Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Pár návrhů

Příspěvekod Coldy » 20 črc 2018, 13:46

Zdravím,

Mám pár vylepšujících návrhů pro hru, které by snad nebylo těžké implementovat.

1) Při hlasování nové mapy pokaždé zazní oznámení (Get ready to choose next map. Six, Five, Four, Three, Two, One. It´s time to choose.) Dle mého názoru naprosto zbytečně dlouhé, ruší to hru - simon kvůli tomu musí mnohdy pozastavit hru. ("Odhlasujte si.") Navrhuji zkrátit oznámení ("Time to choose the next map" by bohatě stačilo.)

2) Možnost koupit samostatně 1 deagle za kolo z CT shopu. Řekněme, že by stál třeba 6 bodů a mohli si ho koupit i nonVIP, aby jim ty body k něčemu byly. Hodilo by se to, protože deagle se často použivá na atrakce (ze simon menu lze vybrat jen jednou), Na spoustě mapách je z automatů deagle k dispozici tak jako tak, takže by tato změna nemusela nijak drasticky ovlivnit hru.

Jak to tak znám, tak pochybuji, že se něco z toho nakonec opravdu přidá do hry, tak aspoň tu máte něco na zamyšlení. :D
Man, it sure hurts to be this hip
Coldy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Pár návrhů

od Rumcajz » 20 črc 2018, 13:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pár návrhů

Příspěvekod Tokop » 20 črc 2018, 14:17 VIP

1.Možná by nevadilo to zkrátit, ale myslím, že to hlasování nikoho na pár sekund nezabije.

2.Mně stačí "chybí mně 10 bodů na speed tááák poslední reakce na skok".Není potřeba, aby tohle dělali i novipka však to evip
není zase tak drahé, když na 1.6 máš ty výhody navždy.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Zpět na JailBreak Servery