Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Pantheon

Příspěvekod SponErko » 09 srp 2015, 23:02 VIP

Pantheon
Obrázek
válečný velmistr


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Ochranný štít (Passivka)
Obrázek

Když Pantheon 4krát zaútočí nebo sešle kouzlo, odrazí další základní útok či střelu z věže.

Hod kopím (Q)
Obrázek
Dosah: 600

Pantheon hodí po protivníkovi své kopí a způsobí mu tak poškození.

Pantheon vrhne na nepřítele své kopí a způsobí mu fyzické poškození.

Zeonijský štít (W)
Obrázek
Dosah: 600

Pantheon skočí na protivníka a omráčí ho ranou štítem. Po dokončení útoku se Pantheon připraví odrazit následující soupeřův útok.

Pantheon skočí na zvoleného nepřátelského šampiona, poskoka nebo neutrální příšeru, způsobí mu magické poškození a na 1 sek. ho omráčí. Kromě toho se Pantheonovi okamžitě obnoví jeho Ochranný štít.

Srdceryvný úder (E)
Obrázek
Dosah: 400

Pantheon se soustředí a zasáhne oblast před sebou 3 rychlými výpady. Šampionům způsobí dvojnásobné poškození. Pantheon dokáže na těle svého protivníka snáze najít životně důležitá místa, takže nepřátelům majícím méně než 15 % zdraví způsobuje pokaždé kritické zásahy.

Pasivní efekt: Pantheonovy základní útoky a Hod kopím získají 100% šanci na kritický zásah proti cílům, které mají méně než 15 % zdraví.
Aktivace: Pantheon se soustředí a provede 3 rychlých úderů směrem vpřed, z nichž každý způsobí fyzické poškození. Šampionům způsobuje dvojnásobné poškození.

Nebepád (R)
Obrázek
Dosah: 5500

Pantheon skočí do vybrané oblasti, přičemž zasáhne všechny nepřátelské jednotky v okolí dopadu. Nepřátelé, kteří se nacházejí blíže místu dopadu, utrpí větší poškození.

Pantheon sebere sílu a vyskočí do vzduchu. O několik sekund později drtivě dopadne na zvolené místo. Jednotkám uprostřed místa dopadu způsobí magické poškození (směrem k okrajům poškození klesá až na 50 %) a na 1 sekundu jim o 35 % sníží rychlost pohybu.



MYTOLOGIE


Vysoko nad oblaky na hoře Targon sídlí zdatný kmen jménem Rakkor, který do dnešních dní považuje válku a boj za nejvyšší formu umění. Pamatují si runové války, jež na Runeterře zuřily, a vědí, že Liga legend nebude schopná potlačovat násilnické choutky všech národů věčně. Každý člen tohoto kmene je vychován tak, aby z něj byl disciplinovaný a zuřivý válečník. Střety s noxijskými či demacijskými ozbrojenci jim stojí za zmínku jen v případě, pokud bojují proti přesile alespoň deset na jednoho. Rakkorští válečníci jsou cvičeni nejen v tradičním bojovém umění, ale i v zacházení s mnoha prastarými kmenovými zbraněmi. Takovéto vzácné relikvie se předávají v rodinách z generace na generaci a mnohé z nich v sobě ukrývají spoutanou tajemnou moc samotné Runeterry. Tyto zbraně patří mezi jedny z nejvražednějších svého druhu - a není tedy divu, že se společně s Pantheonem dostaly i do Ligy legend.

Tento válečník s kamennou tváří je ochráncem svého lidu a už jen jeho samotná existence je chvalozpěvem na umění boje. Pantheon považoval za nesmírnou urážku, že valoranský lid založil organizaci, jejímž cílem je nahradit válku zápasy takzvaných šampionů, a nikdo přitom nepovažoval za nutné přizvat též někoho z Rakkoru. S požehnáním svého kmene a vyzbrojen artefakty po svých předcích tedy vstoupil do Ligy legend, aby světu ukázal, jak vypadá skutečný válečník. Nezáleží mu na tom, proti komu bojuje, ani mu nesejde na slávě a prestižním postavení šampiona Ligy. Jediným smyslem jeho života je pouze boj jako takový. Dokud Pantheon dýchá, touží po dalším protivníkovi, kterého by mohl porazit.

„Doufal jsem, že jim dorazí větší posily.“
-- Pantheon stojící mezi zbytky zmasakrovaného praporu noxijských vojáků.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Pantheon
Myrmidon Pantheon (520 RP)
Ruthless Pantheon (520 RP)
Preseus Pantheon (750 RP)
Full Metal Pantheon (975 RP)
Glaive Warrior Pantheon (975 RP)
Dragonslayer Pantheon (1350 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Pantheon

od Rumcajz » 09 srp 2015, 23:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků