Vše ohledně kategorie serverů: Knife Servery

Re: Pat a Mat

Příspěvekod PinkeiSlinky » 06 lis 2018, 17:41

Já hackuju proto abych sral adminov a aby se s tím něco snažili něco dělat a nejen slay a kick. Vy admini si musíte uvědomit že nejste žádní blbečci a můžete vyjádřit svůj názor. Kdyby jste se všetci spojili a snažili se vedení k tomu dokopat tal to zvládnete ale jak vidím a nomero uno je tím důkazem se jen snaží lízt do zadku vyšším a svůj názor nechá někde schovaný. Nevím proč se bojíte však se snažte s tím něco dělat. Vedení nebýt adminů by mělo na serverech samè hackeri a děti co porušují pravidla. Vy admini jste od toho aby jste pomáhali hráčům a bránili hraní hackerům ale už na to nestačíte a dobře to víte a ztrácíte lidi s takovou bude te adminy na mrtvém portálu. Ale máte ještě šanci portál zachránit však pluginy a všechno už tu tolikrát bylo a kde to skončilo? V prdeli. Musíte se svhopit a donutit vedení aby s tím něco dělalo a i HLSA můžou něco dělat a neřešit jen ub žádosti a nábory adminů a stížnosti na adminy. Komunita není zničená a stále tu jsou lidi ale aby jste je udrželi musíte proto něco dělat! A jestli je nechcete ztratit tak se do toho musíte vložit dát plugin a poupravovat serveri a pomáhat hráčům s doplňováním znalostí hry a né banování a kickování od toho admini nejsou! Admini mají mít tu touhu pomáhat lidem a snažit jim být příkladem! Ale tak je to i v real life když něco chcete musíte něco dělat! Spoléháte se na to že hackery to přestane bavit ale tím dřív to přestane bavit poctivé hráče. Admini nato mají a když vidíte že vedení se do toho nechce musíte je do toho donutit a i HLSA by se nad tím mělo zamyslet. Všechno můžete zachránit a rozvíjet svůj portál a vylepšovat ho. Chce to jen tu snahu vylepšovat a mít touhu. Toto je ode mě vše doufám že si to vezmete k srdci. Je tu spoustu adminů co se opravdu snaží ale nikdo už nemá tu chuť zase dělat to co dříve. Když jsem začal hrát csko tak jsem byl rád že je tu spoustu dobrých a hodných lidí co mi pomůžou ale ty časy jsou pryč. Ale vy to můžete napravit a může to být jako dřiv a můžete se rozrůstat a získat lidi a udělat novou a lepší konunitu hráčů. Je už jen na vás co uděláte ;)
PinkeiSlinky
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 06 lis 2018, 17:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Kubeyy » 06 lis 2018, 17:43 VIP

PinkeiSlinky píše: ale jak vidím a nomero uno je tím důkazem se jen snaží lízt do zadku vyšším a svůj názor nechá někde schovaný.

Pravda, pravda. ;)
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Kubeyy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Ghast » 06 lis 2018, 17:46 VIP

PinkeiSlinky píše:Já hackuju proto abych sral adminov

Jop, tak si seber bandu svých vyspělých kamarádů a jděte třeba ven, seznamovat se atd. Né dělat doma pavouka a rozdávat radost na gs serverech ;)

MrKubH0 píše:
PinkeiSlinky píše: ale jak vidím a nomero uno je tím důkazem se jen snaží lízt do zadku vyšším a svůj názor nechá někde schovaný.

Pravda, pravda. ;)

Yees :)
Ghast
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod NomeroUno » 06 lis 2018, 19:16 VIP

PinkeiSlinky píše:Já hackuju proto abych sral adminov a aby se s tím něco snažili něco dělat a nejen slay a kick. Vy admini si musíte uvědomit že nejste žádní blbečci a můžete vyjádřit svůj názor. Kdyby jste se všetci spojili a snažili se vedení k tomu dokopat tal to zvládnete ale jak vidím a nomero uno je tím důkazem se jen snaží lízt do zadku vyšším a svůj názor nechá někde schovaný. Nevím proč se bojíte však se snažte s tím něco dělat. Vedení nebýt adminů by mělo na serverech samè hackeri a děti co porušují pravidla. Vy admini jste od toho aby jste pomáhali hráčům a bránili hraní hackerům ale už na to nestačíte a dobře to víte a ztrácíte lidi s takovou bude te adminy na mrtvém portálu. Ale máte ještě šanci portál zachránit však pluginy a všechno už tu tolikrát bylo a kde to skončilo? V prdeli. Musíte se svhopit a donutit vedení aby s tím něco dělalo a i HLSA můžou něco dělat a neřešit jen ub žádosti a nábory adminů a stížnosti na adminy. Komunita není zničená a stále tu jsou lidi ale aby jste je udrželi musíte proto něco dělat! A jestli je nechcete ztratit tak se do toho musíte vložit dát plugin a poupravovat serveri a pomáhat hráčům s doplňováním znalostí hry a né banování a kickování od toho admini nejsou! Admini mají mít tu touhu pomáhat lidem a snažit jim být příkladem! Ale tak je to i v real life když něco chcete musíte něco dělat! Spoléháte se na to že hackery to přestane bavit ale tím dřív to přestane bavit poctivé hráče. Admini nato mají a když vidíte že vedení se do toho nechce musíte je do toho donutit a i HLSA by se nad tím mělo zamyslet. Všechno můžete zachránit a rozvíjet svůj portál a vylepšovat ho. Chce to jen tu snahu vylepšovat a mít touhu. Toto je ode mě vše doufám že si to vezmete k srdci. Je tu spoustu adminů co se opravdu snaží ale nikdo už nemá tu chuť zase dělat to co dříve. Když jsem začal hrát csko tak jsem byl rád že je tu spoustu dobrých a hodných lidí co mi pomůžou ale ty časy jsou pryč. Ale vy to můžete napravit a může to být jako dřiv a můžete se rozrůstat a získat lidi a udělat novou a lepší konunitu hráčů. Je už jen na vás co uděláte ;)

