• Stránka 1 z 1
[V] Patrikus/JB
1. Váš nick a ID ProVikis STEAM_0:1:202516369
2. Popis situácie -zneužívání práv, neschopnost CT a nadržování
3. Dôkaz - http://hltv.fakaheda.eu/20546-2402062304-jail_humor_2k20.dem.zip
Tady píšu časy
1. 34 30 - 38:20 - Patrikus je simon, dá příkaz bežte na klávesnici a 4 minuty ve kterým si dělá co chce zabíjí koho uzná za vhodné ( nebyli to FK v jednom momentu mu tam prošli 3 hráči a on z toho zabil jen 2 a třetího nechal jít. ), taktéž tam nějaké přehlížel pouštel si karaoke no na to se koukněte a posuďte sami - btw 4 minuty mu čekal příkaz boxujte se - Celkové shrnutí neschopnost CT/Simona
2. 42:20 - Patrikus háže zbraň před vezně jen tak.
3. 43:15 - Patrikus zabije hráče ( NEBYL TO FK ) casanova to okomentoval a Patrikus jak nějaký uchyl ho tam furt graboval za nic. ( Připomíná mi to server jednoho hráče, na kterém se admini navzájem grabujou a poměřují si přirození. ) 44:00 - Příchazí Admin straferko po cca 4 minutách afkování se přídává a Patrikus ho nechává projít jakoby byl straferko VD nezabije ho, casanova si rejpnul a řekl, a jeho nezabiješ? Patrikus ho po rejpnutí zabijí. Nechapu tohle nadržování, zebru zabil instatně a admina který mohl mít zbraň nechá projít a řekne máš tu sudýho hráče na fotbal.
4. 48:50 Patrikus vyžral hráči casanova kill, casanova po něm stříli, patrikus ho grabne a zabijí po té se zbraní kterou grabuje chodí k vd. - 55:10 Patrikus jen tak stříli do hráču co plní atrakci. i přes to že to simon zakázal.
PS: Popravdě celé tohle jeho chování by mi bylo u zadku kdyby on za tyhle věci nebanoval nebo nedaval slay atd........ Pokud se to vyřeší nečím jako je tytyty tak bych chtěl taky poprosit o učast v dalším "kdo přežije" a mít imunitu na to dělat blbosti a nedostat ban.
2. Popis situácie -zneužívání práv, neschopnost CT a nadržování
3. Dôkaz - http://hltv.fakaheda.eu/20546-2402062304-jail_humor_2k20.dem.zip
Tady píšu časy
1. 34 30 - 38:20 - Patrikus je simon, dá příkaz bežte na klávesnici a 4 minuty ve kterým si dělá co chce zabíjí koho uzná za vhodné ( nebyli to FK v jednom momentu mu tam prošli 3 hráči a on z toho zabil jen 2 a třetího nechal jít. ), taktéž tam nějaké přehlížel pouštel si karaoke no na to se koukněte a posuďte sami - btw 4 minuty mu čekal příkaz boxujte se - Celkové shrnutí neschopnost CT/Simona
2. 42:20 - Patrikus háže zbraň před vezně jen tak.
3. 43:15 - Patrikus zabije hráče ( NEBYL TO FK ) casanova to okomentoval a Patrikus jak nějaký uchyl ho tam furt graboval za nic. ( Připomíná mi to server jednoho hráče, na kterém se admini navzájem grabujou a poměřují si přirození. ) 44:00 - Příchazí Admin straferko po cca 4 minutách afkování se přídává a Patrikus ho nechává projít jakoby byl straferko VD nezabije ho, casanova si rejpnul a řekl, a jeho nezabiješ? Patrikus ho po rejpnutí zabijí. Nechapu tohle nadržování, zebru zabil instatně a admina který mohl mít zbraň nechá projít a řekne máš tu sudýho hráče na fotbal.
4. 48:50 Patrikus vyžral hráči casanova kill, casanova po něm stříli, patrikus ho grabne a zabijí po té se zbraní kterou grabuje chodí k vd. - 55:10 Patrikus jen tak stříli do hráču co plní atrakci. i přes to že to simon zakázal.
