskytla při hraní JB. Administrátor mi napsal, že měli čupět, ale nejsem si opravdu jistý tak se chci ujistit zde.
Simon řekl příkaz "v čupě do boxu na zadní stěnu a tam pustíte klávesnici a myš" v průběhu jak vězni šli tak simon řekl zákazy "skákat, boxovat, begripovat, stát, pohyby" a pak teda co měli na zadní stěně udělat? Podle mého by měli stát, když předtím simon řekl, že tam mají pustit K a M, ale admin dominikkriz mi napsal, že měli čupet, protože dostali zákazy.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Re: Otazka
Je to to samé jako když simon řekne: "Bežte v čupě na čáru, máte zákaz čupět." Taky se postavíš a poběžíš. Tudíž podle toho co jsi napsal měli vězni čupět.
lock
lock

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: Otazka
Přesně jak píše Jajco. Ti co byli na zadní stěně měli čupět a ti co tam teprve šli měli jít v čupě.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1