• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Paulee / Free Slay / Jailbreak 1
Paulee mi dal free slay s tím že jsem sebral zbran urcenou pro vežně z cely, to ale nebyla vůbec pravda.
Zbran jsem měl ze zbrojnice a mel jsem jí cele kolo, hrač se mě nejdříve zeptal jestli mam mikrofon, tak jsem odpověděl, a pak řekl at ukazu zbran, ukazal jsem a hráč mě s jistotou slaynul o zem s tím že jí mam z cely, pak jsem napsal at se podíva do cely, to nevím jestli udělal ale pak tam šel admin "Achiles" a než tam došel tak se hráč Paulee odpojit, nahoda..
, admin achiless napsal že se omlouvá za svého kolegu, pak si mě pridal na steamu a chtěl jsem aby se omluvil ale on že ne
tak to dam sem teda
, sice napíše jen "promin budu si dávat větší pozor" a pak bude všechno v pohodě, ale co
.
http://leteckaposta.cz/613762125 4:45 začíná kolo, jsem hráč s nickem "czsk". :---)
:--------------D
E. by Viktor: Upraven název příspěvku.
Zbran jsem měl ze zbrojnice a mel jsem jí cele kolo, hrač se mě nejdříve zeptal jestli mam mikrofon, tak jsem odpověděl, a pak řekl at ukazu zbran, ukazal jsem a hráč mě s jistotou slaynul o zem s tím že jí mam z cely, pak jsem napsal at se podíva do cely, to nevím jestli udělal ale pak tam šel admin "Achiles" a než tam došel tak se hráč Paulee odpojit, nahoda..

http://leteckaposta.cz/613762125 4:45 začíná kolo, jsem hráč s nickem "czsk". :---)
:--------------D
E. by Viktor: Upraven název příspěvku.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Paulee / Free Slay / Jailbreak 1
Promintě za název topicu, jen jsem něco skoušel a už to nešlo změnít 

Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Re: Paulee / Free Slay / Jailbreak 1
Ahoj,
Na steamu jsi mi nic neposílal ať se omluvím nebo něco podobného. O Achillesovi nic nevím, jelikož má omluvenku. Přiznávám, že jsi neměl zbraň pro T, ale celkově ses choval divně. Neustále si odbíhal a hrál si (nechápu, proč je hltv v jednom kousku useknutá asi minuta, ale nevadí.). Upřímně, odběhl si jen tak do cely, ve které je UZI a ještě sis ji tam přehazoval. Nevím co sis v tu dobu myslel. Spoustu lidí, by to zmátlo. Za to, že jsem se spletl ve tvé zbrani se omlouvám. Už se to nebude opakovat.
Na steamu jsi mi nic neposílal ať se omluvím nebo něco podobného. O Achillesovi nic nevím, jelikož má omluvenku. Přiznávám, že jsi neměl zbraň pro T, ale celkově ses choval divně. Neustále si odbíhal a hrál si (nechápu, proč je hltv v jednom kousku useknutá asi minuta, ale nevadí.). Upřímně, odběhl si jen tak do cely, ve které je UZI a ještě sis ji tam přehazoval. Nevím co sis v tu dobu myslel. Spoustu lidí, by to zmátlo. Za to, že jsem se spletl ve tvé zbrani se omlouvám. Už se to nebude opakovat.
-
Paulee - Profesionál
Tu useknutou minutu taky nechapu, a tyhle naschvály co zmatou lidi dělam pořád, a důvod toho je přesný příklad tebe, skouším inteligenci adminů, ovšem ostatní mě znají víc a znají už všechno co takhle dělam
.A zmatení to nebylo, proste si tupě slaynul ikdyž sis nebyl jistý že to mam z cely :---) měl by si si být 100% jistý co uděláš a ověřit si všechno
nebo se aspoň podívat do té cely když jsem ti to napsal že jí nemam z cely a né se odpojit. Neber tu inteligenci jako urážku, spíš bych to pojmenoval zkoušení logického myšlení adminů :---) a to taky neber jako urážku
btw. ta useknutá minuta je tam dobra, protože krásně odsekla tu zbytečnou část rovnou k té hlavní
xdddddddddddddddddddddddddd
Omluva se přijimá přítely
.
Stiznost oprávněná.

btw. ta useknutá minuta je tam dobra, protože krásně odsekla tu zbytečnou část rovnou k té hlavní

xdddddddddddddddddddddddddd
Omluva se přijimá přítely

Stiznost oprávněná.
-
5M41L - Zkušený
Re: Paulee / Free Slay / Jailbreak 1
Admin si příště dá větší pozor.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1