• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [řešíme] Otázka :)
KubLama píše:Vždyť máš 8let starý Sempron, za těch 60 buď rád hochu
Tak to ano ale ono to na tých 200 fps ide ale potom to dropuje :/ ... pc bol čisteny cca. pred 2 týždňami.. ano všetko mam off a keď zapnem ts tak mám 30 fps a menej a s ccleanerom som prečistil pc aj s avastom a je bez víru :/
ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ještě si zkus projet tento tutorial
pak mi sem pošli screen z toho programu,až se dočteš)
http://www.gamesites.cz/forum/kdyz-nic-nepomuze-a-hra-se-stejne-seka-aneb-prehrivani-pc-t78661.html
A pokud se nepřehřívá (poznáš z teplot - screen pošli) tak se asi budeš muset smířit s tím,že z toho starého PC už víc nevytáhneš.

http://www.gamesites.cz/forum/kdyz-nic-nepomuze-a-hra-se-stejne-seka-aneb-prehrivani-pc-t78661.html
A pokud se nepřehřívá (poznáš z teplot - screen pošli) tak se asi budeš muset smířit s tím,že z toho starého PC už víc nevytáhneš.
-
MrFruty - Mistr
Mal som este v r.2006 takyto pocitac, ako ti tu pisu viac ako 60-70 to proste neda, musel by si asi hrat na render softwear a nie opengl a to by isla kvalita obrazu dole na ukor fps. Potrebujes proste lepsi PC. Je to stara hra, ale aj ona zial potrebuje svoje. Tu ti prikazy do konzole podla mna velmi nepomozu.
Chyt chrobaka prstom a vyhraj VIP !!

-
PiratJO - Pokročilý
Takže jeden dobry kamarát mi s tým pomohol a už to ide na tých 100 fps
Ďakujem aj tak všetkým za rady
Môžete lock...

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Vyřešeno - LOCK .