• Stránka 1 z 1
OTAZKA
proč není mapa zm_dd_evolution na bloode ja si myslim že by se tam hodila i pro novy mod a jeslti reknete že je velka tak se muzu zasmat protoze bihozard je velka jak krava [COŽ JE DOBŘE ČÍM VETŠÍ TIM LEPSI] proč by se nenahodila spatky,
-
bajgar - Mistr
Re: OTAZKA
Mapa určitě nebyla velká, spíše byla považovaná za malou mapu, ale odebrána byla myslím proto, že se k aktuálnímu módu nehodí. Více ti tady asi budou moci říct vyšší, co tyto věci řeší a aktualizují.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Jako autor této mapy ti klidně odpovím (i když to bude úplná lež).
- velice malá
- skoro žádné kempy a když, tak jen pro jednoho hráče, žádný pořádný velký společný kemp
- možnost chodit jak retard po textuře - nikdo nechodil normálně po mapě
- first měl velice malou šanci spravit nákazu, byl jak na střelnici, když mohl vyskočit nahoru jen cca na 5 místech, aby vám mohl nahánět
- ještě by se určitě našli další nedostatky

- velice malá
- skoro žádné kempy a když, tak jen pro jednoho hráče, žádný pořádný velký společný kemp
- možnost chodit jak retard po textuře - nikdo nechodil normálně po mapě
- first měl velice malou šanci spravit nákazu, byl jak na střelnici, když mohl vyskočit nahoru jen cca na 5 místech, aby vám mohl nahánět
- ještě by se určitě našli další nedostatky

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
aha díky za odpoveědi můžete LOCK 

-
bajgar - Mistr
Luthere vím že mapy už neděláš,ale neopravil by jsi tu mapu? Přidat nake podzemí či další část mapy,Budou vánoce a myslím že by se hodilo něco na vánoce než slevu či reset.
e. Maxwell : Na luthera tlačí celé GS.
Do dnes nechápu jak někdo může něco takového dělat, ale co by bylo GS bez takového profi mappera že? 
e. Maxwell : Na luthera tlačí celé GS.

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
bajgar píše:aha díky za odpoveědi můžete LOCK
Vůbec nemáš zač.

Mexxis píše:Luthere vím že mapy už neděláš,ale neopravil by jsi tu mapu? Přidat nake podzemí či další část mapy,Budou vánoce a myslím že by se hodilo něco na vánoce než slevu či reset.
No a co třeba tohle: zm_dust_undead. Podle vedení (Dw.) je moc velká, tak nevím.

Maxwell píše:Na luthera tlačí celé GS.Do dnes nechápu jak někdo může něco takového dělat, ale co by bylo GS bez takového profi mappera že?
Nikdo na mě netlačí, není důvod. No a samotné GS má díky mojím mapám hlavně hodně zahraničních hráčů, díky tomu, že jsem je uveřejnil i na webu gamebanany. Tolik lidí si je stáhlo, a na téměř všech je reklama na tento portál, takže není možné aby jich to zde většina nenavštívila a nezkusila zdejší servery, jen to VIPko si asi moc lidí nekoupí, aby to tu podpořila.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Mapa se mě libí dokonce už jsem našel... ty víš co luthere
dáváš to skoro dá každé zm mapy
Myslím že tam je možná více kempů a že pro firsta to bude obtížné, Ale má to i světlou stránku, při tolika kempech vyvolení nebudou vědět kam dřív, půjdou do první které uvidí,
Nejsem proti pro přidání téhle mapy, Aspon nebude furt dokola to samé

Nejsem proti pro přidání téhle mapy, Aspon nebude furt dokola to samé

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
• Stránka 1 z 1