• Stránka 1 z 1
[P]PaintBall - Kristian
Nick v hre : Kristian
Nick na fóre : GSKiko
Profil na fóre : Profil
Vek : 15 (už som raz splnil akademiu, ale bolo to dávnejšie, takže rád by som si požiadal o výnimku)
Steam nick : Kristián
Steam ID : STEAM_0:1:184122098
Hlstats : HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ban na CS 1.6, asi 4 roky do zadu, za kempenie na spawne (10 min ban), pár kickov (CS, GTA, TS), ale nikdy žiaden ban za nadávky alebo cheaty.
Niečo o sebe : Volám sa Kristian, pochádzam z východného Slovenska. Som prvák na strednej škole, odbor Kuchár Čašník. Rád chodím s kamarátmi von, mám rád zvieratá, prírodu. Vo voľnom čase si zahrám CSko, SAMP, LoL, ETS2, FIFU.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na serveroch PB je strašne málo
adminov, od kedy som tam začal hrať ešte na NS, tak som tam videl asi 3x-4x admina.
Nick na fóre : GSKiko
Profil na fóre : Profil
Vek : 15 (už som raz splnil akademiu, ale bolo to dávnejšie, takže rád by som si požiadal o výnimku)
Steam nick : Kristián
Steam ID : STEAM_0:1:184122098
Hlstats : HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ban na CS 1.6, asi 4 roky do zadu, za kempenie na spawne (10 min ban), pár kickov (CS, GTA, TS), ale nikdy žiaden ban za nadávky alebo cheaty.
Niečo o sebe : Volám sa Kristian, pochádzam z východného Slovenska. Som prvák na strednej škole, odbor Kuchár Čašník. Rád chodím s kamarátmi von, mám rád zvieratá, prírodu. Vo voľnom čase si zahrám CSko, SAMP, LoL, ETS2, FIFU.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na serveroch PB je strašne málo
adminov, od kedy som tam začal hrať ešte na NS, tak som tam videl asi 3x-4x admina.
„Ľudia sú svorka vlkov, ktorá uštve k smrti tých, ktorí im mohli urobiť dobre.“ Sigmund Freud
„Múdry človek v hádke ustúpi, ale prudký pes prichádza vlkovi pod zub.“ Božena Němcová
-
GSKiko - Zkušený
[P]PaintBall - Kristian
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PaintBall - Kristian
Už jsme domluveni, pohovor..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: PaintBall - Kristian
Přijat, vítej.