• Stránka 1 z 1
Otázka ?
Ahoj,
mám zde další otázku.
Simon řekne : " Zahrajeme si na simona. Simon říká vše platí. Pak řekne simon ruší simona a dá příkaz na stoly. Dojdu na stoly a simon mi řekne, že se hraje simon. Takže se chci zeptat, jakým způsobem se dá zrušit simon ?
Děkuji za odpověd.
mám zde další otázku.
Simon řekne : " Zahrajeme si na simona. Simon říká vše platí. Pak řekne simon ruší simona a dá příkaz na stoly. Dojdu na stoly a simon mi řekne, že se hraje simon. Takže se chci zeptat, jakým způsobem se dá zrušit simon ?
Děkuji za odpověd.
- JustJesus
- Kazatelův učeň
Re: Otázka ?
Simon se neruší, simon se ukončuje. Simon se dá ukončit: Simon ukončuje simona nebo simon říká konec simona.
Když simon řekne, simon ruší simona, simon se pořád hraje. Snad jsem ti to vysvětlil dobře.
Když simon řekne, simon ruší simona, simon se pořád hraje. Snad jsem ti to vysvětlil dobře.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Jasně, chápu, děkuji, můžete LOCK ! 

- JustJesus
- Kazatelův učeň
Tak ako ti napísal kolega, je správne.
+ Naopak..Simon sa nikdy nezačína: *dáme si simona, simon hovori zahrame sa na simon, atď.*, ale stale začína *zahrajeme sa na simona*
+ Naopak..Simon sa nikdy nezačína: *dáme si simona, simon hovori zahrame sa na simon, atď.*, ale stale začína *zahrajeme sa na simona*

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
lukick píše:*zahrajeme sa na simona*
Ještě doplním, že se simon dá začínat na zahrajeme si simona. Je to sice méně používané, ale i takhle možnost začínání na simona tu je.

-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1