jj cesta ako zlepšiť chod portálu je že začnete cheatovať :D Sorry kamo si blbec...
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Příspěvekod RoCinKo » 06 lis 2018, 19:26 VIP

Nomero Uno je frajer :-)
Nalij pivo nebo rum

Mas Instagram? :D
RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod PinkeiSlinky » 06 lis 2018, 20:23

Ghast píše:
PinkeiSlinky píše:Já hackuju proto abych sral adminov

Jop, tak si seber bandu svých vyspělých kamarádů a jděte třeba ven, seznamovat se atd. Né dělat doma pavouka a rozdávat radost na gs serverech ;)

MrKubH0 píše:

Pravda, pravda. ;)

Yees :)

Ale ty ani nomero uno a ty nechápete že tím se vás snažíme dokopat k tomu aby jste něco dělali když nemáte tu odvahu s tím něco dělat tak vedení to dojde jednou že s tím budou muset něco udělat ale vy je taky musíte k tomu nutit. Je to stejné jako ve škole...žák se nechce učit a tak mu učitel dá test a dostane špatnou známku. V této situaci má dvě možnosti: vysrat se na to a být primitivem a a nebo se začít učit a projít ročníkem. V tomto případě: nechcete dát plugin na server a řešit to: na serverh nebudou lidé a portál zemře nebo dáte na server plugin a začnete se starat o servery a hráče a rozšíříte komunitu a budete mít klid od hackerů abudete se moc starat o hráče kteří potřebují doplnit znalosti hry a chťejí mít poklidnou hru. A seru vás protože vy máte někde tu chuť to řešit ale vedení asi ne :/ stejně jako s omezením fps a takové věci ale vy admini ani nevíte co byste dokázali kdyby jste se snažili a nelezli ostatním do zadku a hodně adminů ví jak to je a že s tím musí něco dělat. Nesmíte mít strach a pustit se do toho vy admini jste ti kteří udržují pořadek na serveru a pomáhají hráčům a proto si ty servery musíte udržovat a říct jak to je ale tím způsobem že si nachystáte potřebné věci k tomu a budete to řešit i s HLSA a donutíte je ty servery ochránut anticheatem ale ne jenom jb ale i ostatni servery. A věřte mi že jestli to uděláte tak komunita se rozšíří a získáte spoustu nových hráčů a budete moct sál váš portál rozšiřovat.
PinkeiSlinky
Amatér
Amatér

Příspěvekod meezzko » 06 lis 2018, 20:58

Nomero uno je iba obyčajný chujko čo nema vlastný nazor. Tu je vidno ako tu hru berie vážne a potrebuje každému trčať z riti. Jeho sprostym spravanim iba ukazuje, ake nizke iq naozaj ma. Je to iba macher cez internet, jeho netreba brať vážne
meezzko
Amatér
Amatér

Příspěvekod reddiN » 06 lis 2018, 21:05 VIP

PinkeiSlinky píše:Ale ty ani nomero uno a ty nechápete že tím se vás snažíme dokopat k tomu aby jste něco dělali když nemáte tu odvahu s tím něco dělat tak vedení to dojde jednou že s tím budou muset něco udělat ale vy je taky musíte k tomu nutit. Je to stejné jako ve škole...žák se nechce učit a tak mu učitel dá test a dostane špatnou známku. V této situaci má dvě možnosti: vysrat se na to a být primitivem a a nebo se začít učit a projít ročníkem. V tomto případě: nechcete dát plugin na server a řešit to: na serverh nebudou lidé a portál zemře nebo dáte na server plugin a začnete se starat o servery a hráče a rozšíříte komunitu a budete mít klid od hackerů abudete se moc starat o hráče kteří potřebují doplnit znalosti hry a chťejí mít poklidnou hru. A seru vás protože vy máte někde tu chuť to řešit ale vedení asi ne :/ stejně jako s omezením fps a takové věci ale vy admini ani nevíte co byste dokázali kdyby jste se snažili a nelezli ostatním do zadku a hodně adminů ví jak to je a že s tím musí něco dělat. Nesmíte mít strach a pustit se do toho vy admini jste ti kteří udržují pořadek na serveru a pomáhají hráčům a proto si ty servery musíte udržovat a říct jak to je ale tím způsobem že si nachystáte potřebné věci k tomu a budete to řešit i s HLSA a donutíte je ty servery ochránut anticheatem ale ne jenom jb ale i ostatni servery. A věřte mi že jestli to uděláte tak komunita se rozšíří a získáte spoustu nových hráčů a budete moct sál váš portál rozšiřovat.

