• Stránka 1 z 1
[Z] Pali/žiadosť o admin práva na JB
Čaute. týmto príspevkom by som chcel požiadať o admin práva na jailbreak sekciu
_____________________________________________________________________________________________________________
1. Vek minimálne 16 rokov= ❌
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3= ✔ ❌(problém s mikrofonom hučí mi to tam ale na Vianoce by mal byt new pc)
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6= ✔
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín= ✔
____________________________________________________________________________________________________________
Nick v hre: Pali
Nick na fóre: SopliakPali
Profil na fóre: PROFIL
Vek: 13 (DOKONČENÁ AKADÉMIA)
Nick na steame: Pali
Steam ID: STEAM_0:1:527895226
Hlstats: HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): na steame jeden ban(mute 10min.)
Niečo o sebe: Volám sa Tomáš pochádzam z Východného Slovenska keď mám čas tak hrajem 1.6. alebo rocket league. Chodím na IT školu čiže sa učíme programovať v pythone(programovací jazyk) a neskôr aj v Javascripte. hrajem už 6 rokov za futbalový klub. V škole nemám najlepšie známky
.
Prečo by som chcel gs adminovať?: Chel by som aby na severoch nastal poriadok a aby sa hráči mali dobre pri hraní cs 1.6.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
s pozdravom Pali
Peace nezabudni že som sa pripojil do tých 5s v amongu hh
_____________________________________________________________________________________________________________
1. Vek minimálne 16 rokov= ❌
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3= ✔ ❌(problém s mikrofonom hučí mi to tam ale na Vianoce by mal byt new pc)
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6= ✔
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín= ✔
____________________________________________________________________________________________________________
Nick v hre: Pali
Nick na fóre: SopliakPali
Profil na fóre: PROFIL
Vek: 13 (DOKONČENÁ AKADÉMIA)
Nick na steame: Pali
Steam ID: STEAM_0:1:527895226
Hlstats: HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): na steame jeden ban(mute 10min.)
Niečo o sebe: Volám sa Tomáš pochádzam z Východného Slovenska keď mám čas tak hrajem 1.6. alebo rocket league. Chodím na IT školu čiže sa učíme programovať v pythone(programovací jazyk) a neskôr aj v Javascripte. hrajem už 6 rokov za futbalový klub. V škole nemám najlepšie známky

Prečo by som chcel gs adminovať?: Chel by som aby na severoch nastal poriadok a aby sa hráči mali dobre pri hraní cs 1.6.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
s pozdravom Pali
Peace nezabudni že som sa pripojil do tých 5s v amongu hh

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
[Z] Pali/žiadosť o admin práva na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pali/žiadosť o admin práva na JB
Dajme tomu ešte čas, Pali, nemáš sa kam ponáhľať. Čím chcem povedať, že si vážime tvoju snahu a chuť, ale na to, aby si mohol byť admin, Ti ešte čo-to chýba. Možno časom.
Zamietnuté
Zamietnuté
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1