• Stránka 1 z 1
[V]Paťko/JB6
1. Admin zobral gunu,vyhodil ju tak som ho zabil. Následne ma grabol a hodil o zem.
2. demo nemam ale môžem dodať z hltv.
2. demo nemam ale môžem dodať z hltv.
-
Srdce - Pokročilý
[V]Paťko/JB6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Paťko/JB6
2019-07-21 22:11:43 prečo si ma zabil?. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
2019-07-21 22:11:48 hlavo?. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
Nezajem
Grabol som ťa že prečo kedže tvoje ego nepovolilo ti to napísať do chatu
Spýtal som sa cez voice a ty si tam na mňa začal hulákať že idem na forko a to som sa ti snažil len normálne povedať že nemáš zabíjať keď si nie si istý
2019-07-21 22:13:16 .... Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
2019-07-21 22:13:41 keby si sa aspon pozrel do konzole a potom ma zabil. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
2019-07-21 22:13:51 si tam naletel ako rambo a si mi dal kill. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
2019-07-21 22:14:26 ale nabuduce zabijaj ked si bude isty. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
Keby si nebol tak problémový hráč dalo by sa to vysvetliť aj v chate
Ako admin na cs 1.6 som nepochybil a nepoužil som žiaden vulgarizmus
2019-07-21 22:11:48 hlavo?. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
Nezajem
Grabol som ťa že prečo kedže tvoje ego nepovolilo ti to napísať do chatu
Spýtal som sa cez voice a ty si tam na mňa začal hulákať že idem na forko a to som sa ti snažil len normálne povedať že nemáš zabíjať keď si nie si istý
2019-07-21 22:13:16 .... Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
2019-07-21 22:13:41 keby si sa aspon pozrel do konzole a potom ma zabil. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
2019-07-21 22:13:51 si tam naletel ako rambo a si mi dal kill. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
2019-07-21 22:14:26 ale nabuduce zabijaj ked si bude isty. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_oasis_prefinal2
Keby si nebol tak problémový hráč dalo by sa to vysvetliť aj v chate

Ako admin na cs 1.6 som nepochybil a nepoužil som žiaden vulgarizmus

...
-
Patriik - CS 1.6 Admin
Re: Paťko/JB6
O tom, či si pochybil, nerozhoduješ ty, ale my.
Srdce sľúbil, že dodá HLTV, tak naň počkáme jeden deň a pozrieme si ho. Nezabudni ho potom vyčasovať.
Čo si píšete na STEAMe alebo TSku je vaša vec. V rámci medzí samozrejme.
Čaká sa na HLTV....
Srdce sľúbil, že dodá HLTV, tak naň počkáme jeden deň a pozrieme si ho. Nezabudni ho potom vyčasovať.
Čo si píšete na STEAMe alebo TSku je vaša vec. V rámci medzí samozrejme.
Čaká sa na HLTV....
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]Paťko/JB6
Takže čas začína 10:00. Následne si pozri či si zobral tu gun, kde si bol sam. Mal som stlačený TAB na začiatku kola ja a videl som koľko hráčov je,než som ťa zabil Paťko tak som si pozrel ešte raz tab tam je aj vidieť,že sekundu trvalo než ťa zabijem
FK si nedostal,si ma grabol a pýtal sa ma prečo som ťa zabil ja som ti vysvetlil,že si zobral gunu atď. následne si ma hodil o zem. Ja som ti až potom vravel,že ideš na fórko keď sa správaš takto,že zoberieš gun si to jasne ty a ideš ako admin to riešiť takto
Nie nepochybil si len si myslím, že ak dal hráč FK a následne si ho zabanoval a začneš písať na tsku aký je to kokot atď. tak si myslím,že rozumný dospelý chlapček asi nie si.
paťko

FK si nedostal,si ma grabol a pýtal sa ma prečo som ťa zabil ja som ti vysvetlil,že si zobral gunu atď. následne si ma hodil o zem. Ja som ti až potom vravel,že ideš na fórko keď sa správaš takto,že zoberieš gun si to jasne ty a ideš ako admin to riešiť takto

Nie nepochybil si len si myslím, že ak dal hráč FK a následne si ho zabanoval a začneš písať na tsku aký je to kokot atď. tak si myslím,že rozumný dospelý chlapček asi nie si.
paťko
-
Srdce - Pokročilý
Re: [V riešení...]Paťko/JB6
Žiadny vulgarizmus si nepoužil, ale to, že si ho grabol zato, že ti skočil do reči je prísne. Načo si situáciu riešil, keď sám si vieš skontrolovať konzolu, tabuľku, či sa niekto pripojil, alebo nepripojil, aby si vedel, či to má cenu riešiť.
Hráč ťa zabil oprávnene s tvrdením, že si mal zbraň a nikto zo servera neodišiel.
Sťažnosť oprávnená.
Hráč ťa zabil oprávnene s tvrdením, že si mal zbraň a nikto zo servera neodišiel.
Sťažnosť oprávnená.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1