ts.gamesites.cz. Těšíme se na vaši návštěvu

Otevřená omluva.

Příspěvekod Qwwwl » 03 říj 2013, 20:45 VIP

Zdravím všechny příznivce DJů na teamspeaku.
Zdravím všechny Hlavní DJe.
Zdravím admina jménem M4CH3C.

Začněme tedy od začátku.
Dnes (3.10.2013) došlo ke konfliktu s mojí osobou a osobou admina M4CH3Ce. Vše to začalo malichernou hádkou kvůli tomu,kdo bude hrát v DJ room .. Takže,touto formou bych se rád otevřeně omluvil DoStymu(Hl.DJ) a M4CH3Covi,bylo to ode mne velice neadekvátní.Ban který jsem dostal si zasloužím. Ale odebrání fera se mi zdá jako přes příliš,takže zaké bych rád požádal hl.dje aby posoudili můj případ,a navrátili mi zpět DJ Fera.Myslím si že jsem jeden z aktivnějších DJů,a myslím si že dokážu zabavit velkou spoustu lidí.Na závěr bych se ještě jednou chtěl omluvit M4CH3Covi a DoStymu.Doufam že přijmete moji omluvu. Děkuji za případné odpovědi.. S pozdravej DJ Qwell
Legend JB 1,3,4 | Legend DJ's on TS

Obrázek
Qwwwl
Amatér
Amatér

Otevřená omluva.

od Rumcajz » 03 říj 2013, 20:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otevřená omluva.

Příspěvekod D0Styy » 03 říj 2013, 21:10 VIP

Takže takhle. Ty máš jít příkladem DJ'ům, a né se takhle chovat, a ještě nehorázně pomlouvat za zády někoho. Pokuď si měl nějaký problém, a chtěl ho vyřešit, tak si měl jít zamnou. To co se mezi váma stalo s Mach3cem, sem vyřešil pro oba, co NEJLÉPE to šlo, dostali jste ještě jednu šanci, ale tohle co ty jsi udělal, tohle přesáhlo až moc.. :!: A to tím, že jsi NEJAKTIVNĚJŠÍ, to je pěkné od tebe , to jsme rádi. Ale taky hlavní je se umět CHOVAT, a ne předvádět to co jsi udělal. ! :!: :!:
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS:GO ADMIN

Hoď mě vlkům a vrátím se jako vůdce smečky!
D0Styy
Amatér
Amatér

Příspěvekod KOFOLA » 03 říj 2013, 23:22

Odebrani DJ Fera bylo uplne adekvatni, nikdo nijak nepresahl sve pravomoce . Ban byl take udelen opravnene, zde neni o cwm diskutovat. Treba ti daji Jozina a pokud se nejakou dobu budes chovat slusne tak ti mozna vrati Fera. Ale to, ze se zde na forku omluvis, nestaci na to, aby jsi mohl za to co jsi predvedl doatat fera jen tak z5. Necham odemcene, pokud bude chtit nekdo neco dopsat.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod M4ch3C » 04 říj 2013, 12:37

Čau nejvíc mě od tebe dostalo, že jsi to psal ostatním a neuměl si to vyřešit semnou. Byl jsem na tebe tak naštvanej, že jsem ti chtěl nechat ban ještě prodloužit ;).Už to nechám plavat a nebudu to řešit Pro tvoje dobro ;) . Byl jsi potrestán tak jak sis zasloužil.
Lock.
M4ch3C
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Vše o TeamSpeaku