Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

Re: Pád hry při demu

Příspěvekod SnowTastesGreat » 10 pro 2017, 21:57

Předchozí návod je nefunkční. Provedl jsem všechny kroky jako poprvé a již to nepomáhá. Důvod proč to pomohlo poprvé neznám.
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

od Rumcajz » 10 pro 2017, 21:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Krakin » 11 pro 2017, 19:52 VIP

Problém vyřešen. Pomohlo mi vypnutí Antivirového programu. Stačí před zapnutím CS:GO vypnout Antivirový program. ;) Alespoň mě to tak fungovalo, ale i tak děkuji Snowovi za propracovaný návod k řešení problému. :lol:
CS:GO Admin 7.3.2018 - 7.3.2020
Krakin
Mistr
Mistr

Příspěvekod ericek111 » 11 pro 2017, 20:43

Demo, ktoré bolo ukončené odpojením z hry prehrať ide, ale demo ukončené príkazom "stop" nie.
V mojom prípade išlo o mapu spy vs. spy, rovnaká hra, rovnakí hráči. Demo nejde prehrať ani na macOS, ani na Windowse, ani na Linuxe.

Stalo sa mi to pri PPčku, ktoré som nedávno nahlasoval. Demo je ináč v poriadku, viem ho prečítať iným softwarom, ale z nejakého dôvodu crashuje hru. Nikdy predtým som sa s ničím podobným nestretol. Takže debugujem...
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [VYRIEŠENE]Pád hry při demu

Příspěvekod xSlayee » 18 pro 2017, 18:38

Vyriešené........
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
xSlayee
Profesionál
Profesionál

Předchozí

Zpět na Rady a návody