PS: Popravdě celé tohle jeho chování by mi bylo u zadku kdyby on za tyhle věci nebanoval nebo nedaval slay atd........ Pokud se to vyřeší nečím jako je tytyty tak bych chtěl taky poprosit o učast v dalším "kdo přežije" a mít imunitu na to dělat blbosti a nedostat ban.
-
AlieNn - Zkušený
[V] Patrikus/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Patrikus/JB
1. tak ostal som sám ct a snažil som sa zabiť hľadaného, nechcel som aby ste sa nudili v cele tak som zapol karaoke potom sa vám otvorili cely a zabíjal som koho sa dalo..
2. nebolo to za úmyslom aby som hodil t zbraň, hneď som si ju zobral
3. casanova vie ako sa chová na serveroch, tak ho mám pod dohľadom co sa týka straferka tak som zasrandoval nebolo to nič hrozné a potom som ho zabil
4. nešlo mi ju dať tam kde som chcel, tak som rozmýšľal a nestrielal som po hráčoch len vedľa nich
PS: veľakrát som ti odpustil aj sme posrandovali ale nedal si si povedať aj bany, ktoré si dostal boli za to, že som ti vysvetloval co si urobil zle a aj tak si si išiel svoje.. ináč by si žiadny ban odomňa nedostal
2. nebolo to za úmyslom aby som hodil t zbraň, hneď som si ju zobral
3. casanova vie ako sa chová na serveroch, tak ho mám pod dohľadom co sa týka straferka tak som zasrandoval nebolo to nič hrozné a potom som ho zabil
4. nešlo mi ju dať tam kde som chcel, tak som rozmýšľal a nestrielal som po hráčoch len vedľa nich
PS: veľakrát som ti odpustil aj sme posrandovali ale nedal si si povedať aj bany, ktoré si dostal boli za to, že som ti vysvetloval co si urobil zle a aj tak si si išiel svoje.. ináč by si žiadny ban odomňa nedostal
-
3PaTiK5 - Pokročilý
Re: Patrikus/JB
Ahoj,
o stížnosti víme a řešíme ji.
Brzy Ajay nebo Whh doplní verdikt
Díky
o stížnosti víme a řešíme ji.
Brzy Ajay nebo Whh doplní verdikt
Díky
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [řeší se] Patrikus/JB
1. Udělat tohle někdo jinej má ban.
2. Udělat tohle někdo jinej má slay
3. Udělat tohle někdo jinej má ban/prehoz
4.1 Tady kecáš na klipu si to měl už na balkonu zbrojky.
4.2 Vím, že si střilel vedle o tom žadná, ale udělat tohle někdo jinej ma slay/prehoz
Ohledne toho odpoustění jediný kdo odpouštěl doposuď jsem byl já nijak si mi nevadil i pres to ze ty předchozí prohřešky byli hlouposti tak jsem to neresil protoze jsem byl rad ze to tak nepotis. Tvůj jediny a muj posledni ban byl takovej ze jsem te zabil a nevedel jsem jestli to byl fk tak jsem nahlas spekuloval abys mi napsal jestli si skocil z zebriku a nebo na zemi, tys me prvne prehodil pak dal ban a pak napsal “mas vedet za co mas davat kill byl to FK”, neřikam ze ban nebyl pravem ale nejak to nevychazi s tim tvym odpoustenim. Tak a jediny co bych k tomu dopsal for the meme.
Chybovat je hráčské, odpouštět je adminské, ale ja admin nejsem
Jo a kdyby to vsichni brali na serveru jako srandu tak by se asi ke mě tohle nedoneslo s tím že toto už je moc. Pisu to v praci omlouvam se za chyby atd.
