Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

OTAZKA

Příspěvekod bajgar » 15 lis 2016, 17:36

proč není mapa zm_dd_evolution na bloode ja si myslim že by se tam hodila i pro novy mod a jeslti reknete že je velka tak se muzu zasmat protoze bihozard je velka jak krava [COŽ JE DOBŘE ČÍM VETŠÍ TIM LEPSI] proč by se nenahodila spatky,
bajgar
Mistr
Mistr

OTAZKA

od Rumcajz » 15 lis 2016, 17:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: OTAZKA

Příspěvekod MaxwellCZE » 15 lis 2016, 18:32

Mapa určitě nebyla velká, spíše byla považovaná za malou mapu, ale odebrána byla myslím proto, že se k aktuálnímu módu nehodí. Více ti tady asi budou moci říct vyšší, co tyto věci řeší a aktualizují.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Luther » 15 lis 2016, 20:34

Jako autor této mapy ti klidně odpovím (i když to bude úplná lež). ;)
- velice malá
- skoro žádné kempy a když, tak jen pro jednoho hráče, žádný pořádný velký společný kemp
- možnost chodit jak retard po textuře - nikdo nechodil normálně po mapě
- first měl velice malou šanci spravit nákazu, byl jak na střelnici, když mohl vyskočit nahoru jen cca na 5 místech, aby vám mohl nahánět
- ještě by se určitě našli další nedostatky ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod bajgar » 16 lis 2016, 15:33

aha díky za odpoveědi můžete LOCK :)
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mexxis » 16 lis 2016, 17:24 VIP

Luthere vím že mapy už neděláš,ale neopravil by jsi tu mapu? Přidat nake podzemí či další část mapy,Budou vánoce a myslím že by se hodilo něco na vánoce než slevu či reset.

e. Maxwell : Na luthera tlačí celé GS. :D Do dnes nechápu jak někdo může něco takového dělat, ale co by bylo GS bez takového profi mappera že? ;)
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Luther » 16 lis 2016, 19:51

bajgar píše:aha díky za odpoveědi můžete LOCK :)

Vůbec nemáš zač. :roll:

Mexxis píše:Luthere vím že mapy už neděláš,ale neopravil by jsi tu mapu? Přidat nake podzemí či další část mapy,Budou vánoce a myslím že by se hodilo něco na vánoce než slevu či reset.

No a co třeba tohle: zm_dust_undead. Podle vedení (Dw.) je moc velká, tak nevím. :D

Maxwell píše:Na luthera tlačí celé GS. :D Do dnes nechápu jak někdo může něco takového dělat, ale co by bylo GS bez takového profi mappera že? ;)

Nikdo na mě netlačí, není důvod. No a samotné GS má díky mojím mapám hlavně hodně zahraničních hráčů, díky tomu, že jsem je uveřejnil i na webu gamebanany. Tolik lidí si je stáhlo, a na téměř všech je reklama na tento portál, takže není možné aby jich to zde většina nenavštívila a nezkusila zdejší servery, jen to VIPko si asi moc lidí nekoupí, aby to tu podpořila. :) ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mexxis » 17 lis 2016, 15:51 VIP

Mapa se mě libí dokonce už jsem našel... ty víš co luthere :D dáváš to skoro dá každé zm mapy :D Myslím že tam je možná více kempů a že pro firsta to bude obtížné, Ale má to i světlou stránku, při tolika kempech vyvolení nebudou vědět kam dřív, půjdou do první které uvidí,

Nejsem proti pro přidání téhle mapy, Aspon nebude furt dokola to samé :D
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Zpět na Zombie Servery