Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Otázky

Příspěvekod KeWo65 » 06 úno 2017, 16:59 VIP

1.Existuje príkaz "Prvý čaká na posledného" ? Ak áno čo máme robiť po tom ako dám to simon povie? (keď pred tým príkazom sme mali isť za nim)

2.Príkaz "Po otvorení ciel pôjdete na čairu" simon otvorí cely a hned zatvorí že ani nestihneme z cely vyjsť von. Príkaz stále platí? ak znovu otvorí cely tak si môžme robiť čo chceme alebo máme isť na čiaru?

3.Ak je Vodca, ktorému na začiatku kola sa podarilo otvoriť cely, máme ho potom zabiť? aj keď spĺňa všetky príkazy?

4.Ak vodca(ktorý nerebeluje), počas normálneho kola použije jednu zo svojich možností (speed,doplní hp, zvýši dmg,otvorí cely) má dostať kill za pomoc pri vzbure?

5.Zákazy stáť, skákať, boxovať. Simon povie aby sme sa postavili, následne že sa máme pozrieť na výstreli, máme si čupnúť a zostať v čupe alebo stále stáť až pokým nedostaneme príkaz si čupnúť.

6.Môže sa používať zákazy stáť, čupieť, boxovať?
Ak áno tak keď nám simon povie aby sme si čupli, môžme skákať v čupe?

7.Ak je posledná reakcia na čup, hráč ktorý si čupne má zostať v čupe pokým nedostane príkaz pri ktorom by sa mal postaviť? A ktorý sa postaví tak má zomrieť?

8.Ak sa hrá simon, môže simon ukončiť VD spôsobom: VD, ukončujem ti VD, zapojíš sa knám sme "tam" ?
Alebo musí ho ukončiť spôsobom: Simon hovorí ukončujem ti VD, zapoj sa k nám?

9.Ak simon hráčovi poskytne mikrofon a povie, bude hovoriť len ****. Porozpráva simonovi o fk ktorý dostane, simon ho neosloví a povie mu len "vráť sa naspäť na čiaru" Hráč tam má ísť hneď, alebo ho musí simon osloviť?

10. Dostali sme príkaz automaticky doplňovať bližšie k ****. Simon povie aby sme sa nehýbali, niekto vedla mňa sa pohne a simon ho zabije, mám doplniť bližšie k **** alebo mám stále zostať na mieste a nehýbať sa?

11. Pustíme K a M, simon dá reakciu, po reakcii sa môžu vezni pohybovať ako chcú alebo sa stále nemajú hýbať?

12.Ak simon povie naskáčte si do DC, hráči tam môžu vojsť hlavným vchodom alebo majú čo najrýchlejšie vojsť do DC?

13.Ak bolo HVD, a po hvd simon povie aby išli na čiaru, ja som padol do deathcratu ktorý je zavrený alebo som skočil do portálu odkial sa dostanem iba pomocou simona ak ma simon nájde a zabije ma dostanem fk?

14. Ak hráč je sám na stredovej čiare futbalu, a oslovím ho "ty druhý čo si na stredovej čiare futbalu choď do modrej brány" (je tam sám na stredovej čiare) má ísť do brány alebo ho mám osloviť jeho nickom?

Ďakujem za všetky odpovede na otázky, potreboval som si overiť svoje skúsenosti a znalosti pravidiel :D
Ospravedlňujem sa za nesúvislé vety písal som to narýchlo.
LISAN ALGAIB
KeWo65
Zkušený
Zkušený

Otázky

od Rumcajz » 06 úno 2017, 16:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otázky

Příspěvekod nYcko » 06 úno 2017, 18:27

1. Doplnenie predosleho prikazu cize prvy hrac caka na posledneho a idete za simonom.
2. Plati
3. Jasne ze nie
4. Nie
5. Pokial viem tak pozerat sa neni v rozpore so statim, cize stojis dalej.
6. Ano, ano
7. Zalezi od zakazov
8. Pre vd sa nikdy nehraje simon pokial sa dana hra zacala skor ako mu bolo ukoncene vd. Cize klasicke ukoncenie vd konci ti vd.
9. Ak je jasne koho myslel netreba oslovovat + nemoze ho nato nachytavat lebo simon ma davat jasne prikazy
10. Nehybat plati
11. Zalezi od toho ci mas urcene miesto simonom, ak ano mozes sa hybat na danom mieste.
12. Ak povie naskacte mas ist tam priamo a hned, ziadne obchadzanie.
13. Ak mu napises ze sa z tamad nevies dostat aj ta zabije tak je to Fk.
14. To iste co 9.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: Otázky

Příspěvekod byLife » 06 úno 2017, 18:39 VIP

Tak jak psal nY,

jen k tomu vašemu oslovování, nechápu kdo to zase vymyslel.,. Když je jasné, koho simon myslí, tak ho nemusí "oslovovat" nickem.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na JailBreak Servery