• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]OWEN / Jailbreak#6 / Scripty
1. Nick: a (OWEN)
2. Steam ID: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10996
3. Dátum a cas: 23.08.2020 - 23:50 +/-
4. Popis situácie: AutoBhop
5. Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20742-200823231 ... ts.dem.zip
6. Vycasovanie: 33:32 , 44:00
OWEN mi ješte napsal na servru ze by bol ochotný natočit video z telefonu jak si nainstaluje csko z GS napoji se treba i na single a udela stejnej bhop jak delal na servru protoze jsem si jisty ze admin ktory to bude kontrolovat isto napise ze su to len bindy tak to chcem vidieť na živo.
2. Steam ID: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10996
3. Dátum a cas: 23.08.2020 - 23:50 +/-
4. Popis situácie: AutoBhop
5. Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20742-200823231 ... ts.dem.zip
6. Vycasovanie: 33:32 , 44:00

-
david5509 - Amatér
[Vyriešené]OWEN / Jailbreak#6 / Scripty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: OWEN / Jailbreak#6 / Scripty

Ja se ani nebudu vyjadrovat, kazdy, kdo me zna delsi dobu vi, ze od roku 2015 jsem pusobil na Jump sekci, prevazne na HNS na kterem je znalost bhopu a sgskek zaklad.
david5509 píše:OWEN mi ješte napsal na servru ze by bol ochotný natočit video z telefonu jak si nainstaluje csko z GS napoji se treba i na single a udela stejnej bhop jak delal na servru protoze jsem si jisty ze admin ktory to bude kontrolovat isto napise ze su to len bindy tak to chcem vidieť na živo.
Tobe nic posilat nebudu, ja jsem psal, ze pokud by bylo na zadost nekoho z CHH teamu potreba neco takoveho udelat, tak ze s tim nemam problem, ja mam svedomi ciste.

Z moji strany vse.
-
OwenGS - Drbna
Vzhľadom na to, že ide o admin-akademika tak by sa to viac hodilo do sťažností, ale to už je jedno...
V riešení...
e.Poland: Nechám ti to teda tady, když sis to sám nepřesunul.
V riešení...
e.Poland: Nechám ti to teda tady, když sis to sám nepřesunul.

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
OwenGS píše::lol:![]()
![]()
Ja se ani nebudu vyjadrovat, kazdy, kdo me zna delsi dobu vi, ze od roku 2015 jsem pusobil na Jump sekci, prevazne na HNS na kterem je znalost bhopu a sgskek zaklad.david5509 píše:OWEN mi ješte napsal na servru ze by bol ochotný natočit video z telefonu jak si nainstaluje csko z GS napoji se treba i na single a udela stejnej bhop jak delal na servru protoze jsem si jisty ze admin ktory to bude kontrolovat isto napise ze su to len bindy tak to chcem vidieť na živo.
Tobe nic posilat nebudu, ja jsem psal, ze pokud by bylo na zadost nekoho z CHH teamu potreba neco takoveho udelat, tak ze s tim nemam problem, ja mam svedomi ciste.
Z moji strany vse.
Ne, ja sem rikal at to natocis telefonem jak si stahujes csko a bhopujes a tys jenom odpovedel neni problém.
A ted zrazu to tu prekrucujes to jenom potvrzuje že neco skrývaš protože kdyby jsi fakt nemel nic a jenom skill tak bys to video už poslal a bylo by to vyřešený a ja bych uznal chybu. Pro mne bez videa je zaplej. Uvidíme čo povie CHH.
Odemne vše.

-
david5509 - Amatér
david5509 píše:OwenGS píše::lol:![]()
![]()
Ja se ani nebudu vyjadrovat, kazdy, kdo me zna delsi dobu vi, ze od roku 2015 jsem pusobil na Jump sekci, prevazne na HNS na kterem je znalost bhopu a sgskek zaklad.david5509 píše:OWEN mi ješte napsal na servru ze by bol ochotný natočit video z telefonu jak si nainstaluje csko z GS napoji se treba i na single a udela stejnej bhop jak delal na servru protoze jsem si jisty ze admin ktory to bude kontrolovat isto napise ze su to len bindy tak to chcem vidieť na živo.
Z moji strany vse.
Ne, ja sem rikal at to natocis telefonem jak si stahujes csko a bhopujes a tys jenom odpovedel neni problém.
A ted zrazu to tu prekrucujes to jenom potvrzuje že neco skrývaš protože kdyby jsi fakt nemel nic a jenom skill tak bys to video už poslal a bylo by to vyřešený a ja bych uznal chybu. Pro mne bez videa je zaplej. Uvidíme čo povie CHH.
Odemne vše.
Ja zrovna tobe nepotrebuju nic dokazovat, CHH rozpoznaji scripty i bez nejakeho tveho videa. A to, ze ty neumis skakat neznamena hned, ze ja jsem zaply.
Dalsi vyjadreni z moji strany necekej, vyckej na vyjadreni nekoho z CHH.
-
OwenGS - Drbna
OwenGS píše:david5509 píše:OwenGS píše::lol:![]()
![]()
Z moji strany vse.
Odemne vše.
Ja zrovna tobe nepotrebuju nic dokazovat, CHH rozpoznaji scripty i bez nejakeho tveho videa. A to, ze ty neumis skakat neznamena hned, ze ja jsem zaply.
Dalsi vyjadreni z moji strany necekej, vyckej na vyjadreni nekoho z CHH.
Tohle zase jenom potvrzuje jak se bojíš , protože kdyby to byla fakt pravda že nemáš nic tak by si me ignoroval protože bys vedel že nic nemáš a tak nemáš za co dostat BAN.

-
david5509 - Amatér
Len tak dodam OWENA poznam dlho a sg nema kedže hrame spolu niekedy HNS a take viem aj ja

:)
-
PoppinXan - Zkušený
Re: [V reseni]OWEN / Jailbreak#6 / Scripty
Tým, že som si to nepresunul do sťažností, tak som na to zabudol 
Pozeralo to viac CHH a všetci sa zhodli, že je to clear
Pokladám za vyriešené
e.poland: jsme si říkali s tacem že na to zapomenes ;D

Pozeralo to viac CHH a všetci sa zhodli, že je to clear

Pokladám za vyriešené
e.poland: jsme si říkali s tacem že na to zapomenes ;D
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1