• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Owen / Jailbreak
Dobrý večer, touto žádostí bych si chtěl znovu požádat o admin práva na Jailbreak servery.
Nick ve hře: Owen
Nick na fóru: OwenGS
Profil na fóru: owengs-u44275.html
Věk: 18
Steam nick: OWEN
Steam ID: STEAM_0:1:148971214
Hlstats: klik
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Zdá se mi, že jsem nikdy žádný ban nedostal.
Něco málo o sobě: Zdravím, jmenuji se Matěj, ale spíše mě budete znát pod mojí herní přezdívkou Owen. Mezi moje hlavní záliby patří filmy, hraní her a hudba. Sám sebe považuju za klidného člověka, který rád pomáhá ostatním, když vím, že můžu, tak vždy s ochotou a rád pomůžu.
Proč bych chtěl na GS adminovat?: Tak jako jeden z hlavních důvodů je ten, že se chci podílet na chodu jak portálu, tak serverů. Poslední dobou, co se snažím chodit i mimo JB #1 jsou na serverech lidi, kteří úmyslně a neustále dělají vše pro to, aby hráčům hraní na serverech znepříjemňovali. Tomu chci samozdřejmě zamezit.
Díky všem za přečtení mé žádosti a přeji hezký zbytek dne.
Nick ve hře: Owen
Nick na fóru: OwenGS
Profil na fóru: owengs-u44275.html
Věk: 18
Steam nick: OWEN
Steam ID: STEAM_0:1:148971214
Hlstats: klik
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Zdá se mi, že jsem nikdy žádný ban nedostal.
Něco málo o sobě: Zdravím, jmenuji se Matěj, ale spíše mě budete znát pod mojí herní přezdívkou Owen. Mezi moje hlavní záliby patří filmy, hraní her a hudba. Sám sebe považuju za klidného člověka, který rád pomáhá ostatním, když vím, že můžu, tak vždy s ochotou a rád pomůžu.
Proč bych chtěl na GS adminovat?: Tak jako jeden z hlavních důvodů je ten, že se chci podílet na chodu jak portálu, tak serverů. Poslední dobou, co se snažím chodit i mimo JB #1 jsou na serverech lidi, kteří úmyslně a neustále dělají vše pro to, aby hráčům hraní na serverech znepříjemňovali. Tomu chci samozdřejmě zamezit.
Díky všem za přečtení mé žádosti a přeji hezký zbytek dne.
-
OwenGS - Drbna
[Prijatý] Owen / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Owen / Jailbreak
Adminov poprosíme, aby sa podelili o skúsenosti so žiadateľom.
-
Habs - Spamer
Re: Owen / Jailbreak
Admini to s tebou vidia nádejne.
Skúsiš si test, napíš mi na STEAMe.
Skúsiš si test, napíš mi na STEAMe.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Pohovor]Owen / Jailbreak
Prijatý s akademickými právami.
-
Habs - Spamer