• Stránka 1 z 1
Otázky.
-Pri reakciách ako "Prvá reakcia s výhodou na napísanie do chatu slova pes, Posledná reakcia na čup, Prvá reakcia na box" platia zákazy?
-Ukončovanie premenovaného Simona.
Keď sa hrá simon a simon je následne premenovaný na napr. Stena ako sa potom ukončuje Simon? Treba ho znovu premenovať na Simona a potom povedať "Simon ukončuje Simona"?
-Ak je podaný príkaz si čupnúť mám zostať v čupe pokým mi Simon nepodá ďalší príkaz pri ktorom sa mám postaviť?
Ďakujem za všetky rozumné odpovede. Prajem pekný deň.
Keď sa hrá simon a simon je následne premenovaný na napr. Stena ako sa potom ukončuje Simon? Treba ho znovu premenovať na Simona a potom povedať "Simon ukončuje Simona"?
-Ak je podaný príkaz si čupnúť mám zostať v čupe pokým mi Simon nepodá ďalší príkaz pri ktorom sa mám postaviť?

LISAN ALGAIB
-
KeWo65 - Zkušený
Re: Otázky.
KeWo65 píše:-Pri reakciách ako "Prvá reakcia s výhodou na napísanie do chatu slova pes, Posledná reakcia na čup, Prvá reakcia na box" platia zákazy?
1. Při reakcích s výhodou zákazy v danou chvíli padají, jinak ne.
2. Pokud se Simon prejmenoval na stěnu, tak se Simon ukončuje: stěna ukončuje stěnu
3. Příklad: zákaz cupet, boxovat, skákat... Cupnete si ..( cupis do doby, dokud to není v rozporu s danym prikazem ) čili, pokud řekne skocte, skocis v cupu a stále cupis.. Ale pokud te někam pošle, musíš se postavit, Protoze příkazy se plni primo a bez zdrzovani a zůstat stát.
-
byLife - CS:GO Admin
Re: Otázky.
Len aby si to zle nepochopil, tak pri reakcii s vyhodou padne zakaz az po dopovedani celej reakcie.
Prva reakcia s vyhodou na napisanie slova do chatu autobus.
Ak skocis skor ako dopovie autobus tak si porusil zakazy (ak su)
Prva reakcia s vyhodou na napisanie slova do chatu autobus.
Ak skocis skor ako dopovie autobus tak si porusil zakazy (ak su)
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1