Nerád to priznávam, ale mám pocit, že tento týpek nado mnou má pravdu. Treba tie servery dajako zabezpečiť pred tými cheatermi. Dačo by sa taktiež malo spraviť aj s tými FPSkami. Viem, že sa mi to ľahko povie, ale úprimne - lietať po celej mape so speedom ako rýchlosť svetla je ako aj na mňa priveľa, tak aj pre hráčov. Pokiaľ nás k tomu nedokopú hráči, tak nikto. Treba to brať tak. Ale rozhodne nemusíte tlačiť na administrátorov tým, že budete cheatovať ešte aj vy. My dobre dlho vidíme aká je situácia. Bohužiaľ, zatiaľ sa ešte len k riešeniu dostávame. Treba vydržať.

Je zas pravda, že tieto rady, čo nám tu dávate treba brať s rozumom - to znamená, že nie každú zbytočnosť by sme dali na server. Nie, že si niekto zaumieni, že chce, aby sa napr. dali všetky skiny v menu zdarma a kvôli tomu polovica komunity bude cheatovať ako protest.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
reddiN
Drbna
Drbna

Příspěvekod Grakon2702 » 06 lis 2018, 21:17

Mohla by se tu prosím přidat možnost /mute, ať nemusím číst Un1Tyho rakovinotvorné poznámky pokaždé, kdy se potkáme na serveru?
Grakon2702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AdminHunter » 06 lis 2018, 23:22

:lol: :lol: :lol:

Vieš grakonko, keby si netrepal o mne sračky za chrbtom, tak by som možno držal hubu ;) #peace
AdminHunter
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AdminHunter » 06 lis 2018, 23:28

Chápem že máte na ktlne komplexy z toho, že som dostal ban za abhop, ktorý som nemal, bohužiaľ, nie každý môže byť v bhope dobrý a nie každý plugin čo zoid vytvorí, tak bude bezchybný.

Nech sa páči, https://www.youtube.com/watch?v=hDClMTK9gDk&t
ak sa započúvaš, tak budeš počuť aj scrollovanie kolieska. :shock:
AdminHunter
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod NomeroUno » 07 lis 2018, 00:41 VIP

meezzko píše:Nomero uno je iba obyčajný chujko čo nema vlastný nazor. Tu je vidno ako tu hru berie vážne a potrebuje každému trčať z riti. Jeho sprostym spravanim iba ukazuje, ake nizke iq naozaj ma. Je to iba macher cez internet, jeho netreba brať vážne

další blbec easy...
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Příspěvekod PinkeiSlinky » 07 lis 2018, 07:05

NomeroUno píše:
meezzko píše:Nomero uno je iba obyčajný chujko čo nema vlastný nazor. Tu je vidno ako tu hru berie vážne a potrebuje každému trčať z riti. Jeho sprostym spravanim iba ukazuje, ake nizke iq naozaj ma. Je to iba macher cez internet, jeho netreba brať vážne

další blbec easy...

Kdyby si místo toho napsal něco k věci :roll:

Jinak rede. Mě jde o to že když na to tlačit nebudeme tak se nic řešit nebude. Když bude klid tak se nic dávat nebude ale musíte ty servery zabezpečit aby jste byly ochráněni před lidmi jako jsme mi. Admini nemůžou být za pc 24/7 jsou totiž jen lidé. Ale lidé na vás teď hážou i špínu že na servery serete a tak ale o to nám nešlo. Tak když uvidí že jste postoupili s zabezpečením tak lidé budou přicházet. Já vás nechci potopit a proto když bude nejhůř přestanu! Cheatovat. A s těmi skinmy asi nikdo nebude hackovat kvůli skinnům když si je může stáhnout. Tady jde že když budeme hackovat tak jedinou šancí je plugin. A potom můžr upravit všechny servery proti sh a scriptům. Když uvidím že se s tom něco OPRAVDU snažote dělat přestanu cheatovat :)
PinkeiSlinky
Amatér
Amatér

Příspěvekod Grakon2702 » 07 lis 2018, 08:38

Un1Ty, poslal jsem ti tu PM, tak si ji prosím přečti.
Grakon2702
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Knife » 07 lis 2018, 09:54

Čím více cheateru, tím vic Gamesites.
Knife
Pokročilý
Pokročilý

PředchozíDalší

Zpět na Knife Servery