• Stránka 1 z 1
Pár otázek-2
Zdravím,mám zde opět několik otázek na mód JailBreak.
Otázky za T:
1.Simon nedá zákazy a řekne,´´zebry skočí´´.
Já sice jsem VIP,ale když nebyly zákazy mohu skočit?
Jednou už se prý o tom s někým někdo bavil,ale radši se ptám teď za sebe.
2.Simon řekne,běžte na např. náhodu,já tam půjdu a jeden vězeň zmáčkne tlačítko a zabije nás máme další kolo mít VD?
3.Simon řekne: Dáte si první reakci s výhodou na napsání do chatu: Hlavní město Francie,Slovenska,...,máme napsat Paříž/Bratislava/.... nebo bychom mohli napsat i větu: Hlavní město Francie/...,protože neřekl ani odpovězte ani zopakujte,tkže...
Otázky za CT:
1.Pokud si hráč koupí invis mohu rovnou střílet na místo,kde byl a zabít ho? Přeci jen co když zůstal na stěně,to samé platí u převleku dozorce(Zbraň vyhodil) nebo když mu padlo z kola štěstí:granáty(Vyhodil je),deaglu,(vyhodil ho)
LEoNiDAs
Otázky za T:
1.Simon nedá zákazy a řekne,´´zebry skočí´´.
Jednou už se prý o tom s někým někdo bavil,ale radši se ptám teď za sebe.
2.Simon řekne,běžte na např. náhodu,já tam půjdu a jeden vězeň zmáčkne tlačítko a zabije nás máme další kolo mít VD?
3.Simon řekne: Dáte si první reakci s výhodou na napsání do chatu: Hlavní město Francie,Slovenska,...,máme napsat Paříž/Bratislava/.... nebo bychom mohli napsat i větu: Hlavní město Francie/...,protože neřekl ani odpovězte ani zopakujte,tkže...
Otázky za CT:
1.Pokud si hráč koupí invis mohu rovnou střílet na místo,kde byl a zabít ho? Přeci jen co když zůstal na stěně,to samé platí u převleku dozorce(Zbraň vyhodil) nebo když mu padlo z kola štěstí:granáty(Vyhodil je),deaglu,(vyhodil ho)
LEoNiDAs
- Shady0309
- Kolemjdoucí
Pár otázek-2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pár otázek-2
Shady0309 píše:1.Simon nedá zákazy a řekne,´´zebry skočí´´.
Ahoj, ako VIP môžeš skočiť, avšak treba dávať pozor, aby hlavne skočili zebry

Nie.
3.Simon řekne: Dáte si první reakci s výhodou na napsání do chatu: Hlavní město Francie,Slovenska,...,máme napsat Paříž/Bratislava/....
Odpovieš na otázku
1.Pokud si hráč koupí invis mohu rovnou střílet na místo,kde byl a zabít ho? Přeci jen co když zůstal na stěně
Ešte som nevidel hráča s invisom počúvať simona

takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Re: Pár otázek-2
Pokud hráč má převlek a je vidět, že se chce zapojit, simon ho zabíjet nebude. Pokud ho schválně zabije aby si nahantil killy dostane trest. Když vyhodí granáty bez povolení dostane kill (může dostat kill i když ho jen drží v ruce(pokud simon nedá nevýhodu)). Vidíš že má deagle-dostane kill. Pokud ho vyhodí může dostat nevýhodu.
Ostatní napsal Ny.
zamykám
Ostatní napsal Ny.
zamykám

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1