• Stránka 1 z 1
Pato :)/Zmblood2
1) Dobrý den,
Chtěl by jsem požádat o vyloučení admina Pato :) kvůli tomu že mě ([TLOG]TriggerCZ) a mého přítele ([TLOG]DragmiCZ) zabanoval na 15 minut bezdůvodně
(napsal tam za nechávání ale já jsem nikdy nikoho nenechával ani v klanu) a Dragmimu napsal že náš klan zničí. Prosím udělejte s ním něco kazí nám hraní s bezdůvodnými bany a kicky.
2) Důkaz z konzole (Od hráče [TLOG]DragmiCZ):
[AMXBans] '[TLOG]TriggerCZ' byl zabanovan na '15 minutes'.
Duvod: 'Pravidla [Nechavani lidi]'
Admin:
Pato :)
[SPEED ZOMBIE] Mas automaticky velikou rychlost
BladeRune killed ^BuGGaTTi^* with m249
BladeRune killed filippirat with m249
BladeRune killed Gamesites with m249
(VIP) [TLOG]DragmiCZ : ajaj
Bot kill T3pLoS1k dropped
Bot kill T3pLoS1k opustil hru
Killing Frenzy se pripojil
Killing Frenzy se pripojil k Policistum
Nechces aby nekdo hral pod tvym nickem? Rezervuj si ho! Napis /nick do chatu!
BladeRune killed Pajo with a headshot from m249
(VIP) [TLOG]DragmiCZ : koho nechal
(VIP) Pato :) : verte mi ze ten vas trapny klan znicim do jedneho clena :)
Er (RADIO): Go go go!
BladeRune killed Er with a headshot from m249
jeste 5 hracu musi napsat "rockthevote" aby zaclo hlasovani.
Prikazy pro statistiky: /info , /top15 , /rank , /stats
BladeRune killed Gamesites with a headshot from m249
(VIP) [TLOG]DragmiCZ : abys ty nedostal ban za banovani nevinych lidi :)
BladeRune killed B10H4Z4rD with a headshot from m249
BladeRune killed /CRAZY/Deus753 with m249
(VIP) [TLOG]MultipleCZ : hraju podle pravidel, nezalezi v jakem jsem klanu
Pajo killed BladeRune with knife
Kicked
Connect
Chtěl by jsem požádat o vyloučení admina Pato :) kvůli tomu že mě ([TLOG]TriggerCZ) a mého přítele ([TLOG]DragmiCZ) zabanoval na 15 minut bezdůvodně
(napsal tam za nechávání ale já jsem nikdy nikoho nenechával ani v klanu) a Dragmimu napsal že náš klan zničí. Prosím udělejte s ním něco kazí nám hraní s bezdůvodnými bany a kicky.
2) Důkaz z konzole (Od hráče [TLOG]DragmiCZ):
[AMXBans] '[TLOG]TriggerCZ' byl zabanovan na '15 minutes'.
Duvod: 'Pravidla [Nechavani lidi]'
Admin:
Pato :)
[SPEED ZOMBIE] Mas automaticky velikou rychlost
BladeRune killed ^BuGGaTTi^* with m249
BladeRune killed filippirat with m249
BladeRune killed Gamesites with m249
(VIP) [TLOG]DragmiCZ : ajaj
Bot kill T3pLoS1k dropped
Bot kill T3pLoS1k opustil hru
Killing Frenzy se pripojil
Killing Frenzy se pripojil k Policistum
Nechces aby nekdo hral pod tvym nickem? Rezervuj si ho! Napis /nick do chatu!
BladeRune killed Pajo with a headshot from m249
(VIP) [TLOG]DragmiCZ : koho nechal
(VIP) Pato :) : verte mi ze ten vas trapny klan znicim do jedneho clena :)
Er (RADIO): Go go go!
BladeRune killed Er with a headshot from m249
jeste 5 hracu musi napsat "rockthevote" aby zaclo hlasovani.
Prikazy pro statistiky: /info , /top15 , /rank , /stats
BladeRune killed Gamesites with a headshot from m249
(VIP) [TLOG]DragmiCZ : abys ty nedostal ban za banovani nevinych lidi :)
BladeRune killed B10H4Z4rD with a headshot from m249
BladeRune killed /CRAZY/Deus753 with m249
(VIP) [TLOG]MultipleCZ : hraju podle pravidel, nezalezi v jakem jsem klanu
Pajo killed BladeRune with knife
Kicked
Connect
-
TriggerCZ - Kolemjdoucí
Pato :)/Zmblood2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pato :)/Zmblood2
zdravím ... takže rovno k veci ku klanu TLOG ... je vas tam asi 6 hraci pisu že sa nechavate robite bordel na servery a podobne .... vedeli ste že som tam a aj tak si robíte svoje... ty ako HL mas robiť nákazu a nie stat niekde v rohu a cakat co sa stane popripade nenechavat "svojich" hracou sklanu v campe a neist tam je to tvoja povinnost
dalej:
ja som to nenapisal jemu ja som to napisal normalne do chatu nemam stym problem takych hracou ako ty budem banovat jedna radost ked sa neviete spravat .... ja som na tom servery adminom 2 roky je to moj prioritný server takze viem co si mozem a co nemozem dovololit
a pripominam ti ze na nechavaniu ludi sme nikdy nepotrebovali demo a ja som si vedomí toho že som nic zle neurobil tak ako doteraz
nikdy na mna nebola opravnena staznost takze si mozem povedat ze som ferovy
PS: Dokaz mas mat ty o mojom pochybení ale myslim si ze aj tak by ti bol na nic nakolko ja som ti to tu pekne rozpisal a ten ban ti uz davno vyprsal. Nabuduce budes vediet zaco dostanes ten dalsi ak budes znova to iste robit
PS2: z klanmi boli vzdy velke problemy a tie aj su a aj budu .... tak ze si z toho nic nerob čo som tam napisal lebo to som myslel vazne
ale ak sa budete spravat urcite si bude dobre vychadzat
adios