2. Udělat tohle někdo jinej má slay
3. Udělat tohle někdo jinej má ban/prehoz
4.1 Tady kecáš na klipu si to měl už na balkonu zbrojky.
4.2 Vím, že si střilel vedle o tom žadná, ale udělat tohle někdo jinej ma slay/prehoz
Ohledne toho odpoustění jediný kdo odpouštěl doposuď jsem byl já nijak si mi nevadil i pres to ze ty předchozí prohřešky byli hlouposti tak jsem to neresil protoze jsem byl rad ze to tak nepotis. Tvůj jediny a muj posledni ban byl takovej ze jsem te zabil a nevedel jsem jestli to byl fk tak jsem nahlas spekuloval abys mi napsal jestli si skocil z zebriku a nebo na zemi, tys me prvne prehodil pak dal ban a pak napsal “mas vedet za co mas davat kill byl to FK”, neřikam ze ban nebyl pravem ale nejak to nevychazi s tim tvym odpoustenim. Tak a jediny co bych k tomu dopsal for the meme.
Chybovat je hráčské, odpouštět je adminské, ale ja admin nejsem
Jo a kdyby to vsichni brali na serveru jako srandu tak by se asi ke mě tohle nedoneslo s tím že toto už je moc. Pisu to v praci omlouvam se za chyby atd.
-
AlieNn - Zkušený
Jestě tady něco doplnim, bavil jsem se o cele situaci s nejmenovanym adminem a ten mi to okomentoval”Je to patrikus, to musis brat s nadhledem”. Pokud je Patrikus tady brat s nadhledem, jako pr. Novby na twitchi, kde se muze posrat a pochcat a trest je absurdní, tak bych jen doplnil jednu vec. Proc se tak do detailu reší nabor adminu kdyz je tu admin ktereho podle slov jinyho admina mam brát s nadhledem. Jestli tohle tvrzeni je pravda a bere te to tak i vy nahore hlsa, sa atd. Tak bych chtel jenom vysvetleni abych to pochopil.
-
AlieNn - Zkušený
1. nemal by byť prečo ban
2. ja by som za to neslayol
3. nie ja som admin ako si spomenul, ktorý to nepotí na servery
4.1 nie nekecám ale ak ti to tak vadí, sorry
4.2 ako som povedal vôbec tam nebol úmysel niekoho trafiť
Ja som admin, ktorý sa snaží hráčom vysvetlovať situácie a posrandovať za účelom normálnej hry. Zo začiatku to bolo aj k tebe len si si nedal povedať a začal si sa správať arogantne..
Co sa týka toho doplnenia áno musíte ma brať s nadhľadom, pretože som admin, ktorý sa snaží vychádzať s hráčmi a riešim situácie možno inak ako ostatní admini aj keď sa to už mení za co som rád.
PS: pokiaľ som ti nejako uškodil tak mi to prepáč
2. ja by som za to neslayol
3. nie ja som admin ako si spomenul, ktorý to nepotí na servery
4.1 nie nekecám ale ak ti to tak vadí, sorry
4.2 ako som povedal vôbec tam nebol úmysel niekoho trafiť
Ja som admin, ktorý sa snaží hráčom vysvetlovať situácie a posrandovať za účelom normálnej hry. Zo začiatku to bolo aj k tebe len si si nedal povedať a začal si sa správať arogantne..
Co sa týka toho doplnenia áno musíte ma brať s nadhľadom, pretože som admin, ktorý sa snaží vychádzať s hráčmi a riešim situácie možno inak ako ostatní admini aj keď sa to už mení za co som rád.
PS: pokiaľ som ti nejako uškodil tak mi to prepáč
-
3PaTiK5 - Pokročilý
Dekuji za omluvu velice si ji cenim. Uz v minule stiznosti k namorovi jsem to psal ze bohuzel znim arogantne ( s Namorem jsem si to pak vyrikal na steamu a myslim si ze jsme se oba tak nejak uznaly za pravdu ) i pres to, ze to tak nemyslim proto me prosim omluv. Kazdopadne uz bych to nechal rozhodnout vyssi.
PS: priste se radsi omluv tem hracum kteri tam byli ja jsem jen bilej kůň
PS: priste se radsi omluv tem hracum kteri tam byli ja jsem jen bilej kůň
-
AlieNn - Zkušený
Ahoj, admin pochybil skoro u všech zmíněných časů. Budeme mu domluveno a trest ho nemine.
Stížnost oprávněná.
Stížnost oprávněná.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1