I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Patress / BaseBuilder 2

Příspěvekod Abi » 29 srp 2015, 15:13

Popis situáce: Asi okolo 16:00 (cca), som hral na servery BaseBuilder 2, jeden hráč (ct) bol v bugu, tak mi neostalo nič iné len čakať. Asi o minútu sa napojil admin pod nickom player, zabanoval bugnutého hráča, čím prezradil, že je to admin. Na nové kolo som napísal "Patress to vyriešil", hneď na to ma grabol do vzduchu a opýtal sa či chcem ban. Keďže mi nešlo do hlavy začo, tak som sa ho samozrejme spýtal. Jeho reakcia bola, že sa sem napojil v utajení a ja som mu to prekazil. Pokiaľ dobre viem, tak tým banom sa prezradil, ako som už písal, a neviem o tom, že by jeho meno bolo nejaké tajné. Po mojej odpovedi ma párkrát buchol o zem, ostalo asi 900hp, čím ma oslabil.

Dôkaz bohužial nemám, pretože grab trval asi 10 sekúnd, nestihol som to natočiť, ale dôkaz o grabe máte v logoch pokiaľ sa nemýlim. Ďakujem odomňa všetko.
Abi
Pokročilý
Pokročilý

Patress / BaseBuilder 2

od Rumcajz » 29 srp 2015, 15:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Patress / BaseBuilder 2

Příspěvekod pato8520 » 29 srp 2015, 15:41

česť ... uplne v pohode sa vyplac ja to pochopím :) ano grabol som ta a ty preto musis rychlo rychlo bezat sem :D ved ano nato to tu mate :) ty vobec nemas co pisat ze tam je admin a uz vobec nie hovorit moje meno ci uz som sa prezdradil tym ze som ho zabanoval pred alebo po ...
PS: este raz si otvoris usta na moju rodinu(syna) tak to budem riesit inak ... a vobec ma nezaujma ci to bolo v dobrom alebo v zlom....
PS2: si v staznostiach na admonov dokaz mas mat ty a nie ja :) odomna vsetko
]
pato8520
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Abi » 29 srp 2015, 16:13

Nie hneď tak agresívne, viem ako to máš so synom, nič v zlom zmyslel som na neho nenapísal ani som to nemal v úmysle, ak ťa to urazilo tak sa ospravedlňujem a ďalšia vec nenapísal som nič v štýle, že je tu admin, napísal som "Patress to vyriešil" na bb2 nechodievaš, čiže nikto ťa ako admina nepozná.. opäť odo mňa všetko.
Abi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SendyPlankton » 01 zář 2015, 18:13 VIP

jestli ti nějak urážel syna za to si mu ban dát měl.. Ale dát mu ban za to že napsal že si to vyřešil, grabnout ho, to je už od tebe trošku moc.. Nic trestného na tom nevidím.. Že si to vyřešil jo, že to napsal on jo.. Ban měl dostat nevím na jak dlouho na urážky rodiny.. To je asi ode mě vše..

Nikdy neodsuzuj člověka podle názoru, když nevíš jaký doopravdy je.
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dubator » 01 zář 2015, 20:08

Admin nesmí grabovat za prozrazení.
Abibate pokud budeš nějak nadále poškozovat mého admina. Vemu si tě do parády já.
LOCK
Dubator
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy