Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Pády hry -_-

Příspěvekod Abee » 02 led 2015, 00:15 VIP

Čau. Takže rovnou k věci :D

Operačný systém: Windows 8
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: No, problém se začal projevovat asi před měsícem.. instaloval jsem možná nějakou aktualizaci NVIDIA ale ta je co chvíli a nikdy to zatím neudělalo. Jinak jsem nic v csku nepřenastavoval :)
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Problém je takový, že když hodím granát tak mi totálně padne hra. Ale s normálním granátem mi to ještě neudělalo. Dělá to jen s granátem, jako je např. na Zombie serverech (takový ten který když hodíte tak za ním letí ještě ten barevný trail). Prostě ho hodím a jakmile doletí asi do 3 m ode mně tak mi hra padne a to vždy a bez výjimky a v tuto dobu. Už jsem celkem zoufalý protože nevím co s tím... psal jsem i na TS jednomu supportovi a ten mi řekl že je to jasný příznak přehřáté grafické karty ale mi se to nějak nezdá... že by jen u granátu a jen v csku když hraju o dost náročnější hry? No nevím.

Každopádně děkuji za každou radu! GRapHics^
Abee
Drbna
Drbna

[vyřešeno] Pády hry -_-

od Rumcajz » 02 led 2015, 00:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pády hry -_-

Příspěvekod Karmik66 » 02 led 2015, 10:47 VIP

Zkus napsat tyto příkazy po jednom do konzole:
Kód: Vybrat vše
gl_ansio 0
fastsprites 2
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Abee » 02 led 2015, 12:04 VIP

Nepomohlo.. zadal jsem je a šel si na chvíli zahrát zombie.. hodil jsem asi 2 granáty a nic tak jsem byl šťastný že konečně v poho. Pak se rozjelo new kolo a hodil jsem granat... BUM hra spadla. :( Vždy když hodím granát tak se rapidně sníží FPS... a občas i normálně běžím a FPS padají... nejdou nějak zvýšit? I normálně nemám nijak moc FPS - nejvíce 130-140 a když běhám a rychle točím myškou (nebo střílím) tak spadnou i na 60 a níž. Celkem mě to štve protože si nemůžu normálně bez problémů zahrát :roll: Ale i tak díky za radu a budu rád za každou další.
Abee
Drbna
Drbna

Příspěvekod Karmik66 » 02 led 2015, 13:51 VIP

Na FPS zkus tyto příkazy do konzole:
fps_max 300
fps_override 1
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0

A na jiných serverech ti to nepadá? Jen na ZM?

Ještě zkus ověřit integritu - steam - knihovna - pravým na cs - vlastnosti - místní soubory - ověřit integritu
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod spEExX » 02 led 2015, 15:20

Toto isté mi robí na furienoch keď hodím slow HE. Naučil som sa to nehádzať ale aj tak tie HE sú nato aby si využívali. GR.Kartu mám ATI. Keď nám budete vedieť poradiť budem rád . ;)
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: [řešíme] Pády hry -_-

Příspěvekod Hoolder » 03 led 2015, 13:26

Ahoj, tohle jsme už řešili několikrát, avšak bez výsledku. Můžeme zkusit nainstalovat starší ovladač, možná, že po update driveru naskytla tato chyba. Najdi si mne na TS a napiš mi, zkusíme to nějak vyřešit.
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod Abee » 03 led 2015, 17:35 VIP

Dneska ani včera po napsání těch příkazů na FPS zatím hra nespadla tak uvidím. Pokud by se to stalo znova tak napíšu :)
Abee
Drbna
Drbna

Příspěvekod SponErko » 08 led 2015, 21:13 VIP

Vyřešeno, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody