I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Pankrac/EMotny / Fun Server / chováni Admina

Příspěvekod H3KyYsS » 13 kvě 2019, 16:27

Dobrý den GS, chtěl bych se jen zeptat, jak je možné, že jste dali práva adminovi se současným nickem Pankrac.... Víte je mi 21 let hraju na GS již od doby co jsem začal s Cskem cca nějakých 13 let.... už to dávno netryhardim, účastil jsem se i CTF turnaje s teamem adminů 2kaˇ... Už chodím jen si zahrát a pobavit když mám čas na Fun server nebo Pokemod - Fun server od jak už název napovídá by měla být legrace avšak ta končí ve chvíli kdy přijde admin Pankrac a začne kickovat, plácat a zabíjet jen pro to, že se mu něco nelíbí nezávisle na pravidle nebo na fun serveru kde u většiny map není defuse/pant nebo hostages začne tyto věci dělat jen pro to, že tempo hry neodpovídá podle jeho představ, on chce jen a jen hrát dokola a vůbec ho nezajímá že na server můžou přijít nový hráči, kteří mapu poznávají, tudíž se hledájí.... tak je kickne nebo zabije..... pak nemáte přicházet o hráče když jim to takový "admini" znechucují.... chtěl bych vás poprosit aby jste mu nějak domluvili, protože od pouhých smrtelníků (nás hráčů), kteří se chtějí hrou bavit nebere nic vážně.... Děkuji Hekys :)
„Každý je génius. Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom, bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.“
H3KyYsS
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Pankrac/EMotny / Fun Server / chováni Admina

od Rumcajz » 13 kvě 2019, 16:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pankrac/EMotny / Fun Server / chováni Admina

Příspěvekod Emotny » 13 kvě 2019, 17:42

Ahoj tak si našiel teda odvahu po tom všetkom :)
Tak ideme po poriadku a začnem od teba ...
1. Kick si dostal za --> *DEAD* 2ka^ H3KyYsS - hlstats no.1 : je to jen namylenej fracek :D
Nevím proč ale hneď takto ? Fajn pohodka ;)
2. Hned nato si sa pripojil a ?- ----> 2ka^ H3KyYsS - hlstats no.1 : tmto si to potvrdil
3. Potom sa opýtaš takto ? *DEAD* 2ka^ H3KyYsS - hlstats no.1 : kter individuum m kicklo ?
4. Potom s hráčom VALRAL sa mi idete vyhrážať že zajtra nebudem admin ? o.O -->
*DEAD* VALRAL : ten radob a dnim je lowka nepoznam ho bude novy take ak lognem steam poleti
2ka^ H3KyYsS - hlstats no.1 : neboj u nebude
5. Potom máš takú drzosť napísať že ta provokujem ?
*DEAD* Pankrac : pokial chces provokovat tak provokuj ,)
*DEAD* 2ka^ H3KyYsS - hlstats no.1 : neboooj u nebude :)
*DEAD* Pankrac : tem sa :)
*DEAD* 2ka^ H3KyYsS - hlstats no.1 : na m si tu nikdo vyskakovat nebude
*DEAD* 2ka^ H3KyYsS - hlstats no.1 : hrl jsem tuto hru a tento server kdy si byl jet asi v plenkch podle chovn
6. Buď rád že si nedostal ban na ukludnenie :)
7.čo sa týka SLAPU a zabitia boli to hráči ktorý kempili buď v komíne alebo na húre pri bedniach ;)
Nikdy nedám zbytočný slay , keby to bolo aspoň 8 na 8 tak si poviem hladajte sa a nie pri 4 na 4 :)
A ešte jedna vec poprosím si Demo (vyčasované ) Kedy to bolo zbytočne ten SLAP alebo to zabitie :)
15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať
Rita Osjanina
Emotny
Mistr
Mistr

Příspěvekod H3KyYsS » 13 kvě 2019, 18:05

Jen psychycky nevyrovnaný člověk sem dokáže zkopírovat (ještě k tomu kopírovat neumí a nekopíruje všechno) zprávy..... já se tu nebudu hádat s děcky jako jsi ty, jen jsem to chtěl dát navědomí ostatním :) Hezký den Lock pls...
„Každý je génius. Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom, bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.“
H3KyYsS
Amatér
Amatér

Příspěvekod Emotny » 13 kvě 2019, 18:08

H3KyYsS píše:Jen psychycky nevyrovnaný člověk sem dokáže zkopírovat (ještě k tomu kopírovat neumí a nekopíruje všechno) zprávy..... já se tu nebudu hádat s děcky jako jsi ty, jen jsem to chtěl dát navědomí ostatním :) Hezký den Lock pls...

