• Stránka 1 z 1
P30 PRo / Data ecovery
Ahojte. Potrebujem pomoc. Na mojom P30 Pro som vlastnou blbosťou spravil reset a nezálohoval som si dáta. Je nejaká šanca, ako si ich vrátiť späť prosím? Ponúkam EVIP za vyriešenie môjho problému. ASAP!!!
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
P30 PRo / Data ecovery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
no data se ti ukladaji na sim kartu ale pokud vim tak,by to
nebudem sa vyjadrovat ked neviem poradit...
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
-
DeeDee21 - Kazatelův učeň
Re: P30 PRo / Data ecovery
jestli ti jde o fotky, zkontroluj, jestli nejsou v koši. jinak po factory resetu už to zpět získat nejde, leda zkusit štěstí s nějakou app ze storu, která to "umí"... nemám s tím zkušenosti.
positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
Skús prekutrať Huawei cloud app či ti tam niečo nezálohovalo, mne to furt zálohuje na P20 Pro. To isté skús pozrieť Google accounty. Tie majú tiež vlastný cloud a možno ti to niečo chytilo.
Mimo tieto rady ti už zostáva niečo s čím treba byť opatrný. Napr. Gihosoft Android Data Recovery. Je to freeware PC program ktorý by mal byť schopný recovernúť tvoje data (fotky, appky atď.). Nič však nezaručujem, s daným programom nemám skúsenosti a našiel som to po 50 sekundách googlenia na záchode.
gl
Mimo tieto rady ti už zostáva niečo s čím treba byť opatrný. Napr. Gihosoft Android Data Recovery. Je to freeware PC program ktorý by mal byť schopný recovernúť tvoje data (fotky, appky atď.). Nič však nezaručujem, s daným programom nemám skúsenosti a našiel som to po 50 sekundách googlenia na záchode.
gl
-
strafemachine - Zkušený
strafemachine píše:Skús prekutrať Huawei cloud app či ti tam niečo nezálohovalo, mne to furt zálohuje na P20 Pro. To isté skús pozrieť Google accounty. Tie majú tiež vlastný cloud a možno ti to niečo chytilo.
gl
Ja som niečo pogooglil, ale väčšina programov vyžadovala SU, čiže root... Huawei Cliud a Google Cliud mi to záhadne nezálohovali všetko...
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
A potrebuješ len fotky ? Lebo kontakty atď by si mohol mať zálohované na Google účte.
Nešlo by to tak, že ho pripojíš na PC ako USB a cez program sa pokúsiš obnoviť vymazané súbory ? Dávnejšie som to tak robil na HDD kde bol preinštalovaný Win a cca polovicu fotiek sa podarilo ešte vytiahnuť.
Program napríklad Recuva, ten je free. Cez platené služby by toho dokázali zachrániť určite viac, len neviem či za VIP na GS
Nešlo by to tak, že ho pripojíš na PC ako USB a cez program sa pokúsiš obnoviť vymazané súbory ? Dávnejšie som to tak robil na HDD kde bol preinštalovaný Win a cca polovicu fotiek sa podarilo ešte vytiahnuť.
Program napríklad Recuva, ten je free. Cez platené služby by toho dokázali zachrániť určite viac, len neviem či za VIP na GS

-
KosSo - Spamer
KosSo píše:A potrebuješ len fotky ? Lebo kontakty atď by si mohol mať zálohované na Google účte.
hahah

sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Nedá sa to nejak odžubať aby sa tak tváril ?
Ani keď povolíš USB ladenie ?

-
KosSo - Spamer
KosSo píše:Nedá sa to nejak odžubať aby sa tak tváril ?Ani keď povolíš USB ladenie ?
nie, neda... root je ziskanie najvyssich opravneni pre narabanie s uloziskom a moznostou zasahovat do systemu... s ladenim usb to nema nic spolocne
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Premýšľal som nad rootom a následným unrootom, ale bojím sa bricku.
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Jaké data tvl? Bud konkrétní... Fotky, nebo kontakty, či hudbu? (
)

Všechno dobré jednou končí..
-
Ner0 - Amatér
Súborový systém len odkazuje na určité časti pamäte, ktorú postupne zapĺňa zapisovaním ďalšieho obsahu, na ktorý následne odkazuje (má v tabuľke súborov zapísané "adresy" v pamäti). Nerieši, aký obsah mala pamäť pred zápisom dát.
Obnova je možná, ak budeme predpokladať, že na Androidoch neexistuje ekvivalent funkcie TRIM na PC, vďaka ktorej súborový systém oznámi radiču flashovej pamäte, ktoré oblasti boli uvoľnené pri vymazaní súborov, aby mohol tento priestor využiť efektívnejšie, napríklad ako SLC cache (prázdna pamäť je zbytočná pamäť).
Že treba zariadenie okamžite prestať používať je snáď jasné. Ďalej ho treba rootnuť (znovu - zapísať čo najmenej dát, aby sa zabránilo prepísaniu) a urobiť bajtový obraz celého úložiska. Tento sa dá následne analyzovať napríklad nástrojom testdisk, možno by to vedela aj Recuva, neviem.
Každopádne, ak chceš svoje staré dáta naspäť:
1. Prestaň telefón používať.
2. Nainštaluj si TWRP.
3. Daj tu vedieť.
4. Sprav obraz celého disku (32, 64 GB podľa veľkosti) - myslím, že to dokáže aj TWRP a ďalej netreba bootovať do Androidu. EDIT: Áno, je to možné.
5. Proveď analyzú, anó?
Obnova je možná, ak budeme predpokladať, že na Androidoch neexistuje ekvivalent funkcie TRIM na PC, vďaka ktorej súborový systém oznámi radiču flashovej pamäte, ktoré oblasti boli uvoľnené pri vymazaní súborov, aby mohol tento priestor využiť efektívnejšie, napríklad ako SLC cache (prázdna pamäť je zbytočná pamäť).
Že treba zariadenie okamžite prestať používať je snáď jasné. Ďalej ho treba rootnuť (znovu - zapísať čo najmenej dát, aby sa zabránilo prepísaniu) a urobiť bajtový obraz celého úložiska. Tento sa dá následne analyzovať napríklad nástrojom testdisk, možno by to vedela aj Recuva, neviem.
Každopádne, ak chceš svoje staré dáta naspäť:
1. Prestaň telefón používať.
2. Nainštaluj si TWRP.
3. Daj tu vedieť.
4. Sprav obraz celého disku (32, 64 GB podľa veľkosti) - myslím, že to dokáže aj TWRP a ďalej netreba bootovať do Androidu. EDIT: Áno, je to možné.
5. Proveď analyzú, anó?
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
No, už neskoro, spustil som recuvu na starej pamäťovke, tyn. nemám všetko obnovené, ale snáď tam sú tie veci, ktoré potrebujem. NEchajte však prosím tému otvorenú, erik ozvem sa, keď zistím, že mi chýbajú veci.
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1