• Stránka 1 z 1
[V] Patrikus / Ban za neschopnost
Zdravíčko, chtěl bych podat stížnost na admina Patrikus.
Myslím si , že mi dal ban neprávem.
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2401152311-jb_community.dem.zip
43:05 - Začátek
43:10 - Hráč se mi zneviditelnil a tudíž sem myslel, že se přehodil do spectatu.
43:38 - Chtěl sem dát atrakci strafe.
44:05 - Bylo vidět, že hráč zdržuje a proto jsem dal příklad o pp.
Kolo po tom sem dostal přehoz , ale hned na to jsem se odpojil takže jsem to ani nezaregistroval, poté sem dostal zprávu od kamaráda, že sem dostal ban na 24h za neschopnost.
Myslím si , že mi dal ban neprávem.
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2401152311-jb_community.dem.zip
43:05 - Začátek
43:10 - Hráč se mi zneviditelnil a tudíž sem myslel, že se přehodil do spectatu.
43:38 - Chtěl sem dát atrakci strafe.
44:05 - Bylo vidět, že hráč zdržuje a proto jsem dal příklad o pp.
Kolo po tom sem dostal přehoz , ale hned na to jsem se odpojil takže jsem to ani nezaregistroval, poté sem dostal zprávu od kamaráda, že sem dostal ban na 24h za neschopnost.
-
teooo - Kolemjdoucí
[V] Patrikus / Ban za neschopnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Patrikus / Ban za neschopnost
Hráč, ktorý nešiel za tebou mal pp a mňa si znevýhodnil, prišiel som si len večer zahrať a zabaviť sa len namiesto toho som musel riešiť takéto situácie (viď dinki)...
-
3PaTiK5 - Pokročilý
Vůbec nevím, proč sem zatahuješ nějakýho dinkiho, který s tím nemá nic společného.
Situaci s hráčem sem už vysvětlil.
Určitě sem tě neznevýhodnil, ani si se nepokoušel strafovat a tudíž sem to bral tak, že zdržuješ a nechtěl sem , aby lidi čekali, tak jsem dal otázku o pp. Myslím si, že sem tě mohl rovnou zabít za to zdržování a nemusel sem dávat ani příklad o pp.

Situaci s hráčem sem už vysvětlil.
Určitě sem tě neznevýhodnil, ani si se nepokoušel strafovat a tudíž sem to bral tak, že zdržuješ a nechtěl sem , aby lidi čekali, tak jsem dal otázku o pp. Myslím si, že sem tě mohl rovnou zabít za to zdržování a nemusel sem dávat ani příklad o pp.
-
teooo - Kolemjdoucí
Teo ban som ti nechcel dať preto si dostal prehoz, stačilo keby si sa ospravedlnil lenže si sa hneď odpojil a preto som spomenul dinkiho lebo som s ním dobre vychádzal a zachoval sa ku mne tak ako sa zachoval a aj to viedlo k tomu prečo si dostal po ňom ban...
-
3PaTiK5 - Pokročilý
Řeší se ..
pokud chcete něco doplnit, můžete mi napsat PM
pokud chcete něco doplnit, můžete mi napsat PM
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [řeší se] Patrikus / Ban za neschopnost
Ahoj,
s ostatními HLSA jsme se shodli, že tento ban byl přehnaný a neměl vůbec přijít.
Co se týče toho VD jak ho to bugovalo a byl "invis" řešit nějak extra nebudeme, tam se toho nic moc nestalo a i kdyby, Admin má právo kdykoliv mluvit do hry a to právě od toho, aby jakékoliv špatné situaci zamezil.. Avšak Admin neřekl ani špetku slova.
Co se strafe týče, tak první hráč byl na stěně hned a Patrikus vůbec nestrafoval, dost dlouho se na něj čekalo a tak si zvolil otázku o PP, zde nic špatného nevidíme, jelikož díky tomu, že se Admin o strafe ani nesnažil, mohl kdykoliv začít psát do chatu tak jako hráč druhý, který již na stěně byl.
Stížnost oprávněná.
s ostatními HLSA jsme se shodli, že tento ban byl přehnaný a neměl vůbec přijít.
Co se týče toho VD jak ho to bugovalo a byl "invis" řešit nějak extra nebudeme, tam se toho nic moc nestalo a i kdyby, Admin má právo kdykoliv mluvit do hry a to právě od toho, aby jakékoliv špatné situaci zamezil.. Avšak Admin neřekl ani špetku slova.
Co se strafe týče, tak první hráč byl na stěně hned a Patrikus vůbec nestrafoval, dost dlouho se na něj čekalo a tak si zvolil otázku o PP, zde nic špatného nevidíme, jelikož díky tomu, že se Admin o strafe ani nesnažil, mohl kdykoliv začít psát do chatu tak jako hráč druhý, který již na stěně byl.
Stížnost oprávněná.
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1