Konzola ti neukáže diakritiku :)
Hodne štastia a počkaj na HLSA alebo Šerifa :)
15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať
Rita Osjanina
Emotny
Mistr
Mistr

Příspěvekod H3KyYsS » 13 kvě 2019, 18:11

Ještě k tomu... co si tu napsal... každý si to dokáže okecat k obrazu svému, jen o tom co jsem ti napsal a co si myslim - nejsem jedinej, tak asi hledej chybu jinde než na ostatních, ale začni u sebe ty "parodie na admina" :D Přeju hezký život plný úspěchů v Cs 1.6 :D
H3KyYsS
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 13 kvě 2019, 18:30 VIP

Chapu kam miris, ale urazkama to moc daleko nedotahnes. Na serveru uz bohuzel neni hltv, takze co pises nemuzeme snadno overit. Pokud mas konkretni demo, sem s nim. V opacnem pripade se stiznost povazuje na neopravnenou.

Pokud si myslis ze to zvladnes milionkrat lip, nabor adminu je otevren stale :)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod H3KyYsS » 13 kvě 2019, 18:58

Pokud mě necháte dělat admina na NS tak no problem. jinak se do toho nějak extra nehrnu :D , já nevim jestli bych to zvládl lépe, ikdyž asi jo, ale už jsem viděl 15ti letý co to dělaj lépe než on... Jen nechci aby vždycky když tam přijde se něco takového opakovalo ty lidi co choděj na Fun se tam tak nějak známe a většinou spolu tak nějak vycházíme, ale takového s prominutím Hňupa a ještě k tomu na adminoj, jsem dlouho neviděl... :D :evil:
H3KyYsS
Amatér
Amatér

Příspěvekod Valral » 13 kvě 2019, 19:18

:o :lol: :lol: :lol: čo ma do toho ťaháš emotny ja som to písal for fun ale keď ta pozerám tebe veci nedochadzaju plus ten kick bol podla môjho názoru neoprávnene ...... a ako nezainteresovaná osoba tvrdím že ten kick bol naozaj iba brúsenie svojej právomoci ber to ako objektivity názor takže nestojím na jeho strane a ani na tvojej ... plus neťahaj ma do takých sračiek prepáčte ---> exkrementov ( pre tých ktorím vadí hanebne vyjadrovanie) ako som povedal písal som to for fun a myslím si že ta hrávam dlho a vidíme sa tam občas tak ti to mohlo dojsť ale jak pozerám zatiahol si ma do toho len aby si vyzeral ako chudáčik že sme sa do teba pustili.

Ps: Ľubim vás
Valral
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 13 kvě 2019, 19:44 VIP

Zdravím,

vzhledem k tomu, že neumíš dodat důkaz, tak nemůžeme nic vyřešit. Kdybychom ti dali ban za cheating a nedodali důkaz, tak by ti taky určitě vadilo. ;)

Admin vysvětlil proč, jak jednal a postupoval naprosto správně.

Oháníš se tu nějakým věkem, ale rozdíl mezi tebou a jim je v komunikaci - vyjádřuješ se jak hulvát a jako dítě ty, ne admin, takže by ses z celé této situace měl cítit trapně sám.

Na admina nemáš ani zdaleka,to jen píšu, kdyby tě příště zas napadlo se chlubit na serveru, jak jsme ti nějakého admina nabídli, hulváty tu nechceme.

Jakmile v tvém chatlogu si všimnu, že nějak podrýváš admina nebo jakkoliv ho provokuješ, odeberu ti možnost psát do chatu a hraj si bez komunikace, když to neumíš slušně.

Zamysli se nad tím, pěkný večer.

Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bejn » 15 kvě 2019, 10:56

Nebudu se vyjadřovat kam nemám
bejn