I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] papo/nadržovanie

Příspěvekod MKx » 21 črc 2020, 12:33

Název tématu [Server / Nick admina]: papo

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561199065607838/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: dostal som 1x FK, dalšie kolo mi dal papo VD no to VD mi dal na konci kola ked sa rebelovalo čo už nechapem... no dalšie kolo mi dal to VD znova mesto toho kola pred tým... ked som dostal to VD tak som si vypytal mik že čo to robí no to VD mi mal ukončiť kedže som si pytal mik no on tak nespravil a nadržoval mi.... kolá 0:3 (koniec) a 0:4 je potrebne si pozrieťcelé kolá aby sa pochopila podstata

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
http://leteckaposta.cz/640943174
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

[V] papo/nadržovanie

od Rumcajz » 21 črc 2020, 12:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: papo/nadržovanie

Příspěvekod papuvhrnec » 21 črc 2020, 13:14

Ahoj, vím že jsem všecno co jsem udělal,tak jsem udělal špatně.Na serveru jsem se omluvyl, jak stím že sem ti dal vd když jsi rebeloval ( 1 nevšimnul jsem si že jsi rebeloval 2 chtěl jsem ti ho dát až další kolo omylem jsem missnul a ani jsem nezaraagoval .za to jsem se omlouval. ) ,taky jsem se omluvyl zato že jsem ti neukončil VD (Nechtěl jsem ti rušit vd ,protože jsme to nedořešili celou situaci). A chci se omluvit i zato že když jsem řešil tu situaci s CT tak jsem ho zabil( vlasně by se tohle nestalo kdybych jsem to dořešil s CTečkem).
Prochy je pjeknej
https://www.youtube.com/watch?v=k1LGgS864BM&ab_channel=Lova
https://medal.tv/users/12031143
papuvhrnec
Zkušený
Zkušený

Re: papo/nadržovanie

Příspěvekod ericek111 » 21 črc 2020, 13:25

Ty tu nahlasuješ admina za to, že Ti dal mikrofón. :lol: Už tu bolo všeličo, aj od Teba, ale toto ešte nie.

Jediná diskutabilná situácia (aspoň pre mňa) je tam to, že PaPo rebeluje, s deaglom v ruke mieri na CT, zasahuje ako admin (hovorí na CT a rieši FK) a ani situáciu nedorieši, už mu strelí hlavu. Určite nie je správne, aby admin zastavil hru, riešil situáciu, ale medzitým sám rebeloval a zabíjal CT.

Je na uvážení Simona, či VDčko, ktoré sa pletie do hry, ukončí. Skôr by mi naopak na druhej strane prišlo podrazácke to, ak by Ti dal mikrofón, že ideme riešiť situáciu, dal Ti VD (za čo sa Ti aj ospravedlnil) a hneď Ťa ukončil (za čo by určite bola sťažnosť).

Vyriešené.

EDIT: Vidím, že kým som pozrel demo a napísal odpoveď, už sa tu medzitým aj PaPo vyjadril, tiež aj k situácií so zabitím CT, takže super. Tomu češtinovi teda riadne naložil.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy