Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Otazky2

Příspěvekod Fixxx960 » 25 srp 2015, 18:51

Mám pár daľších otázok:

1. Simon dá aim, zomrie. Ako nový simon im nemusím hovoriť aby zbrane vyhodili. Majú to vyhodiť hneď ako padne simon, inak im môžem dať hneď kill nie?

2. Môžu teroristi prehadzovať zbrane? (aj keď ma napr. 10 nabojov a prehodí)

3. Hrajú sa schody do neba, simon povie, že sa ma netýkajú reakcie. Tak to platí až do konca kola? Aj keď sa už schody nehrajú

4. Simon povie na moje slovíčko štart preskáčete dráhu. Potom povie zahráme sa na simona, ŠTART. Mám to skákať alebo nie?

5. Simon povie poďte walkom za mnou, chodte v skupinke. Mám ísť walkom alebo bežať.

6. Stačí keď poviem, že T budú hrať futbal na 2 gole. Musím hovoriť aj podľa pravidiel? Každý vie ako sa hrá futbal.

7. Poviem zahráme si schody do neba, traja na 3. bloku prežívajú. Nemusím hovoriť, že pomocou mojich otázok. Veď som povedal, že hráme schody do neba.

8. Keď začnem hru na simona musím hovoriť, že všetko platí? Jeden admin ma za to hodil o zem a druhý mi povedal, že to je automatické.

9. Koľko krát môže byť po sebe mod?

10. Mám výhodu, že sa nezúčastním futbalu. Simon ma pošle do rohu mimo ihriska. CT mi kopte loptu a ja mu ju kopnem naspäť a zabije ma, že vynášanie atrakcii.

11. Ako je to s vynášaním autíčiek. Kedysi to bolo tak, že pokiaľ som videl ako vyniesol auto z dráhy môžem ho zabiť, ale keď som ho nevidel tak sa mohol voziť po mape.

12. Hra sa simon, ukončím VD. Poviem simon hovorí skočte. Ten čo mal VD neskočil lebo nevie,že sa hrá simon. (+ keď mu ho ukončujem tak musím hovoriť aj to simon hovorí ...?)

13. Poviem väzňovi aby mi našiel posledného, môže ísť aj cez CT zónu?

14. Dám mikrofóny ohľadom FK a chce ho aj hráč, ktorý je na serveri 1. kolo a klame. Môžem ho zabiť?
Fixxx960
Amatér
Amatér

Otazky2

od Rumcajz » 25 srp 2015, 18:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otazky2

Příspěvekod Smokeyy » 25 srp 2015, 23:39

1. Simon dá aim, zomrie. Ako nový simon im nemusím hovoriť aby zbrane vyhodili. Majú to vyhodiť hneď ako padne simon, inak im môžem dať hneď kill nie?

Tak logicky by to vyhodit měli!
Myslím že by bylo ale lepší kdyby si je na to upozornil.

Nesmí. Představ si že nějaký vůl zpřeháze zbrojku a ty najednou nemáš žádnou zbraň a nemáš s čím zabít CT (popř. nemáš jak zabránit vzpouře, když ti dojdou náboje). To je na facku nemyslíš?

3. Hrajú sa schody do neba, simon povie, že sa ma netýkajú reakcie. Tak to platí až do konca kola? Aj keď sa už schody nehrajú

Myslí to na danou atrakci.

4. Simon povie na moje slovíčko štart preskáčete dráhu. Potom povie zahráme sa na simona, ŠTART. Mám to skákať alebo nie?

Musíš..

5. Simon povie poďte walkom za mnou, chodte v skupinke. Mám ísť walkom alebo bežať.

Musíš jít "walkom". První by na vás měl počkat, až k sobě všichni dojděte.

6. Stačí keď poviem, že T budú hrať futbal na 2 gole. Musím hovoriť aj podľa pravidiel? Každý vie ako sa hrá futbal.

Ano, každý ví jak se hraje fotbal, tak by si to říkat vůbec nemusel.

7. Poviem zahráme si schody do neba, traja na 3. bloku prežívajú. Nemusím hovoriť, že pomocou mojich otázok. Veď som povedal, že hráme schody do neba.

No..
Tohle nevím sám :D
Ale myslím si že by to mohlo být automatické (počkej raději na vyjádření HLSA).

8. Keď začnem hru na simona musím hovoriť, že všetko platí? Jeden admin ma za to hodil o zem a druhý mi povedal, že to je automatické.

Nemusíš. Když začneš hrát hru na simona a neřekneš že vše platí, tak neplatí žádné příkazy, které si dal předtím, takže vězni se můžou rozutéct. To všechno platí je tu proto, aby si nemusel dávat všechny příkazy od znova (myslím že by někdo rád věděl co to bylo za admina).

Co já vím tak kolik chceš, ale co já vím tak s tím nesmíš kazit hru (dávat je furt po sobě jak šulin, když si chce taky někdo vzít simona a chce určit vězňům vlastní program a dát jim své atrakce).

10. Mám výhodu, že sa nezúčastním futbalu. Simon ma pošle do rohu mimo ihriska. CT mi kopte loptu a ja mu ju kopnem naspäť a zabije ma, že vynášanie atrakcii.

Nevím proč by tě za to měl zabíjet. Míč ti kopl on a tak on to také vynesl, nikoliv nee ty.

11. Ako je to s vynášaním autíčiek. Kedysi to bolo tak, že pokiaľ som videl ako vyniesol auto z dráhy môžem ho zabiť, ale keď som ho nevidel tak sa mohol voziť po mape.

Hráče musíš zabít hned. Hlavně při HVD, ohrožuje tím třeba jiné hráče TK-lem.

12. Hra sa simon, ukončím VD. Poviem simon hovorí skočte. Ten čo mal VD neskočil lebo nevie,že sa hrá simon. (+ keď mu ho ukončujem tak musím hovoriť aj to simon hovorí ...?)

Pro VD se simon nehraje, protože nebyl zapojený v té době, kdy se simon začal hrát. Tudíž pro něj platí příkazy typu "skočte, poslední reakce na skok, pojďte zamnou", atd.

Nejsem si tím jistý, ale pokud si hráč myslí že hrát je na CT zóně, tak by tam mohl jít, nebo dát alespoň dozorcům znamení že se tam hráč nachází.

14. Dám mikrofóny ohľadom FK a chce ho aj hráč, ktorý je na serveri 1. kolo a klame. Môžem ho zabiť?

Já vždycky čekám co z něj vypadne, ale když víš že se zrovna napojil, tak mu ho ani nezapínej.

Raději počkej na vyjádření některých z HLSA, kdybych se s něčím spletl (zvlášť u otázky č.7).
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Tommy58 » 26 srp 2015, 18:18 VIP

- Když neřekneš ''pomocí mých otázek'' hráči to budou chápat jako příkaz. Což znamená, že první tři na 3. bloku přežijí, zbytek kill.

- U hry na simona musíš říct všechno platí když: Začínáš hru na simona, končíš hru na simona. Není to automatické, automatické je to pouze u přejmenování simona.

- Mód si můžeš zapínat klidně do té doby, dokud tam nezůstane k vybrání ani jeden. Samozřejmě musíš počítat s tím, jestli náhodou není nějaké VD, jinak v tom nevidím problém.

- Když ukončuješ VD, ale hraješ přitom na simona, je lepší, když toho simona ukončíš. Takhle se aspoň vyhneš nadržování a zbytečným FK.

- Samozřejmě, je to automatické. CTčko, které ho zabije, by mělo být potrestané za nepozornost.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod HELLzOmbie » 12 zář 2015, 14:36 VIP

Smokeyy píše:Musíš..

Ale keď Simon povie že na slovíčko štart preskáčete tuto dráhu a potom povie zahráme si na simona a povie štart nemali by skákať
ak nepovie všetko platí alebo nie?
Obrázek
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
HELLzOmbie
Minecraft admin
Minecraft admin

Příspěvekod Hoover » 12 zář 2015, 16:12 VIP

HELLzOmbie píše:4. Simon povie na moje slovíčko štart preskáčete dráhu. Potom povie zahráme sa na simona, ŠTART. Mám to skákať alebo nie?
Smokeyy píše:Musíš..

Ale keď Simon povie že na slovíčko štart preskáčete tuto dráhu a potom povie zahráme si na simona a povie štart nemali by skákať
ak nepovie všetko platí alebo nie?

Žiadne také, demencia simona, hry sa nemajú miešať
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod 1Fenomen1 » 12 zář 2015, 17:17

smokey druha otazka a blbost :/
1Fenomen1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod JayoX » 24 lis 2015, 18:28 VIP

Fixxx960 píše:Mám pár daľších otázok:

1:Zbraně mají automaticky vyhodit
2:To se trestá z důvodu, že po vyhozené zbrani pak nejsou náboje, je tedy rozdíl mezi přehozem pro lepší zbraň a zpřeházením zbrojky, trest tedy podle situace
3:Jen pro schody
4:Míchání her-zakázáno
5:Poznáš podle toho jak to řekne, pokud to řekne v celku máš jít walkem a v skupince
6:Stačí určit kdy začnou a na kolik gólů, vlastně pokud neřekneš kdy mají začít tak začínají na začátek zápasu
7:Musíš říct pomocí otázek jinak tak poběží
8:Musíš, nemusíš pouze při přejmenování
9:Bez omezení, když není VD
10:Dal ti fk
11:Vidíš jak jede tak ho zabiješ, možná je rozdíl, když je auto kousek od dráhy a on s tím jede zpátky. (Ted si nejsem uplně jistej)
12:Vdčko simona nehraje nemá skočit. Ukončíš mu vd normálně
13:Ano
14:Pokud víš že lže a umyslne zdrzuje tak ano

Dovolim si to zamknout, je to neaktivní téma HLSA si popřípadě něco dodá.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery