• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] [Call of Duty #3] / Paulie
Zdravím, rád bych si požádal o admin práva na Call of Duty #3 server.
- Nick ve hře : Paulie
- Nick na fóre : TenPaulie
- Profil na fóru : tenpaulie-u49484.html
- Věk : 16let
- Steam nick : Paulie
- Steam ID : STEAM_0:1:148740726
- Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... yer=123080
- Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Žádné. Chovám se slušně, chovám respekt pokud to jde k ostatním.
- Něco o mě : Zdravím, jmenuji se Tomáš a právě nastupuji na Technické Lyceum na Průmyslové střední škole v Přerově. Ve volném čase hraji fotbal, hraji občas GS turnaje a začínám hrát na ukulele. Jsem společenský a konverzativní typ člověka - někdy jsem až moc ukecanej
- Proč chci na GS adminovat ? : Chci pomoct tomuto portálu. Myslím si, že si to zaslouží. A chtěl bych odlehčit práci adminům, kteří už i tak dělají mnoho práce.
Děkuji za věnovaný čas mé příhlášce a doufám, že se spolu uvidíme v AT
- Nick ve hře : Paulie
- Nick na fóre : TenPaulie
- Profil na fóru : tenpaulie-u49484.html
- Věk : 16let
- Steam nick : Paulie
- Steam ID : STEAM_0:1:148740726
- Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... yer=123080
- Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Žádné. Chovám se slušně, chovám respekt pokud to jde k ostatním.
- Něco o mě : Zdravím, jmenuji se Tomáš a právě nastupuji na Technické Lyceum na Průmyslové střední škole v Přerově. Ve volném čase hraji fotbal, hraji občas GS turnaje a začínám hrát na ukulele. Jsem společenský a konverzativní typ člověka - někdy jsem až moc ukecanej

- Proč chci na GS adminovat ? : Chci pomoct tomuto portálu. Myslím si, že si to zaslouží. A chtěl bych odlehčit práci adminům, kteří už i tak dělají mnoho práce.
Děkuji za věnovaný čas mé příhlášce a doufám, že se spolu uvidíme v AT

AKADEMIK - Call of Duty#3
-
TenPaulie - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] [Call of Duty #3] / Paulie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Call of Duty #3] / Paulie
Na tvém případu mi nesedí dost věcí.
Před cca 3 týdny sis podal žádost o akademika na onom módu, kde si byl přijat (nyní nejsi jako akademik vedený, což mě dovádí k závěru, že si byl zrušen a nebo si odstoupil). V tamní žádosti uvádíš, že je ti 15 let a navíc tam je uvedeno jiné SID, než v této žádosti - STEAM_0:0:135808712. Pokud se zaměřím na ono SID a projití tvého chatlogu, nebylo by na škodu se na serverech chovat slušně -
Pokud se zaměřím na nynější SID, tak bylo zmíněno v žádosti o akademika na JB serverech v CS:GO, kde je žadateli teprve 12 let a je veden pod tímto profilem.
Zde se opravdu nepokoušej oblbovat.
Před cca 3 týdny sis podal žádost o akademika na onom módu, kde si byl přijat (nyní nejsi jako akademik vedený, což mě dovádí k závěru, že si byl zrušen a nebo si odstoupil). V tamní žádosti uvádíš, že je ti 15 let a navíc tam je uvedeno jiné SID, než v této žádosti - STEAM_0:0:135808712. Pokud se zaměřím na ono SID a projití tvého chatlogu, nebylo by na škodu se na serverech chovat slušně -
2016-06-24 10:30:29 Víc nábojů nemáš kreténku. Gamesites.cz ^Call of Duty #3 de_dust2_2006
Pokud se zaměřím na nynější SID, tak bylo zmíněno v žádosti o akademika na JB serverech v CS:GO, kde je žadateli teprve 12 let a je veden pod tímto profilem.
Zde se opravdu nepokoušej oblbovat.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1