dalej:
kde som ja zabanoval toho hraca dragmi ????? zabanoval som teba zato ze si si neplnil povinnost a stal si v rohu a cakal čo sa bude diať tak aspon neklam moj krasnyChtěl by jsem požádat o vyloučení admina Patokvůli tomu že mě ([TLOG]TriggerCZ) a mého přítele ([TLOG]DragmiCZ) zabanoval na 15 minut bezdůvodně

a Dragmimu napsal že náš klan zničí. Prosím udělejte s ním něco kazí nám hraní s bezdůvodnými bany a kicky.
ja som to nenapisal jemu ja som to napisal normalne do chatu nemam stym problem takych hracou ako ty budem banovat jedna radost ked sa neviete spravat .... ja som na tom servery adminom 2 roky je to moj prioritný server takze viem co si mozem a co nemozem dovololit

PS: Dokaz mas mat ty o mojom pochybení ale myslim si ze aj tak by ti bol na nic nakolko ja som ti to tu pekne rozpisal a ten ban ti uz davno vyprsal. Nabuduce budes vediet zaco dostanes ten dalsi ak budes znova to iste robit

PS2: z klanmi boli vzdy velke problemy a tie aj su a aj budu .... tak ze si z toho nic nerob čo som tam napisal lebo to som myslel vazne

]
-
pato8520 - Pokročilý
1. V TLOG je jen jedno pravidlo a to je nenechávat svoje...
2. Možná dávno jsem nechával ale to nebylo v klanu TLOG atd. a navíc když někoho vidím v TLOG že nechává tak mu řeknu ať toho nechá že může dostat ban
3. Vždycky se snažím nakazit celý server když jsem Hlavní zombie a vůbec mě nezajímá jestli jsem zabil z mého klanu nebo někoho jiného- Infu házím na hodně lidí aji po svých
4. Nikdy jsem nestál a nic nedělal. Vždy jsem se snažil nakazit co nejvíc a když mě zabili tak se nedalo nic dělat. Možný důvod je že jsem stál že mi spadla hra, odepisoval jsem, čekal jsem až příjde příležitost nakažení nebo AFK ale na to máte auto-kick
5. Ano máš pravdu že jsi nezabanoval Dragmiho ale kicknul- Nevidím důvod proč
6. Máš jistě pravdu že lidé nesnášely a budou nechávání klanů... Byl jsem v hodně klanech a uvědomil jsem si proč neudělat jeden lepší a vzdálit se od těch horších... Zakázal jsem v mém klanu nechávat a tak to bude protože do TLOG patří zkušnější hráči
7. Tento klan nikdy nezničíš protože to není klan založený na hře cs 1.6 ale na více hrách
8. Kdyby jsi viděl že někdo z TLOG nechává tak mi to řekni budu jen rád že si to vyřeším po svým
9. Ty máš svůj server já mám svůj klan - Ty se starej o server já a dva další o můj klan
Mimochodem: Nevím co proti mně máš... Já s velikou většinou lidí vycházím dobře a stebou by jsem klidně vycházel dobře také
2. Možná dávno jsem nechával ale to nebylo v klanu TLOG atd. a navíc když někoho vidím v TLOG že nechává tak mu řeknu ať toho nechá že může dostat ban
3. Vždycky se snažím nakazit celý server když jsem Hlavní zombie a vůbec mě nezajímá jestli jsem zabil z mého klanu nebo někoho jiného- Infu házím na hodně lidí aji po svých
4. Nikdy jsem nestál a nic nedělal. Vždy jsem se snažil nakazit co nejvíc a když mě zabili tak se nedalo nic dělat. Možný důvod je že jsem stál že mi spadla hra, odepisoval jsem, čekal jsem až příjde příležitost nakažení nebo AFK ale na to máte auto-kick
5. Ano máš pravdu že jsi nezabanoval Dragmiho ale kicknul- Nevidím důvod proč
6. Máš jistě pravdu že lidé nesnášely a budou nechávání klanů... Byl jsem v hodně klanech a uvědomil jsem si proč neudělat jeden lepší a vzdálit se od těch horších... Zakázal jsem v mém klanu nechávat a tak to bude protože do TLOG patří zkušnější hráči
7. Tento klan nikdy nezničíš protože to není klan založený na hře cs 1.6 ale na více hrách
8. Kdyby jsi viděl že někdo z TLOG nechává tak mi to řekni budu jen rád že si to vyřeším po svým
9. Ty máš svůj server já mám svůj klan - Ty se starej o server já a dva další o můj klan
Mimochodem: Nevím co proti mně máš... Já s velikou většinou lidí vycházím dobře a stebou by jsem klidně vycházel dobře také
-
TriggerCZ - Kolemjdoucí
Vysvětlení zde máš.
Nepředložil jsi relevantní důkazy (screen / demo). Takto si konzoli vypsat s libovolným textem můžeš i sám (upravovat, mazat, doplňovat, atd.).
Stížnost se zamítá. Zamykám.
Nepředložil jsi relevantní důkazy (screen / demo). Takto si konzoli vypsat s libovolným textem můžeš i sám (upravovat, mazat, doplňovat, atd.).
Stížnost se zamítá. Zamykám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
• Stránka 1 z 1