• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]P4t:O/JB#1
1. Všichni vězni stáli na bloku a simon dal příklad s výhodou. Jeden hráč dostal výhodu a tím pádem se nemusel učástnit nebo šel poslední.
Paťo dal příkaz: "Jurajko" máš jeden pokus na to boxnout do toho skla a jasně mu ukázal do jakého"
Jurajko to nezvládl a tak ho zabil
Potom mi Paťo řekl: "teď ty máš taky jeden pokus" a jelikož atrakci vysvětloval jinému hráči tak já jsem Paťa neposlouchal a zeptal jsem se ho co mám dělat.
On mi odpověděl boxni do toho skla a tak jsem se ho zeptal jakeho, protože na mapě je hromada skel a čekal jsem, že mi simon vysvětlí stejně atrakci jako předešlému hráči a poté jsem dostal hned kill.
2.http://leteckaposta.cz/258953501 4:00
Paťo dal příkaz: "Jurajko" máš jeden pokus na to boxnout do toho skla a jasně mu ukázal do jakého"
Jurajko to nezvládl a tak ho zabil
Potom mi Paťo řekl: "teď ty máš taky jeden pokus" a jelikož atrakci vysvětloval jinému hráči tak já jsem Paťa neposlouchal a zeptal jsem se ho co mám dělat.
On mi odpověděl boxni do toho skla a tak jsem se ho zeptal jakeho, protože na mapě je hromada skel a čekal jsem, že mi simon vysvětlí stejně atrakci jako předešlému hráči a poté jsem dostal hned kill.
2.http://leteckaposta.cz/258953501 4:00
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
[Zamietnuté]P4t:O/JB#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: P4t:O/JB#1
Pokiaľ Simon vysvetľuje atrakciu len jednému väzňovi, je povinný na vyžiadanie iného väzňa vysvetlenie zopakovať.
Od teba som tam ale nevidel žiadne slušné požiadanie o zopakovanie vysvetlenia atrakcie. Ani len: "zopakuj prosim". Napriek tomu ti Simon odpovedal na tvoje otázky.
Sklo som tam videl len jedno, dostal si jasný príkaz a nesplnil si ho. Kill bol oprávnený.
Zamietnuté.
Od teba som tam ale nevidel žiadne slušné požiadanie o zopakovanie vysvetlenia atrakcie. Ani len: "zopakuj prosim". Napriek tomu ti Simon odpovedal na tvoje otázky.
Sklo som tam videl len jedno, dostal si jasný príkaz a nesplnil si ho. Kill bol oprávnený.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1